Arama sonuçları: *

1. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Herkese merhaba. Eylül 1 de sıfır iphone 16 pro aldım. Şuan 6. ayımdayım. Telefon ilk kez 69 devirde 99% pile indi 74 devirde 98% e 135 devirde 97% e indi ve şuan 165 devirde 96%. Bu ne kadar normal aklım almıyor çıldıracağım resmen telefonu aldığım güne lanet ediyorum. Kuzenimde aynı cihaz 509...
  2. P

İphone 16 bu pil normal mi?

Öncelikle herkese merhaba. Eylül 1 de sıfır İphone 16 pro aldım. Telefonda herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Şarjda asla kullanmıyorum genelde 20-90% arası kullanırım. Azıcık oyunda oynuyorum. Pil sağlığım ilk düştüğünde 69 devirdi, 75 te 98% düştü şuan 135 devirdeyim ve 97. Anlamıyorum...
  3. P

İphone 16 Pro Pil sağlığı normal mi?

Öncelikle herkese merhaba. Eylül 1 de sıfır İphone 16 pro aldım. Telefonda herhangi bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar. Şarjda asla kullanmıyorum genelde 20-90% arası kullanırım. Azıcık oyunda oynuyorum. Pil sağlığım ilk düştüğünde 69 devirdi, 75 te 98% düştü şuan 135 devirdeyim ve 97. Anlamıyorum...
  4. P

İphone 16 Pil sağlığı düşüşü

Birkaç gündür yazıyorum fakat cevaplar beni tatmin etmiyor. Abilerim, telefonu 4 aydır aldım 78 döngüde şuan. 69 devirde 99% pile düştü şuanda 98% e. Aldığım yere götürdüm sorun olmadığını kullandığını söylediler eğer 85 lere düşerse değiştire biliriz dediler. Ama tüm arkadaşlarımda daha düşük...
  5. P

İphone 16 pro pil sorunu

Arkadaşlar lütfen bana yardım edin. Telefonu normal kullanıyorum günde ortalama 5 saat oyun falan oynamıyorum. Benide idare ediyor hiçbir sıkıntı çıkarmıyorum AMA bu telefon nasıl oluyorda sadece 77 devir sayısında 98% pile düşüyor? tüm arkadaşlarımda ilk düşüş 180-200 arasında olmuştu. Bende 69...
  6. P

İPHONE 16 PRO PİLİM ÇOK HIZLI DÜŞÜYOR

Merhaba öncelikle telefonu 3 aydır aldım ve hiçbir şekilde oyun ve b oynamıyorum telefonu ağır kullanmıyorum. Buna rağmen herkesde 200 devirlerde düşerken bende 69 devirde 99% a 77 devirde 98% e düştü. neden oluyor hiç bilmiyorum abi lütfen yardım edin ne yapmam gerek
  7. P

İphone 16 Pro Pil sorunu

Öncelikle Merhaba. 3 ay önce İphone 16 pro sıfır aldım. Telefonu asla ağır kullanmadım günde ortalama 5-6 saat falan. Tüm arkadaşlarımda 14-15-16 modellerinde ilk pil düşüşü 7. ayda falan olmuştu ağır kullanmalarına rağmen. Ben bukadar özenle kulllanırken 20-80 arası kullanırken neden sadece 70...
  8. P

İnternet gidiyor PC çöküyor

Abilerim lütfen yardım edin. Birkaç aydır bu sorunu yaşıyorum. İnternet aniden kesiliyor ve hiçbir türlü Widi adaptörüm interneti algılamıyor. Device managerden cihazı devre dışı bırakmaya çalışıyorum olmuyor. Windows çöküyor hata veriyor. Pcyı Kapatmaya ve ya Restart atmaya çalışıyorum 15-20...
  9. P

Bu Ekran kartının sorunu mu yoksa Monitörün mü Acil yardım!

Arkdaşalar lütfen yardım PcYi her açtığımda ilk 1-2 dakika ekrana siyah izler gelip gidiyor sonra hiç gelmiyor. Siyah izden kastığım 1 saniyeliğine geliyor gidiyor. Sorun nede ola bilir? Monitörümlemi yoksa Pcmle alakalı mı lütfen yardım. Oyunlarda editlerde falan sorun olmuyor ( Isınma ve b.)...
  10. P

PC yi her açtığımda ekrana siyah izler gelmesi

Arkdaşalar lütfen yardım PcYi her açtığımda ilk 1-2 dakika ekrana siyah izler gelip gidiyor sonra hiç gelmiyor. Siyah izden kastığım 1 saniyeliğine geliyor gidiyor. Sorun nede ola bilir? Monitörümlemi yoksa Pcmle alakalı mı lütfen yardım. Oyunlarda editlerde falan sorun olmuyor ( Isınma ve b.)...
  11. P

Lütfen Yardım edin win 11

Pcmi Tplink wifi kartı ile kullanıyorum. Tahmini 3 ay önce ilk kez aniden wifi bağlantısı kesildi bende pcye restart atınca pc restartlanmadı 10 dakika falan restart ekranında kaldı sonra mavi ekran verdi. Sorunun windowsumla alakalı olduğunu düşündüm ve format atıp Win 11 kurdum. 1-2 ay...
  12. P

RTX 4060 İ 5 12400F PERFORMANS SORUNU

Abilerim pcmda rtx 4060 ve i5 12400 f var. Youtubeden herhangi bir oyunun benchmarkına bakıyorum adam benimle aynı sistem fakat çok daha fazla fps ve düşük ısılar alıyor. Mesela, demin Hell let Loose indirdim youtubede 4k da adam 60 fps 50 derecede oynarken, ben düşük ayarlarda 60 fpste...
  13. P

WİN 10 KAPANMAMA VE RESTART OLMAMA SORUNU

Lütfen bilen varsa yardım etsin. Pcmda wifi kartı kullanıyorum tp-linkin. Bazen wifi kartım çalışmayı durduruyor ve takıp çıkarsamda pc wifiye bağlanmıyor. Öyle oluncada kapatıp veya restart atmaya çalışırken pc restart veya shut down ekranında 1-2 dakika kalıyor ve mavi ekran geliyor mecbur...
  14. P

BIR SORUN VAR MI? YARDIM

RTX 4060 ve i512400 f sistemim var nisan aylarinda gta 5 oynarken max 55 dereceyi goruyordum gpu sicakligi simdi max ayarlarda oynuyorum 75 derece sicaklik oluyor (odada klima yok) Internette bakiyorum adam benim sistemle valo oynuyo 45 derece sicaklikla ben 65 derecelerde falan oynuyorum. Rdr...
  15. P

I5 12400F RTX 4060 BU DEGER NORMAL MI GTA 5

Grafikler highda 2.5 gb vram kullaniyor fxa 2x vsync acik Boyle bi deger aliyorum gtada offlineda stok fan kullaniyorum oda 30-32 derece ytde izliyorum isi falan onlarda daha dusuk bendemi sorun var acaba?
  16. P

i5 12400f + rtx 4060 bu isi normal mi?

Suan hava 32 derece ve ea fc 24 oynarken islemci sicakligim 70-77 derecelerde geziyor ekran karti 68-75 derece arasi ama pencere modunda oynarken islemcim ekran kartim 60 dereceye kadar iniyor. Bir sorun varmi hocam? youtubeden izledim adam benim kartla 50 derece oynuyor fakat 80 fps aliyor...
Geri