Arama sonuçları: *

1. A

🔥İndirim YS MARKET YAĞLAR %50 İndirim

Hocam son durum nedir sizde? Ben sabah 07.00 civarlarında iki kez sipariş ettim, kupon kullanmıştım iptal geldi bana da. "Canlı Destek" hattına da ulaşamıyorum. Ürünleri alabilmek için son çare olarak mail adreslerine bu ürünleri bu fiyattan almak istediğimi, stokta var olarak gözükmesine rağmen...
  2. A

🔥İndirim YS MARKET YAĞLAR %50 İndirim

Sipariş veriyorum ancak siparişim iptal ediliyor. Bu şekilde sorunla karşılaşan var mıdır? Çözümünü biliyorsanız yardımcı olabilirseniz teşekkür ederim.
  3. A

PG27UCDM monitörümde kalan izler çıkmıyor

Evet hocam yüksek miktarda para verince hizmeti de iyi alabilmesi umuyor insan. Çok kararsızım belki de kendi bezinden kaynaklanıyordur. Sanırım vereceğim garantiye.
  4. A

Teşekkür ederim hocam cevabınız için. Ancak ne yazık ki onarım kaydı oluşturdum ve durumu güzelce izah etmeye çalıştım. Sadece kendi kutusundan çıkan bezi kullandığımı belirttim. Bu kadar para verdikten sonra böyle bir durumla karşılaşmak beni epey üzüyor. Göndersem mi göndermesem mi emin...
  5. A

Merhaba. QD-OLED panellerin çok hassas olduğunu bildiğim için monitörü hafif nemli bezi bırakın kutusundan çıkan kendi temizlik beziyle bile toplamda 5 kez temizlememişimdir. 2 gün önce oda temizliği yaparken monitör epey tozlandığı için kendi beziyle dikkatli şekilde silmeye çalıştım. Ancak...
  6. A

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

Hocam ben verebildim az önce son anda mı verebildim bilemiyorum :) @federalper
  7. A

❌İndirim Bitti! Trendyol 1400/700 İndirim Method

Hocam öncelikle konuyu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. Taksit yapabilir miyiz bu sefer?
  8. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Moneypay ile Trendyol'da nasıl ödeme yapabilirim?
  9. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Moneypay'e maksimum 2750₺ yükleyebilirsiniz diyor ve mevzuat gereği para çekme ve gönderme işlemlerinde kullanamazsınız diyor. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkür ederim.
  10. A

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400TL 250TL Kupon Kodu

Hocam öncesinde kullandım. Ancak yazabiliyorum. Çok teşekkür ederim.
  11. A

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 Roborock Q8 Akıllı Robot Süpürge 9999₺

Başınız sağ olsun hocam. Allah sabır versin.
  12. A

Sizce en iyi masa tabla seçeneği hangisi?

25 mm melamin kaplı masa alacağım. Çift motorlu yüksekliği ayarlanabilir masa almayı düşünüyorum. Üzerine figürler, oyun konsolları, bilgisayar sistemlerini koymayı düşünüyorum. Arada bir çalışmayı da düşünüyorum. 180x80 , 190x80 , 200x80 bu üç seçenekten hangisi daha iyi olur sizce? Sizce daha...
  13. A

❌İndirim Bitti! KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

Hocam ben sıramı alabilir miyim o zaman? :)
  14. A

❌İndirim Bitti! KOŞ LG 75 İnç QNED 8K TV 17.999 TL

Hocam ben sıramı alabilir miyim o zaman? :)
  15. A

❌İndirim Bitti! EPOMAKER SİTESİNDE CIDOO QK61 V2 gonderim yok

Ödememi Ziraat Bankası sanal kart ile yapmaya çalışıyorum ancak reddediyor. Bunun sebebini bilen var mı?
  16. A

❌İndirim Bitti! EPOMAKER SİTESİNDE CIDOO QK61 V2 gonderim yok

Vergi yansımaması için nasıl bir not düşmem gerekiyor? Herhangi bir miktar belirtmem gerekiyor mu? Ve bunu nereden belirtmem gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim.
  17. A

TRENDYOL KAZIKAZAN AKTİF

1600/400 veya 2000/500 kodu kullanmayan varsa atabilir mi?
  18. A

🔥İndirim Trendyol kazı kazan aktif

Koda ihtiyacı olmayanlar rica etsem benimle paylaşabilirler mi? 400 veya 500₺
  19. A

Cougar Armor EVO M oyuncu koltuğu alınır mı?

Yardımınız için teşekkür ederim hocam. Başka yardımcı olabilecek var mı?
  20. A

Cougar Armor EVO M oyuncu koltuğu alınır mı?

Hocam internette incelemelerine baktım. Yurt dışında F/P ürün diyorlar. Bu fiyata bu özelliklerde koltuk bulunamayacağından bahsetmişler. Koltuğun deri olması dediğiniz gibi çok bunaltabilir. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Geri