Arama sonuçları: *

1. A

FO32up2 vs. G80SD vs. PG32UDMP vs. MSI 321upx

Hocam aralarında sRGB farkı olduğunu, color accuracy farkı olduğunu gördüm. Bu sizce çok fark edilir mi? Yoksa hepsinin kalitesi birbirine çok mu yakın? Teşekkür ederim
  2. A

FO32up2 vs. G80SD vs. PG32UDMP vs. MSI 321upx

Sizce hangisi tercih edilmeli?
  3. A

4080 Super için MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW kasa uygun mudur?

Öneriniz için teşekkür ederim hocam. Önerinizi dikkate alacağım. Peki sizce yukarıda bahsettiğim kasa nasıl?
  4. A

4080 Super için MSI MPG GUNGNIR 300R AIRFLOW kasa uygun mudur?

Merhaba. 4080 Super için bu kasa yeterli büyüklükte midir? İçine 360mm sıvı soğutma da alacağım kasanın. Herhangi sığmama durumuyla karşılaşır mıyım? Gelecekte çıkacak büyük ekran kartları için de kullanmayı düşünüyorum. Bu kasa yeterince büyük müdür? Beni uzun zaman götürür mü? Yoksa full...
  5. A

Topladığım 4080 Super'li sistemde sıkıntı var mı?

Evet hocam akvaryum kasa olabilir. Yardımınız için teşekkür ederim
  6. A

Hocam teşekkür ederim. İnceleyeceğim Teşekkür ederim hocam. Hocam peki benim attığım sistemde sorun var mıdır? Hocam daha iyi, geniş kasa ve güzel bir PSU öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim Hocam daha geniş kasa ve PSU öneriniz var mıdır? Teşekkür ederim
  7. A

100 bin₺ hocam 100 bin₺ hocam
  8. A

Merhabalar. Sistem toplamayla ilgili forumda daha önce 4 konu açmıştım. Lütfen kusura bakmayın. Çok fazla para kıyınca karar vermek de bir o kadar zorlaşıyor. Ama artık sipariş vermek üzereyim. Önceki günlerde daha az kaliteli kasa sipariş vermeyi düşünüyordum ancka madem almışken iyisini almak...
  9. A

4080 Super'li hazır sistem alınır mı?

Hocam taksit olarak hiç kolaylık sağlanmamış. Sistem biraz daha özelleştirilerek daha iyi hale getirilebilir. Fiyatı da aslında güzel. Ancak çok fazla vade farkı oluşuyor. Teşekkür ederim
  10. A

Hocam hepsiburada'da taksit imkanı daha fazla. Bu sebepten dolayı hepsiburada'ya bakıyorum. Sizin öneriniz nedir? Teşekkür ederim
  11. A

Ürünleri tek topladığım zaman daha pahalı fiyata geliyor. Sizce bu ürünü almak mantıklı mı? Piyasadaki en iyi oyuncu işlemcilerinden birisi olduğu için 7800X3D'yi tercih etmek istiyorum. Tek tek topladığım zaman daha pahalı bir fiyat karşıma çıkıyor. Sizce hazır olarak bu sistemi almak mantıklı...
  12. A

İçinde 4080 Super + 7800X3D olan kasa önerisi alabilir miyim?

Hocam 25K monitöre ek olarak ayıracağım. 70K maksiumum derken kasayı kast etmek istedim
  13. A

İçinde 4080 Super + 7800X3D olan kasa önerisi alabilir miyim?

Merhaba. Bir süredir ultra ayarlarda 4K oyuncu masaüstü toplamayı hedefliyorum. Parça parça toplamak istiyorum. İçinde 4080 Super + 7800X3D olacak bir sistem önerebilir misiniz? Bütçem maksimum 70K. Yaklaşık 25K da monitöre ayırmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim.
  14. A

RTX 4070Ti Super Max 50K Monitörsüz Sistem Tavsiyesi

Merhaba. Maksimum 50 bin₺ ayrı ayrı parça olacak şekilde nasıl sistem toplayabilirim?
  15. A

4080 Super'li sistem sizce nasıl?

Teşekkür ederim hocam. Monitör olarak linkini atacağım monitör konsollarla da tam uyumlu olduğu için güzel olduğunu düşündüm. Özelliklerini de düşününce monitör gayet mantıklı görünüyor. Sizce nasıl...
  16. A

4080 Super'li sistem sizce nasıl?

https://www.hepsiburada.com/galax-geforce-rtx-4080-super-sg-1-click-oc-16gb-gddr6x-256-bit-dlss-3-ekran-karti-48szm6md9rsg-p-HBCV00005VL5GS?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail...
Top Bottom