Fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Birkaç fikir daha alabilirsem ortalama bir fiyat belirlemiş olurum. Kendi belirlediğim fiyatla sizin...
Usta Ram işlemci sıvı soğutma ssd falan hepsi yeni segment pcle.4 yada 5 ekran kartı da 4080 super ki 60-70k ya satsalar direk atlarım üst segment bir ekran...
60-70 mi? kartın ölüsü 42k, işlemci 10, ram 15 kalan parçalar hediye mi? hakim olmadığınız konulara özellikle maddi bir değeri varsa yorum yapmasanız da...
Merhaba. Aklımda az çok bir fiyat var. Size de danışmak istedim. Bu sistem sizin olsaydı ne kadar fiyata koyardınız? Hepsi çok temiz kullanıldı. Herhangi...
Sadece teşhir olmayan ürünler mi sipariş verilebiliyor? Az önce telefonla aradığımda "bunlar teşhir ürünü. Satışı yapan mağazayı aramalısınız." şeklinde...
Satın alabilen arkadaşları tebrik ederim, güzel kullanımlar dilerim. Ancak benim aşırı gözüm kaldı. Daha dün kardeşimle arabadayken set yapabilme hayalimden...
Peki THH'ye gidilirse kazanma ihtimalim iz var mı? Tamam anlıyorum satıcılar için çok kötü bir durum. Fiyat hatası olunca mağdur oluyorlar. Ancak biz...