El Profesör
80+
- Reaksiyon skoru
- 188
pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?
Açılmasını istediğin driver ".EXE" dosyasının konumunu yazarsan yardımcı olabilirim.
AMD nin son sürümü biraz sıkıntılı. 3 arkadaş olarak bu durumdan muzdaripiz.pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?
sorun genelse benlik sıkıntı yok etkilemiyor çünkü beni düzeltirler 1-2 haftaya zaten ben sorun bende sandımAMD nin son sürümü biraz sıkıntılı. 3 arkadaş olarak bu durumdan muzdaripiz.
sizede gerek kalmadı teşekkürlerAçılmasını istediğin driver ".EXE" dosyasının konumunu yazarsan yardımcı olabilirim.
schtasks /create /sc "ONLOGON" /tn "ATI" /tr "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext.exe" /rl "HIGHEST"
hocam bu kod kullansam bir sorun olur mu?Bendede açılışta açılmıyor gizli simgelerde gözükmüyor ben açınca gözüküyorOlsun ben genede cevaplayayım. Açılmıyorsa komut satırını yönetici olarak açın ve şu komutu yazın.
Oturum açtığınızda belirtilen dosyayı en yüksek öncelikle çalıştırılmasını sağlıyor.
Kod:schtasks /create /sc "ONLOGON" /tn "ATI" /tr "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext.exe" /rl "HIGHEST"