Arama sonuçları: *

• Users: clack
  • Order by date
  1. C

Thermal Grizzly Duronaut Nasıl ?

Kağıt üstündeki verilerden bahsediyorum dostum illa kullanmama gerek yok 1783093883 MX serisi asıl genelde pump out yapıyor ilginç
  2. C

Sağolun yinede öneri için, bakalım duronaut kaç ay gidicek 1783090816 hydronaut da güzeldir fakat duronaut viskozite ve ısı iletim katsayısı daha iyi bundan daha iyi bir macun
  3. C

Pump out yaptı mı peki sonradan coolermaster
  4. C

up up
  5. C

Evet o termal macundan daha mantıklı ben denemek için aldım bir burdaki arkadaşların fikrini alayım dedim merak ettim 1783085632
  6. C

345 Allstar Vs Doping Hafıza

Bilgisayar ekranından ders çalışmak zor olur bir süre sonra uykun geliyor ondan dolayı program tabanlı şeyler alamnızı pek önermem normal test kitabı al yt den video izle geç
  7. C

Önemli olan pump out yapmaması uzun vade de, zaten MX4 de ilk başta Duronaut gibi performansı fakat 1 ay sonra pump out oluyor dayanmıyor viskozitesi düşük hem bu kryonaut dronaut değil videodaki
  8. C

Bu Program Cidden İşe Yarıyor Mu Lagofast

Bilmediğiniz ve yeni olan yazılımları bilgisayarınıza indirmenizi önermem içinde virüs olup olmadığı bile belli değil
  9. C

Aslında dediğini alıcaktım da bu macunu bir arkadaşım çok övdü denemek istedim, kuponla 592 liraya geldi kaç ay götürür ortalama MX4 sürülü sistemde şuan
  10. C

Arkadaşlar merhaba bugün N11 üzerinden İncehesap satıcısından bu termal macunu satın aldım. Laptopuma uygulamak için aldım ASUS TUF A15 4050 R5 7535HS 16 GB cihazım var buna uygun mu? Ve pump out yapar mı bu macun?
Geri