Bulabilirsen faz değiştiren termal padlerden bak. Macun kullandığın zaman pump out yaşıyacaksın. Günlük kullanım süren ve bilgisayarının ne kadar uzun süre...
Sağolun yinede öneri için, bakalım duronaut kaç ay gidicek
1783090816
hydronaut da güzeldir fakat duronaut viskozite ve ısı iletim katsayısı daha iyi...
öneride oldugum modelde hiç bir sorun yok zaten bu ürünün en iyi yani pump out yapmaması.siz dilerseniz bir yorumlarına bakın şimdi caydırmak olmasın sizi.
Bilgisayar ekranından ders çalışmak zor olur bir süre sonra uykun geliyor ondan dolayı program tabanlı şeyler alamnızı pek önermem normal test kitabı al yt...
Önemli olan pump out yapmaması uzun vade de, zaten MX4 de ilk başta Duronaut gibi performansı fakat 1 ay sonra pump out oluyor dayanmıyor viskozitesi düşük...
Aslında dediğini alıcaktım da bu macunu bir arkadaşım çok övdü denemek istedim, kuponla 592 liraya geldi kaç ay götürür ortalama MX4 sürülü sistemde şuan
Arkadaşlar merhaba bugün N11 üzerinden İncehesap satıcısından bu termal macunu satın aldım. Laptopuma uygulamak için aldım ASUS TUF A15 4050 R5 7535HS 16 GB...