Arama sonuçları: *

• Users: omer.ylgn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

7700 XT sistemde renkli çizgiler oluyor

Yaklaşık 4-5 ay önce sistem topladım arkadaşlar. Oyunlarda sorun olmuyor fakat Chrome üzerinden film ya da YouTube video açınca görselde belirttiğim gibi çizgiler oluşuyor. Mouse hareket ettirince kaybolup geri geliyorlar. Sebebi nedir acaba? DDU ile sürücü silip tekrar kurdum fakat fayda...
  2. O

Yeni kurulum görüntü gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar yeni bilgisayar topladım kurulumunu yaptım fakat görüntü alamıyorum. Power tuşuna bastığımda anakart üzerinde cpu ışığı kırmızı dram ışığı turuncu yanıp sönüyor ardından boot ışığı yeşil yanıp sönüyor ve öylece kalıyor. Görüntü de alamıyorum nerede hata yaptım acaba ?
  3. O

Çözüldü✓ Laptop kapandı açılmıyor.

Laptop durup dururken kapandı. Her açmaya çalıştıgımda direkt bios açılıyor. Neden olmuş olabilir ? Ayrıca boot kısmında boot option kısmı boş normal mi ?
  4. O

Laptop fanları %100 çalışıyor

Merhaba arkadaşlar, msi bravo 15 laptop kullanıyorum. son 1 haftadır sadece valorant oynarken birden bire fps 70 80lere düşüyor (normalde 250 civarı) çok fazla fps drop yaşıyorum ve fanlar jet motoru gibi çalışıyor. Sıcaklıklar normal olmasına rağmen yaşanıyor bu. Sebebi neyden olabilir acaba ...
  5. O

Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar, itopya üzerinden Razer DeathAdder V3 mouse almıştım fakat arızalanınca geri gönderdim. Yeni mouse arayışına girdim. Arkadaş önerisi ile bu mouse buldum. Önerir misiniz ? ürün...
  6. O

Çözüldü✓ GÖRSELDEKİ SORUN NEDEN KAYNAKLI OLABİLİR ?

Merhaba iyi forumlar, güncel sayılabilecek bir sisteme sahibim fakat youtube gezerken görseldeki gibi renkler karışıyor. Mouse imleci üzerine getirince düzeliyor imleci çekince tekrar aynı şey oluyor. Oyunlarda veya başka bir şeyde bir sorun yaşamıyorum. Sebebi ne olabilir ? r7 5700x3d ve 7700xt...
  7. O

Hangi 1 tb ssd önerirsiniz ?

merhabalar, görselde belirttiğim ssdlerden hangisini almamı önerirsiniz? Önceki kullandığım 2 farklı kingston pek memnun etmediğinden samsung olanına daha sıcak bakıyorum ama kingston öneren de çok oldugundan kafam karıştı biraz
  8. O

Sistem yükseltme önerisi

Selamlar arkadaşlar. Son bir haftadır epey vaktinizi aldım, çok konu açtım kusura bakmayın. Sistemin son hali aşağıdaki gibidir. Uyumsuz gördüğünüz am5 geçmek dışında şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz bir yanı var mıdır? Cpu : Ryzen7 5700x3d Anakart: MSI B550-A PRO Anakart Cpu Soğutucu...
  9. O

Min 750W Psu önerisi

Merhaba arkadaşlar, 5700x3d ile kullanmak için 7700xt ekran kartı siparişi verdim. NZXT C750 Bronze 750w güç kaynağımla sorun olmaz sanıyordum fakat tek pci kablosu var ve 7700xt 2 adet pci istiyor. nzxt sitesinde tek pci kablosu için 220w önermiş fakat ekran kartı 245w. Sorun olur mu sizce ...
  10. O

Rx 7600 vs 4060 hangisini önerirsiniz ?

Merhaba arkadaşlar, kullandıgım sistemde CPU ve GPU yükseltmesi yapacağım. CPU olarak Ryzen 5 5600 düşünüyorum (Ryzen 5 3600'den geçeceğim) GPU olarak RX 7600 ve RTX 4060 arasında kaldım. Sizce hangisi alınmalı veya başka öneriniz var mıdır? (2.el düşünmüyorum) RX7600: Gigabyte Radeon RX7600...
  11. O

Sistem yükseltme tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar iyi sosyaller. Sistem yükseltmesi yapmak istiyorum ve tavsiyenize ihtiyacım var. Halihazırda kullandığım sistemim: CPU: Ryzen 5 3600. GPU: XFX RX 5600XT. Anakart: ASUS Prime B450M K PSU: NZXT C750 Bronze. RAM: 16 GB. Monitörüm 1080p 165Hz. İşlemci için R5 5600(güncel fiyatı...
  12. O

Sistem önerisi alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, hali hazırda ryzen 5 3600 rx5600xt sistemim var fakat güncelleme yapmak istiyorum. Ryzen 5 5600 ve rtx 4060ti almayı düşünüyorum. Sizce nasıl bir seçimdir başka tavsiyemiz var mıdır? Ekran kartı olarak galax düşünüyordum fiyatı açısından kullanan varsa sıcaklık değerleri vs...
  13. O

FSP marka güç kaynağı alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar psu arızalandığı için değiştirmem gerekiyor. Aşağıya linkini bıraktığım psu bütçeme uygun fakat kalitesi konusunda bilgim yok. Alınabilir mi ne dersiniz ...
  14. O

Mobil veri hızı düşük

Arkadaşlar merhaba, elimde 2 adet cihaz var biri Samsun galaxy a13 diğeri galaxy a34. İki cihaz da 4.5G destekleyen cihazlar ikisinde de 4.5G destekli türk telekom hat takılı. Şimdi sorunuma geleyim. A34 ile mobil veri hız testi yaptığımda 100mbps civarı alıyorum a13 ile yaptığımda max 8-9...
  15. O

Bilgisayar açılmıyor

Yaklaşık olarak 3 yıldır kullandığım bilgisayarım 1 hafta öncesine kadar sorun çıkartmamıştı fakat 1 hafta önce kasadan garip bir fan sesi gelmeye başladı. Sesin kaynağının PSU fanı olduğunu fark ettim. Fanı durdurduğumda herhangi bir ses yok iken çalışmaya başlayınca çok rahatsız edici düzeyde...
  16. O

Ne olur yardım edinn

Arkadaşlar öncelikle merhaba, 2 gün önce pc format attım pc ye o zaman böyle bir sorun yoktu tabi. Format sonrası windows etkinleşmiyordu ve bunun yanında microsoft store açılmıyor. Whatsapp vs indiriyordum. Hem mağazada hem etkinleştirme ekranında 0x80072EE2 hata kodu yazıyordu. Biraz...
  17. O

TS3 Sesim bana geri geliyor yardım

discord kapandığından dolayı ts3'e geçtik arkadaşlarla fakat konuşunca sesim bana geri geliyor çözümünü bilen var mı
  18. O

Kulaklık driver sorunu

Arkadaşlar Gamepower Mihawk Pro kulaklık aldım. Bilgisayara takınca çalışıyor sorun yok. Sitesinden sürücüsünü indirip kurmak istedim 7.1 gibi özellikleri aktif etmek için ama sürücüyü kurunca kulaklığı görmüyor ve çalışmıyor. Işıkları vs yanıyor ama ses vs gelmiyor. Sürücüsünü kaldırınca tekrar...
  19. O

2k 240 hz alınır mı ?

Arkadaşlar fiyatı biraz ucuz gibi geldi nasıldır bu monitör ? https://www.trendyol.com/msi/27-g274qpx-rapid-ips-2560x1440-wqhd-16-9-240hz-1ms-g-sync-gaming-monitor-p-769302911?boutiqueId=61&merchantId=106248&utm_source=share
  20. O

Bu fiyata bu monitör normal mi ?

Arkadaşlar bu monitörün bu fiyata olması normal mi bilemediğimden şüphelendim. Güvenebilir miyim acaba https://ty.gl/8g896npwv1cs6
Geri