Arama sonuçları: *

1. El Profesör

Ekran açılırken çıkan görüntü

anakart markasının yazılı olduğu ekran gelmeden önce bilgisayar açılırken en başta bir iki saniye boyunca bu ekran çıkıyor bilgisi olan var mı
  2. El Profesör

2 gündür hesaplarım çalınıyor

2 gündür sosyal medya hesaplarımdan bitcoin ile ilgili paylaşımlar yapılıyor hepsini şifresi farklı ve 2fa özellikleride etkin ama herhangi bi uyarı almıyorum yardıma ıhtıyacım var 1656426590 hepsinin şifresini değiştirdim ama nedenını merak ediyorum mailim çallınmış olabılır mı mailde şüpheli...
  3. El Profesör

Hepsiburada Hediyeçekleri

bu hediye çekleri dijital ürünlerdede geçerli mi mesela vp de
  4. El Profesör

Humble bundle para mı geri vermedi

bu siteden dün bi paket aldım para çekildi hesabımdan 2-3 dakika bekledim ve bir mail geldi siparişinizi aldık ama telefonuzu onaylamanız gerek diye linke tıkladım telefonumu girdim ama 10 dakilaya yakın beklemem rağmen mesaj gelmedi bende dayanamayıp tel onaylama kısmının altında bulunan cancel...
  5. El Profesör

trendyol vp indirimleri

3 gün önce 96 tl idi şimdi 107 olmuş bu indiirmlerin belli tarihi oluyor mu rastgele mi https://m.trendyol.com/riot-games/2500-vp-valorant-points-tr-p-40275298?boutiqueId=560167&merchantId=167532
  6. El Profesör

Steam Cüzdanı Nakite Çevirme

arkadaşlar biraz araştırdımda çözümü yok gibi bunun steamden 150 TL'ye kadar olan oyunları size alsam oyunu isteyen kişide parayı papara veya ininalden gönderebilecek olan var mı
  7. El Profesör

VALORANT sesli sohbet ban süresi?

oyunda sesli sohbet banı yemişim ticket attım süresini söylemiyolar istemciden görebilrsiniz diyolar ama göremiyorum nerden öğrenebilirim?
  8. El Profesör

valorant gece pazarı saat kaçta

saat kaçta gelicek bilgisi olan var mıdır?
  9. El Profesör

AMD Radeon Driver başlangıçta açılmıyor

pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?
  10. El Profesör

radeon setting host service yüksek ram kullanımı

bu uygulama baya bir ram kullanıyor hangi ayarı kapatmam lazım radeonda
  11. El Profesör

AMD Rdeon fan ayarları nasıl olmalı?

buradaki ayarlar nasıl olmalı ?
  12. El Profesör

VALORANT fps sorunu başladı

1 hafta öncesine kadar 200 300 fps arası oynuyodum 1 haftadır 100ü geçmemeye başladı fps diğer oyunlarda bi sıkıntı yok çözümünü bilen ya da böyle bir durum yaşayan başka biri var mı
  13. El Profesör

PAYDAY 2 Envanterdeki ögeler

payday 2 envanterimde böyle itemler var ne işe yarıyo bunlar oyun içinde
  14. El Profesör

PC Bazen Açılmıyor ve Siyah Ekranda Kalıyor

pc yi bazen açarken fotodaki şekilde kalıyor açılmıyor kasadan kapa-aç yapınca düzeliyor
  15. El Profesör

Otomatik klavye dili değiştirme

alt shift kombinasyonu pc deki klavye dilini değiştiriyor oyunlarda bu kombinasyon çok oluyor sürekli klavye değiştirmek zorunda kalıyorum bu kısaltmayı kapatmanın bir yolu var mıdır?
  16. El Profesör

VALORANT Asil Vandal vs Yağmacı Vandal

2 side mağazamda var hangisini tercih etmeliyim asil daha iyi geliyor bana
  17. El Profesör

ntkrmlp.exe mavi ekran hatası

dmp dosyasında bu yazıyor nedir bu? (memtest86yı daha dün kullandım temiz çıktı)
  18. El Profesör

rx570 mavi ekran hatası (dmp baylaştım)

nedenini bilmiyorum 2 haftada 1 mavi ekran veriyo biosu yeni güncelledim driverlar tam sıkıntı ne olabilir internette amd yazılımında sıkıntı var diyolardı doğru mudur?
  19. El Profesör

Sistemin parçaları uyumlu mu?

rx570 ve ryzen 5 1600 af biribiryle uyumlu mu pubg mobile de kasma oluyor arada aklıma bu geldi direk
Geri