Arama sonuçları: *

1. MurattiChiron

50 60 bin TL'ye laptop

Var mı öneriniz oyun ağırlıklı olucak bide dilekçe falan yazıcam çok bi işim yok ağır oyunlar oynamıyorum
  2. MurattiChiron

Galax 5080 Alınır mı

https://amzn.eu/d/0c8JtYyK bunu almayı düşünüyorum sizce alınır mı
  3. MurattiChiron

Seçili ASUS & ROG ürünlerine Resident Evil Requiem

[H2 id='Seili+ASUS++ROG+rnlerini+satn+almlarnza+zel+cretsiz+Resident+Evil+Requiem+oyun+kodu+edinin.']Seçili ASUS & ROG ürünlerini satın alımlarınıza özel ücretsiz Resident Evil Requiem oyun kodu edinin.[/H2] Birde Sanırım RTX kartlar içinde var ona bakmadım ama linki bırakıyorum. Asus...
  4. MurattiChiron

Laptop için USB Çoklayıcı

Laptop için usb çoklayıcı lazım sağlam kaliteli
  5. MurattiChiron

2-3k arası monitör önerisi

2-3 k arası monitör önerebilecek var mı normal kullanılıcak oyun falan çok arası olmayan birisi için istiyoruz eğer pek yok ise öneri belki 4 e çıkabiliriz
  6. MurattiChiron

2-3k arası monitör önerisi

2-3 k arası monitör önerebilecek var mı normal kullanılıcak oyun falan çok arası olmayan birisi için istiyoruz eğer pek yok ise öneri belki 4 e çıkabiliriz
  7. MurattiChiron

5070li AMD işlemcili Beyaz Sistem

Bütçe önemli değil. Beyaz sistem toplamak istiyorum
  8. MurattiChiron

RTX 5000 Serisi Fiyatları

Fiyatlar ne durumda sizce alınır mı 5080 düşünüyorum
  9. MurattiChiron

Toz Pembe Mouse Önerisi

Toz pembe mouse önerisi lazım kız arkadaşıma alıcam öyle çok uçuk olmasına gerek yok valorant falan oynuyor arada işini görse yeter yani her türlü mouse a açığım
  10. MurattiChiron

2 Adet Kablosuz Mouse Önerisi

2 adet kablosuz mouıse önerisi birisinin bütçesi çok değil 2000 tlyi geçmese iyi olur diğerinde bütçe 4000 tl civarı
  11. MurattiChiron

15000lik Pc Bulunur mu

Annem arkadaşının çocuğu için bu fiyata her şey dahil pc bulmamı istedi çocuk pubg gta oynuyormuş kadında trendyoldan link attınca iyice üzüldüm malum dinozor devrinden kalma işlemci satıyorlar size ne yapabiliriz bu fiyata
Geri