Bir ara trafik eds ve mobese cezaları plakaya değil araç sahibi kimse onun ehliyetine yazılacak ceza puanı olarak işlenecek eğer kendi sürmediğini kanıtlarsa ceza silinecek gibi şeklinde yasa tasarısı vardı.Şuan eds ve mobese cezaları neye yazılıyor bu yasa tasarısı kabul edildimi? Bu eds ve...
X de yorumlara bakarken bu reklam çıkıyor çok x platformunu kullanan biri değilim bu yüzden bunu nasıl engelleyebileceğimi bilmiyorum.Bu reklamları nasıl engelleyebilirim bazen yorumlarda gezerken ekranı kaydırırken yanlışlıkla tıklıyorum bir sorun olurmu? Ne yapmam lazım?
Telefonumu sıfırladım mailime girmeye çalışınca doğrulama için iki haneli bir sayıya telefondan tıklamamı istiyor fakat telefonu sıfırladığım için öyle bir şey mümkün değil.Gmaile bilgisayardan girebiliyorum bunu nasıl telefondan girilebilecek hale getirebilirim
Arkadaslar telefonun ekranına çok yakın bakınca sanki çapraz siyah çizgiler var çok ince.Telefonu daha alalı 2 gün oldu.Bu hayalet ekran koruyucu taktırmıstım.Bu ekran koruyucu ile alakalı bişey olabilirmi
1722803267
Beyaz kısımlarda daha çok belli oluyor yakından bakınca
15 pro telefona sahibim.Ekrana cok yakın bakınca özellikle beyaz yazılarda veya kelimelerde sanki içinden siyah ince çizgiler geçiyor gibi görünüyor.Bu normalmi?
Arkadaşlar diyelim bir siteye giriş yapacam mail girme yerine tıklayınca önceden başka yere girmek için kullandığım mailler alt alta diziliyor öneri olarak.Bunu nasıl sıfırlarım?
iphone xs telefona sahibim.Tanımadığım bir telefoncuya bir aksesuar almak için gittim.İstediğimi orda bulamayınca onlarla bağlantılı olan yan dükkana geçtim telefonu ilk girdiğim dükkanda bıraktım 5dk sonra döndüğümde adam telefonun başındaydı ben girince içeri şaşırmış gibi olup diğer tarafa...
Eskiden kullandığım şuan erişimim olmayan hesapta spotify hesabım vardı ve mobil ödeme olarak ödüyordum.Hattımı kapattım numara değiştim üyelik otomatik iptal olmuş mudur? Başka bir şey yapmama gerek varmı?
Arkadaşlar internette adaklık,kurban vb şeyleri yapan dernekler var.Bu dernekler aracılığıyla adaklık kessek daha sonra başımıza bir şey gelme ihtimali varmı?güvenilir oldukları nasıl anlaşılır?
Vpn açıkken birinin bizi arayınca açmamız yada bizim birini aramamız telefona yurt dışı kullanım ücreti yansıtırmı yada aynı şekilde vpni mobil veri ile kullanırsak yurt dışı ücreti yansırmı?
internetten dosya indirirken bilgisayara otomatik YandexPackLoader adında dosya indi bu virüsmü? !!dosya bilgisayara inince hiç açmadım sıkıntı olurmu?
Virüs tarama verileri bu linkte var : https://www.virustotal.com/gui/file/c76e40917798329ca2f711ceeb2a2e105e84f489e283ff5d2b3f8bacc82d2ac4
Arkadaşlar dosya indirirken beni reklama attı ve YandexLoaderPack adındaki dosya bilgisayara kendiliğinden indi sarı kırmızı amblemli bir dosya.Bu dosya virüslümüdür?Bilgisayara zarar verirmi? Ne olduğunu bilen varmı?
Blackstone labs arson adlı ürünü satın almıştım birkaç gün kullandım ve ağır geldiğini düşündüğüm için bıraktım.İçinde dmha vardı.Arson doğal bir ürün fakat içinde bulunan dmha kaynaklı sağlık sıkıntısı olurmu diye sorularım var .Kullanırken yada bıraktıktan sonra bir sağlık sorunu...