alfekan isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Dominos Pizza 🍕2 Orta Boy Bol Malzemos Dublex Cheddar Hamurlu 357 TL🔥

Hocam bende 483 TL gözüküyor CEPTE30 indirimiyle. Kampanyayı haber verdiğiniz için teşekkürler.
  2. A

❌İndirim Bitti! Phılıps Evnıa Monitörler 1000-2000-4000-10000 ₺ Aralığı

Hocam THH haklı bulur haksız bulur orasını bilemem. Ancak son dönemde bu "entegrasyon hatası" olayı çok arttı. Bugünkü indirimden ben faydalanırım, ihtiyacım olan bir şeydir iptal edilince benim canım çok sıkılır. Yarın sizlerin ihtiyacınız olan bir ürün indirime girer, hevesle alırsınız...
  3. A

❌İndirim Bitti! Xiaomi Pad 8 - 9.399 TL!

Hocam Pad 7 için de mi N11'den olmuştu satış? Bu şekilde miydi? Stok sizce ne zaman gelir tekrardan?
  4. A

Birkaç dakikadır sayfayı yeniliyorum ama stok göremedim henüz
  5. A

Hayırlı olsun hocam. Stok bekliyorum ben de :)
  6. A

Sizce Bu Sistemin İkinci El Değeri Nedir?

Fikirlerinizi belirttiğiniz için teşekkür ederim. Birkaç fikir daha alabilirsem ortalama bir fiyat belirlemiş olurum. Kendi belirlediğim fiyatla sizin verdiğiniz fiyatların ortalamasını alıp yakın bir zamanda ürünü satışa koymayı düşünüyorum.
  7. A

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hocam sizce ne kadar fiyat koymalıyım? Rica etsem siz de fiyat belirtebilir misiniz? Teşekkür ederim hocam
  8. A

Merhaba. Aklımda az çok bir fiyat var. Size de danışmak istedim. Bu sistem sizin olsaydı ne kadar fiyata koyardınız? Hepsi çok temiz kullanıldı. Herhangi bir sıkıntıları yok. Arctic Liquid 3 Freezer 360mm Sıvı Soğutucu 7800x3d İşlemci MSI 4080 Super Gaming X Trio 32 GB RAM G Skill Trident Z...
  9. A

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Sadece teşhir olmayan ürünler mi sipariş verilebiliyor? Az önce telefonla aradığımda "bunlar teşhir ürünü. Satışı yapan mağazayı aramalısınız." şeklinde bilgi verdiler.
  10. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Lego 10294 Icons Titanik 5.348 Tl Dip Fiyat 🔥🔥

Satın alabilen arkadaşları tebrik ederim, güzel kullanımlar dilerim. Ancak benim aşırı gözüm kaldı. Daha dün kardeşimle arabadayken set yapabilme hayalimden bahsediyordum, bu akşam böyle bir fiyata denk gelip faydalanamamak üzdü.
  11. A

❌İndirim Bitti! Gratis Tüm ürünlerde %75 İndirim

Gratis Kart ile zaten indirimde olan ürünlerde indirimi Gratis Kart kampanyası olmadan mı sağlayacaklar? Bilgisi olan var mıdır?
  12. A

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Peki THH'ye gidilirse kazanma ihtimalim iz var mı? Tamam anlıyorum satıcılar için çok kötü bir durum. Fiyat hatası olunca mağdur oluyorlar. Ancak biz tüketiciler/alıcılar da bir bakımdan mağdur oluyoruz. Fiyat entegrasyon hatasından kaynaklı iptal etme olayları son dönemlerde çok arttı. Satıcı...
  13. A

❌İndirim Bitti! Torima 60'lı Elektrikli Tornavida Seti 333TL

Hocam bahsettiğiniz mesajı nereye atmamız gerekiyor? Ben bulamadım. Temu'yu kullanmıyorum. Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
  14. A

🔥İndirim VATAN ADIYAMAN MAĞAZA AÇILIŞINA ÖZEL FİYATLAR!

Telefondan sipariş vermek mümkün olabildiği için daha önce hoparlör siparişi verebildiğim için sormak istedim. Telefondan sipariş işe yaramaz, değil mi?
  15. A

🔥İndirim YS MARKET YAĞLAR %50 İndirim

Hocam son durum nedir sizde? Ben sabah 07.00 civarlarında iki kez sipariş ettim, kupon kullanmıştım iptal geldi bana da. "Canlı Destek" hattına da ulaşamıyorum. Ürünleri alabilmek için son çare olarak mail adreslerine bu ürünleri bu fiyattan almak istediğimi, stokta var olarak gözükmesine rağmen...
Geri