Arama sonuçları: *

• Users: tnatncr
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Bireysel kapıda ödemeli kargo

Bir platform üzerinden 425 lira tutarlı bir satış üzerine anlaştık fakat güven sorunu olduğu için karşı taraf havale yapmak istemiyor. Dolap gibi uygulamalar da çok komisyon kesiyor. Kapıda ödemeli gönderebilir miyim ? Ya da başka nasıl halledebilirim ?
  2. T

Önce donma, ardından siyah ekran ve radeon wattman sıkıntısı.

Bilgisayarımda ağır bir sıkıntı yaşıyorum. Başlıkta da gördüğünüz gibi önce donuyor sonra siyah ekrana düşüyor ve bazen restart atılıyor bazen oyun kapanıyor ve radeon wattman ayaları geri döndürüldü tarzında bildirim alıyorum. Sorunun ekran kartında olduğunu düşünüyorum. Garantiye 1...
  3. T

400 tl bütçe 2 + 1 ses sistemi önerisi

Merhabalar. Pc me, aynı zamanda bluetooth ile telefonuma bağlayabileceğim bir ses sistemi arıyorum. Fiyatı 400 ü geçmemesi lazım ve şu modelleri buldum sizce nasıl ? https://www.hepsiburada.com/mikado-md-318bt-2-1-25w-siyah-usb-fm-bluetooth-destekli-led-isikli-speaker-p-hbv00000upoev...
  4. T

Amd radeon hd 5450 driver kuramıyorum.

Geçici olarak arkadaşımdan ödünç aldığım hd5450 ekran kartına driver kuramıyorum. Tam olarak driveri indiriyorum kuruyorum işlem tamamlandı bilgisayarınızı tekrar başlatmanız gerek diyor. Tekrar başlattığım zaman hiç bir şey olmamış gibi driver kurucu kendiliğinden tekrar açılıyor ve aynı...
  5. T

Geçici Kullanabiliceğim 100 Tl altı ekran kartı

Ekran kartımı servise gönderdiğimde kullanabiliceğim 100 Lira ve altına ekran kartı önerebilir misiniz ?
  6. T

100 tl altı oyun önerisi

100 lira altı chill takılınabilicek önerdiğiniz oyun var mı ?
  7. T

Bilgisayar kasasına takılan ek fan sıcaklığı ne kadar farkettirir ?

Thermaltake v200 kasamda kırmızı oklarla belirttiğim fanlar takılı. Mavi ile belirttiğim üst 2 fanı ilave etsem, ekran kartı sıcaklığım değişir mi ? Değişirse ne kadar değişir ?
  8. T

RX 5700 için sessizlik ve performans fan hızı ayarı önerisi

Rx 5700 sessizlik ve performans için önerebileceğiniz fan hızı ayarı varmıdır ?
  9. T

600 tl civarına kulaklık önerisi.

Selamlar. Kaliteli ama ucuz bir kulaklık almak istiyorum. Gamepower, Rampage gibi markalar dışında önerebiliceğiniz bir model var mı ? Bütçe max 600 ama ne kadar düşük fiyat olursa o kadar iyi olur.
  10. T

Anakart portlarına takıldığı zaman klavye mouse çalışmıyor.

Anakart portlarına takıldığı zaman klavye mousu çalıştıramıyorum. Başta kullanıyodum ışıkları yandı, şimdi ise res atınca hiç çalışmamaya başladı. Nası çözebilirim ?
  11. T

Aile bilgisayarı için ssd.

Ailemin kullandığı bilgisayar için 120 gb lik bir ssd ye ihtiyacım var. Oyun falan oynanmicak okuma yazma hızları da önemli değil. En ucuz hangisini almalıyım ?
  12. T

Hangi Ssd yi almalıyım ?

Bu 3 üründen hangisini önerirsiniz ? Ya da vatan veya mediamarktan önerebiliceğiniz başka ssd var mı ? https://www.vatanbilgisayar.com/kingston-240gb-hyperx-fury-3d-serisi-sata-3-0-okuma-500mb-yazma-500mb-.html...
  13. T

Call Of Duty serisi hakkında

Call of duty serisine başlamak istiyorum da sizce direk ilk oyunundan mı başlamalıyım ? Grafikler ve oyun mekaniği açısından oynamasam da çok bir şey kaybetmiceğimi düşünüyorum. Oynama der iseniz kaçtan başlıyım ?
  14. T

Trendyol Mouse Pad Önerisi

60 tl civarına trendyoldan mousepad almak istiyorum önerebilceğiniz ürün var mı ? 70*30 ya da 80*30 olması lazım
  15. T

Antech Mouse Pad Alınır Mı ?

https://www.trendyol.com/antech/dikisli-yikanabilir-gaming-oyuncu-mousepad-duz-siyah-80-30-cm-p-42338721?boutiqueId=505041&merchantId=119295 Bu mouse pad alınır mı ? Oyun için kullanımı uygunmudur ?
  16. T

Msi mech gp oc rx5700 Radeon Wattman sorunu

Oyun oynarken (minecraft dahil) bilgisayar siyah ekrana düşüyo, oyun kapanıyo daha sonrasında radeon wattman ayarları normale döndürüldü tarzında bir bildirim geliyo. Hiç bişey oynayamıyorum doğru düzgün nası çözerim ?
  17. T

Ryzen 5 3600 Over Clock

Ryzen 5 3600 t6 ultra ile overclock ayarlarını ne yapmalıyım ? 4200 mhz de 55 dereceyi geçmiyor ben de biraz daha yükseltmeye karar verdim.
  18. T

Bluetooth Dongle önerisi

Fiyat performans Bluetooth dongle önerir misiniz?
  19. T

Fps imi nasıl sınırlayabilirim ?

Fps imi hangi programla sınırlayabilirim ?
  20. T

Mİnecraft ta ve fivem de çalıştırmayı durdurdu sorunu alıyorum

Sebebi nedir bilen varmı acaba
Geri