Neler Yeni

AMD Radeon Driver başlangıçta açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Açılmasını istediğin driver ".EXE" dosyasının konumunu yazarsan yardımcı olabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
pc ilk açıldığında driver otomatik açılmıyor manuel açmam gerekiyor geçen haftaya kadar böyle değildi bi ayarı açmam mı lazım?
AMD nin son sürümü biraz sıkıntılı. 3 arkadaş olarak bu durumdan muzdaripiz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yunus Emre Sağır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD nin son sürümü biraz sıkıntılı. 3 arkadaş olarak bu durumdan muzdaripiz.
sorun genelse benlik sıkıntı yok etkilemiyor çünkü beni düzeltirler 1-2 haftaya zaten ben sorun bende sandım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açılmasını istediğin driver ".EXE" dosyasının konumunu yazarsan yardımcı olabilirim.
sizede gerek kalmadı teşekkürler

z3r0tw0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zero Two
Olsun ben genede cevaplayayım. Açılmıyorsa komut satırını yönetici olarak açın ve şu komutu yazın.
Oturum açtığınızda belirtilen dosyayı en yüksek öncelikle çalıştırılmasını sağlıyor.
Kod:
schtasks /create /sc "ONLOGON" /tn "ATI" /tr "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext.exe" /rl "HIGHEST"

Onur1919

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur
Olsun ben genede cevaplayayım. Açılmıyorsa komut satırını yönetici olarak açın ve şu komutu yazın.
Oturum açtığınızda belirtilen dosyayı en yüksek öncelikle çalıştırılmasını sağlıyor.
Kod:
schtasks /create /sc "ONLOGON" /tn "ATI" /tr "C:\Program Files\AMD\CNext\CNext.exe" /rl "HIGHEST"
hocam bu kod kullansam bir sorun olur mu?Bendede açılışta açılmıyor gizli simgelerde gözükmüyor ben açınca gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,270
Üyeler
163,630
Son üye
GRALKORN
Top Bottom