Arama sonuçları: *

• Users: xBeytullah
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Gaming mouse önerisi?

Elimde Steelseries sensei ten ve hyperX pulsefire haste 2 var. Senseiyi bir türlü düzgün kullanamadım sebenini almadım ama rahat hareket ettiremedim. G502 hero vardı birine verdim. hyperx pulsefire ise iyi lakin oda düşürünce kırıldı geri yapışştırdık eğri duruyor. Fps oyunlar için 2.000 tl...
  2. X

Bilgisayar ücreti ne kadar eder?

Bilgisayarımı ve komple hepsini satacam lakin fiyat konusunda emin olamadım. Sizce ne kadar eder ? Aşağıya aklıma geleni listeledim. Monitör: Excalibur curved 27" 200hz Kasa: Rush strike Rca 515 Anakart: Msi b450 tomahawk max İşlemci: Amd Ryzen 5 5600 Ram: Xpg D60G 8x2=16GB DDR4 Ekran Kartı: Msi...
  3. X

Overclock sabit frekans sorunu

Anakartım b450 tomawawk max amd 5600 işlemci kullanıyorum. 1.35 voltajla 4.9 frekans verdim. Override de ve AMD overclockta da denedim 4.9 da sabit frekansta kalmadı neden olabilir? d60g 3000mhz 6600xt gaming x kullanıyorum. ramları 3200mhz ye çıkardım. Başka nasıl overclock ve fps artışı ayar...
  4. X

Telefon kamera sorunu?

4-5 yıldır mi10t pro kullanıyorum memnunumda telefonda yazılımsal olduğunu tahmin etmekteyim kamera da netlik sorunu var. Normal fotoğraf çekiminde orta kısım netleşiyor etrafı bulanıklaşıyor portre modu gibi oluyor. Ekranda tıkladığım yeri netleşiyor etrafı bulanıklaşıyor ve bunun haricinde...
  5. X

Steam hırsızlık sorunu

2 kez Steamdan para çalındı. Steam guard aktif ve sürekli şifre değiştirmeme rağmen bu nasıl oluyor ikinci çalınmasında destek kayıt açılmasın diye kısa süreli ban yemiştim. çalınan paranın iadesi olmuyor ne yapmam lazım.
  6. X

Ev internet sağlayıcı önerisi

Mevcutta Türknetteyim. Arıza sorunu yaşanana kadar mükemmel ama arıza yaşandımı abonelik iptal edilmeden çözülmüyor bu ikinci kez başıma geldi. Mecburen operatör değiştirecem. Online fps oyunları çok oynayan biriyim. Sorun yaşamayacağım iss önerisi. Bakır kablolama sistemi var. 100 mbps lik...
  7. X

Windows zorlama sorunları

Windows artık zorla uygulama kullandırıyor. One drive diye zorla kullandırıyor siliyorsun nasıl oluyorsa resimlerin vb hepsini kopyalıyor oradan da silemiyorsun. Edge kaldıramıyorsun. Kullanım desen sürekli kendi ayarlarını veriyor. Linux da kod yazar gibi program kurma olayı olmasa direk geçecem.
  8. X

Cs2 fps ve isabet sorunu

Amd 5600 4.8 ghz de kullanıyorum. Düne kadar 200 ile 550 fps arası gidip geliyordu dengesizlik vardı ve isabet vurmama rağmen işlemiyordu. Defalarca kez steam desteğe yazsam da tabi çözüm SIFIR. Şimdi ne olduysa isabet sorunu dah da arttı Ölüm maçında 50 kill alırken 15 zar zor alıyorum o...
  9. X

Whatsapp business fen whatsapp messengere veri aktarım.

Whatsapp business kullanıyordum. Whatsapp messengere geçtim. Business den messengere verilerimi nasıl aktarırım?
  10. X

Xiaomi tv box klavye sorunu

Xiaomi tv box kullanıyorum. Usb klavye mouse bağladım. Türkçe klavye indirip ayarlasam bile fiziksel klavye ingilizce çalışıyor. Nasıl düzeltebilirim.
  11. X

Windows 11 masaüstü sorunu

Pc ye yeni format attım tüm programları yükledim onedriveyi kaldırdım masaüstüne resimler klasörü geldi siliyorum geri geliyor. Bunu daimi olarak nasıl silebilirim.
  12. X

Gaming mouse önerisi

G502 hero kullanıyordum. Bir kaç yıldır kullanıyordum bugün kırdım. Hassasiyet ayarı sürekli değişiyordu. Yönetici olarak GHUB'u açınca farklı hassasiyeti vardı normal açınca çoğu zaman bozuluyordu. Önce ki kullandığım sensei mouse vardı. Onun yeni versiyonu sensei ten ile HyperX Pulsefire 2...
  13. X

Pc için Koltuk önerisi

Pc başında vakit geçiren biriyim. Çok oyun oynuyorum. Ortopedik rahat ortalama 5 bin tl lik koltuk lazım. Önerileriniz nedir?
  14. X

Gameloop donma sorunu

Her güncelleme de olduğu gibi yine bu güncelleme de sorun var. donuyor pc reset atmadan da düzelmiyor sürekli 1 oyun bir reset yapıyorum. 5600 4.9 ghz işlemcim var. Bukomple sildim tekrar yüksedim sorun yine aynı nasıl çözülür.
  15. X

Gayrimenkül şirketlerinden ev alan var mı?

2 adet gayrimenkül finansman şirketi var. Çekilişli çekilişsiz peşinatlı peşinatsız ev araba vb alma modelleri var. Kura filanda çekiliyormuş. Bu firmalar güvenilir mi? Bu firmalardan ev alan var mı?
  16. X

Gaming Klavye önerisi

Yeni klavye alacağım. Rampage X K11, Rampage Plower K60, XPG Summoner mini, VOOKA Trol mini klavye aralarında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim daha da iyi öneriniz var mıdır?
  17. X

Sistemimi ne kadara satabilirim.

Oyun oynamak için sistem toplamıştım. Lakin artık sadece YouTube kullanıyorum oyunlardan bıktığım için satacağım. Ne kadar eder ve yaşadığım şehir küçük bir şehir olduğundan e-ticaret sitelerinde nasıl satabilirim hiçbir bilgim yok. Rush strike rca 515 kasa(sıvı soğutma montajı için üstten iç...
  18. X

Windows 8 geçilir mi?

windows 10 kullanıyordum 11 e yükselttim perişan etti sürekli donuyor saçma sapan yerde takılıyor pc resetlemeden düzelmiyor. Kullanım açısından windows 8 i severim windows 8 kursam sıkıntı yaşar mıyım? İşlemcim amd 5600 oc 16 gb ddr4
  19. X

Forza horzon 5 araba ayarı

Araba ayarları nasıl yapılması gerekiyor herşeyi fulluyorum lakin 3 vites sonuna kadar sürekli pati atıyor. Atmasında sorun yok lakin arabanın arkası sağ sola atıyor kayıyor düz gitmiyor hepsinde öyle oluyor. Hem drag hem drift şeklinde ayarlayamazmyız? Klavye ile oyunuyorum.
  20. X

Steam cüzdan hırsızlığı

Steam şifrem bir tek bende var başka kimsede ya da başka PC de yok. Steam cüzdanımdan CS2 Dota gibi oyunlarda skin vb alıp rastgele hesaplara yollamışlar. Steam desteğe yazdım sadece şifre sıfırlıyor ama cüzdandan çektikleri parayı iade etmiyorlar. Bu saçmalığa karşı ne yapmam lazım?
Geri