clack isimli üyenin son içerikleri

1. C

Asus Tuf A15 Laptopun Termal Bakımdan Sonraki Değerleri Nasıl?

ptm7950 özellikleri düşük kalıyor buna bakabilirsin, ptm7950 8.5 w/mk yetersiz ısı iletim katsayısı. Pullsar al...
  2. C

Evet bulmak bir tık zor dronaut gibi macunları, göreceğiz 1 2 ay sonra pump out yapacak mı, konuyu güncellerim
  3. C

Sadece MX4 veya MX6 kullanırsanız kısa vade de pump out yapar onun haricinde sorun olmaz.
  4. C

Evet, ben Duronaut merak ettim ondan denemek istedim. Bir dahakine termal ped deneyeceğim. Amacım piyasadaki en iyi macunlar bile pump out yapıp yapmadığını denemekti
  5. C

Size tavsiyem MX4 ve MX6 sürmeyin ilk attığım fotoğraf MX4 sürüldükten sonraki haliydi, Thermal Grizzly Duronaut alın çok iyi sonuç aldım ben
  6. C

Herkese selam, bugün Gaming laptopuma bakım yaptım ve önceki-sonraki değerleri sizinle paylaşmak istedim. Öncelikle bilgisayarım ASUS TUF A15 FA507NU RTX 4050 Ryzen 5 7535HS 16 GB DDR5 RAM 1 TB M.2 SSD. Uzun zamandır tanıdığım 30 yıllık bilgisayarcıya yaptırdım bakımımı. Kendim özel olarak...
  7. C

Thermal Grizzly Duronaut Nasıl ?

Kağıt üstündeki verilerden bahsediyorum dostum illa kullanmama gerek yok 1783093883 MX serisi asıl genelde pump out yapıyor ilginç
  8. C

Sağolun yinede öneri için, bakalım duronaut kaç ay gidicek 1783090816 hydronaut da güzeldir fakat duronaut viskozite ve ısı iletim katsayısı daha iyi bundan daha iyi bir macun
  9. C

Pump out yaptı mı peki sonradan coolermaster
  10. C

up up
  11. C

Evet o termal macundan daha mantıklı ben denemek için aldım bir burdaki arkadaşların fikrini alayım dedim merak ettim 1783085632
  12. C

345 Allstar Vs Doping Hafıza

Bilgisayar ekranından ders çalışmak zor olur bir süre sonra uykun geliyor ondan dolayı program tabanlı şeyler alamnızı pek önermem normal test kitabı al yt den video izle geç
  13. C

Önemli olan pump out yapmaması uzun vade de, zaten MX4 de ilk başta Duronaut gibi performansı fakat 1 ay sonra pump out oluyor dayanmıyor viskozitesi düşük hem bu kryonaut dronaut değil videodaki
  14. C

Bu Program Cidden İşe Yarıyor Mu Lagofast

Bilmediğiniz ve yeni olan yazılımları bilgisayarınıza indirmenizi önermem içinde virüs olup olmadığı bile belli değil
  15. C

Aslında dediğini alıcaktım da bu macunu bir arkadaşım çok övdü denemek istedim, kuponla 592 liraya geldi kaç ay götürür ortalama MX4 sürülü sistemde şuan
Geri