Telefon ekran konusunda yardım

Sawfo

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaslar telefonun ekranına çok yakın bakınca sanki çapraz siyah çizgiler var çok ince.Telefonu daha alalı 2 gün oldu.Bu hayalet ekran koruyucu taktırmıstım.Bu ekran koruyucu ile alakalı bişey olabilirmi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz kısımlarda daha çok belli oluyor yakından bakınca

hayalet ekrandan olmaz telefonu vurdunuz mu herhangi bir yere
Hayır alalı 3-4 gün oldu hiçbir yere vurmadım ekrana çok yakın bakınca görünüyor normal kullanımda görünmüyor ekrana çok yakın bakarken dikkatimi çekti

İnternetten araştır eğer yazılımsal bir şey değilse garantiye götür kötü telefon olsa paneli kötüdür olabilir diyeceğim de bu telefonda kabul edilemez bir hata.

İnternetten araştır eğer yazılımsal bir şey değilse garantiye götür kötü telefon olsa paneli kötüdür olabilir diyeceğim de bu telefonda kabul edilemez bir hata.
hatta telefonu iade edebilirsen iade et tamirli telefon kullanma

hatta telefonu iade edebilirsen iade et tamirli telefon kullanma
Yarın bi telefoncuya gidip sorarım yani mesela sol üstte şarj göstergesinin beyaz kısmına aşırı yakın bakınca mesela sanki eğik siyah çizgiler var ama acaba yakın bakınca zaten görünmesi gereken birşeymi bilmiyorum

hayalet ekrandan olmaz telefonu vurdunuz mu herhangi bir yere
Hayır vurmadım.Acaba ben cok dikkatli bakıyorum normalde olması gereken birşeymi bilmiyorum.

Yarın bi telefoncuya gidip sorarım yani mesela sol üstte şarj göstergesinin beyaz kısmına aşırı yakın bakınca mesela sanki eğik siyah çizgiler var ama acaba yakın bakınca zaten görünmesi gereken birşeymi bilmiyorum

Hayır vurmadım.Acaba ben cok dikkatli bakıyorum normalde olması gereken birşeymi bilmiyorum.
hocam bence de en iyisi bir telefoncuya sorun normal olup olmadığını ben de bilmiyorum ama size garip geldiyse büyük ihtimalle sıkıntılıdır bu arada hayalet ekranla alakası yok bu durumun

hocam bence de en iyisi bir telefoncuya sorun normal olup olmadığını ben de bilmiyorum ama size garip geldiyse büyük ihtimalle sıkıntılıdır bu arada hayalet ekranla alakası yok bu durumun
Hocam az önce hayalet ekranı çıkardım ondanmış:) ama diğer iPhone telefonumda başka marka hayalet ekran vardı onda böyle değildi.Hayalet ekranı çıkarınca görünen çizgiler gitti.Ekranı üstüne koyunca çizgiler tekrar geliyor.Yani hayalet ekran kaynaklıymış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,899
Üyeler
195,195
Son üye
0xMK
Geri