AMD Radeon Driver başlangıçta açılmıyor

Reaksiyon skoru
188
pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?

Açılmasını istediğin driver ".EXE" dosyasının konumunu yazarsan yardımcı olabilirim.

pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?
AMD nin son sürümü biraz sıkıntılı. 3 arkadaş olarak bu durumdan muzdaripiz.

AMD nin son sürümü biraz sıkıntılı. 3 arkadaş olarak bu durumdan muzdaripiz.
sorun genelse benlik sıkıntı yok etkilemiyor çünkü beni düzeltirler 1-2 haftaya zaten ben sorun bende sandım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Açılmasını istediğin driver ".EXE" dosyasının konumunu yazarsan yardımcı olabilirim.
sizede gerek kalmadı teşekkürler

Olsun ben genede cevaplayayım. Açılmıyorsa komut satırını yönetici olarak açın ve şu komutu yazın.
Oturum açtığınızda belirtilen dosyayı en yüksek öncelikle çalıştırılmasını sağlıyor.
Kod:
schtasks /create /sc "ONLOGON" /tn "ATI" /tr "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext.exe" /rl "HIGHEST"

Olsun ben genede cevaplayayım. Açılmıyorsa komut satırını yönetici olarak açın ve şu komutu yazın.
Oturum açtığınızda belirtilen dosyayı en yüksek öncelikle çalıştırılmasını sağlıyor.
Kod:
schtasks /create /sc "ONLOGON" /tn "ATI" /tr "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext.exe" /rl "HIGHEST"
hocam bu kod kullansam bir sorun olur mu?Bendede açılışta açılmıyor gizli simgelerde gözükmüyor ben açınca gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,792
Üyeler
203,251
Son üye
ZiyaBaşkaN
Geri