Arama sonuçları: *

• Users: kerim452
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yabancı Öğrenciyim Ne Yönde Tercih Yapmalıyım?

Öncelikle selamlar. Ben alman vatandaşıyım ve bu yıl tryös 1 sınavına girdim ve yeterince çalışmadım. Bu yüzden 280 puan aldım. Benim hep hedefim ekim ayında olan ikinci sınava hazırlanmaktı bu sınava zaten 0 çalışma ile denemek için girdim. Ama gelen değişiklik ile ekim ayında sınava girsek...
  2. K

7500f İÇİN HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM

Öncelikle selamlar Bu iki soğutucu arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim. Hava soğutucu kullanımı daha rahat deniliyor ama sıvı soğutucu performans olarak daha iyi ama bozulmaya daha yatkın diye biliyorum...
  3. K

2k bütçeyle hangi soğutucuyu almalıyım ?

Öncelikle selamlar. Yaklaşık 6 aydır ryzen 5 7500f işlemcimi 360mm sıvı soğutmayla kullanıyordum ama değerler normal değildi. Boşta 60 oyundayken 90 derecelerde takılıyordu. Bu yüzden soğutucuyu söktüm ve yeni soğutucu almaya karar verdim. 2K bandında bütçem var. Şu iki soğutucu arasında...
  4. K

Yardım Ryzen 5 7500f sıvı soğutmaya rağmen aşırı ısınıyor yardım

Öncelikle selamlar. Bir kaç ay önce ryzen 5 7500f ve rtx4070 superli bir sistem dizmiştim. Çok önceden alıp beklettiğim thermaltake 360mm bir sıvı soğutucum vardı ve ben o soğutucuyu sistemimde kullandım. Ama şöyle bi sorun oluştu soğutucu am5 desteklemiyordu ve bu sorunu bir dönüştürü...
  5. K

Yardım 7500f boşta 60 derece Pump fan rpm 0

Selamlar anakartım msi b650m gaming plus wifi soğutucum thermaltake th360. Boştayken 60 derece civarında ve bence fazla. Bios ayarlarında baktığımda pump fan rpm 0 gözüküyor. Kablo bağlantısında bir hata yapmış olabilir miyim?
  6. K

Yardım 7500f İşlemcimin Isısı normal mi?

Selamlar. Bugün sistemimi kurduktan sonra ısı değerlerine baktığımda işlemcimin boşta 55 60 derece arasında gezdiğini fark ettim. Sıvı soğutucu ile kullandığım için gözüme çok geldi. Oyunda deneme fırsatı bulamadım şimdilik. Soğutucuyu aşağı yukarı 3-4 sene önce almıştım ve boş boş bekliyordu...
  7. K

Acil psu önerinize ihtiyacım var

Öncelikle selamlar. Tüm sistemi bugün sipariş verdim ama sadece psu ihtiyacım kaldı. Ekran kartı rtx4070 super işlemci ryzen 5 7500f sıvı soğutucu ve 6 adet fan var sistemde. Sizce kaç W yeterli olur veya hangi marka/model almalıyım? Kalan bütçem 3k civarı. Şimdiden teşekkürler
  8. K

Site güvenilir mi? Kasa hoşuma gitti ama site tereddüte soktu

Merhabalar. Bu kasayı almak istiyorum ama sitenin güvenilir olup olmadığını anlayamadım. Youtube da sistemlerini bu sitede satanlar falan olmuş ama şikayetvarda memnun olmayan çok fazla insan vardı o yüzden kafam karıştı. Başka kasa mı alsam çünkü tek bu sitede beyazı var. Beyaz bir sisteme...
  9. K

Yardım! Bu ekran kartını almalı mıyım?

Merhabalar elimde max bu fiyata kadar gpu bütçesi var bu gpu alınır mı ? https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-4070-super-windforce-oc-12g-gv-n407swf3oc-12gd-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,521004417.html Hada bunu alacağım...
  10. K

Bu ekran kartı Problem yaratır mı? Zotac 4070 Super

Selamlar Ekran kartı konusunda acil yardımınız lazım. Bu ekran kartını düşünüyorum iyi mi? Kütfen bi tavsiyede bulunun. https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-zotac-rtx-4070-super-twin-edge-oc-zt-d40720h-10m-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,516205210.html
  11. K

Sizlerden PC Toplama Konusunda Yardım Bekliyorum

Öncelikle iyi günler. Sizlere şöyle anlatayım elimde 40 -45 K arası bir bütçe var. Sistemin işlemcisinin amd ve ekran kartının nvidia olmasını tercih ediyorum. Eskiden kalma bir beyaz sistem toplama isteğim vardı ama eğer bütçeyi gereksiz yere artırıyorsa bu isteğimden vazgeçebilirim. Önceden...
  12. K

Pc toplama konusunda yardımınıza ihtiyacım var

Öncelikle selamlar. Size bir sorum olacak, sizce bu dönemde hazır PC mi almak daha mantıklı yoksa tek tek kendin toplamak mı? Kafamı karıştıran olay şu, örnek olarak hazır sistemlerde GPU ve CPU iyi olup diğer bileşenlerden kısıyorlar ve bu durum ortalama parça kalitesini düşürüyor. Olası bir...
Geri