Arama sonuçları: *

• Users: lyiafpsz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lyiafpsz

Böyle bir radyo buldum degerlimi

Merhaba arkadaşlar evde böyle bir radyo buldum. Bişi eder mi?
  2. lyiafpsz

Öneri Asagida linkteki televizyon alınır mı

Merhaba arkadaşlar bir televizyon almaya karar verdik içinde özellikleri tam olsun istiyoruz ekran büyüklüğü 50 55 inç olsun istiyoruz Beko olsa daha iyi olur. Bu linkteki televizyonu bulduk sizce Alınır mı? acil cevaplarsanizn mutlu olurum...
  3. lyiafpsz

20-25 k bandında TV önerisi

Merhaba arkadaşlar 25k civarında bir televizyon önerisi istiyorum çok kriter yok. İnternete bağlansın ytb Netflix falan birde bir tık büyük olsun teşekkürler
  4. lyiafpsz

Bu av bayii güvenilir mii‼️

Merhaba arkadaşlar havali tabancam var ona oksijen tüpü alacağım güzel bir kampanya buldum ama siteyi ilk defa görüyorum acaba güvenilir mi ? https://www.kolayav.com/urun/12-gr-co2-tup-15-adet-4-5-mm-bb-mermi-750-adet-hediyeli
  5. lyiafpsz

korsan oyun nasıl indirebilirim

Merhaba arkadaşlar steamdeki oyun fiyatları malum. Bende korsan indirmek istedim hangi sitelerden indirmeliyim deneyimleyen varsa bana önerebilir mi ?
  6. lyiafpsz

max 10k civarı televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar en fazla böyle 10 bin civarı televizyon önerisi istiyorum
  7. lyiafpsz

max 25k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar en fazla 25 bin bandında bir laptop önerisi istiyorum ara sıra oyun oynarım çoğu zaman gündelik kullanımda. Önerileri bekliyorum teşekkür ederim
  8. lyiafpsz

Yardım Max 2 bin tl çalışma sandalyesi

Merhaba arkadaşlar en fazla 1500-2000 sularında bir çalışma sandalyesi istiyorum. Ders çalışırken kullanacağım teşekkür ederim. 1727617478 önerisi olan varmı ?
  9. lyiafpsz

max 12k telefon önerisi

Selamın aleyküm günaydın iyi forumlar. en fazla 12 bin tl lik bir telefon önerisi istiyorum belleği en düşük 128 olsun başkada bir seçeneğim yok
  10. lyiafpsz

Yardım Kurtlar vadisi tüm serileri bitiren varmı ?

Merhaba arkadaşlar kurtlar vadisinin serileri diye araştırma yapınca şunu buldum; Bunların arasından sadece Pusu ile 1-97 yi biliyorum. İzlemeyi düşünüyorum. Pusu`da 150 den sonrası izlenmez falan diyorlar. Hepsini bitiren varmı ? Hangi seriler nasıl ? Hepsini izlemelimiyim ? İzleyenler...
  11. lyiafpsz

Yardım Konamiye bagladigim pes hesabina giremiyorum

Merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce falan efootbali silmiştim. Silmeden önce hesabı konami id ye ve Google hesabına bagladim. Şimdi tekrar yükledim giriş yapmak istiyorum ama giriş olmuyor veriler zaten bağlı diyor ne yapmalıyım 1726310025 Bilen yokmu
  12. lyiafpsz

Spotify hesaptan oto olarak çıkış yapıyor

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşımın spotify hesabı otomatik olarak çıkış yapıyormuş çıkış yapıncada şifreyi kabul etmiyormuş, şifreyi değiştirip öyle devam ediyormuş. Ama bir süre sonra tekrar otomatik olarak çıkış yapıyormuş. Sizce sebebi nedir nasıl düzeltebilirz?
  13. lyiafpsz

Bilgisayarıma bişey oldu yardım edin lutfen

Merhaba arkadaşlar biraz önce bilgisayarda takılırken klavye gitti bir anda çalışmadı kabloyu tak çıkar yaptım olmadı yuvasını değiştim olmadı. Ondan t dakika sonrada mouse de aynısı oldu yuvaları degisiyom gene olmuyor ne yapmalıyım. Klavyedeyken E tuşuna bastigim an e spam yapıp gitti. Yardım edin
  14. lyiafpsz

GTA 5 220tl olanmı yoksa 600 küsür olanmı❓

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda PS alacam gta 5 in bir 220tl olanı var hikaye modu deniliyor galiba. Birde 600 küsür olanı var oda premium paketmiş aralarında ne fark var ? 220 liralık olanı alırsam hine istediğim gibi gezip oynayamazmıyım
  15. lyiafpsz

👉PS oyun CD lerini nerden bulabilirim

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda ps5 Alacam. CD oyunları nerden alabilirim baya bir baktimda bulamadım
  16. lyiafpsz

Playstation digital edition vs cd li olan işte

Merhaba arkadaşlar ps5 almayı düşünüyorum birkaçtane model mi desem çeşitmi desem. işte Digital edition birde CD edition var galiba cd koyabildiğimiz. İkisinin arasındaki tek fark cd koyabilmek mi ? Ve cd editionda sadece CD takarakmı oyunları oynayabiliyoruz ? 1725684779 cd takmadan...
  17. lyiafpsz

Playstation mı yoksa pc mi

Merhaba arkadaşlar. sizce ps5 mi alınır yoksa bilgisayar mı ? https://www.akakce.com/ps5/en-ucuz-slim-digital-edition-1-tb-ssd-oyun-konsolu-fiyati,321437397.html şöyle bir ps5 buldum 20k fiyatı var şimdi düşününce 20-25 bine düzgün bir bilgisayar bulabilirmiyim bilmiyorum. bütçe 26k max
  18. lyiafpsz

Parfüm, deodorant ve deodorant stick

Merhaba arkadaşlar max 700-900 parfüm, deodorant ve deodorant stick önerisi istiyorum ne kadar f/p olursa o kadar ii olur benim için teşekkür ederim. 1725621673 önerisi olan yokmu
  19. lyiafpsz

MSÜ den hava harp okuluna gitmek mantıklı mı ?

Merhaba arkadaşlar. Şuanda 14 yaşındayım bu sene LGS ye hazırlanıyorum ve artık seçeğim mesleği kesinleştirmenin vakti geldi. MSÜ`ne gitmek istiyorum. 2023 taban puanları bu şekildeymiş; Sizce bu puanlara hava harp okulundan pilot olmaya değer mi ? Yoksa...
  20. lyiafpsz

Şu pythonu öğrenemedim gitti

Merhaba dostlar. İyi forumlar. Yazılım öğrenmek istiyorum hiç bir yeri kazamassam bari elimde köşede dursun diyorum. Pythondan başlamak istiyorum ama nasıl öğrenicem. Evet youtubede videoları var binlerce ama öğrendiğimi ertesi gün unutuyorum. Verimli çalışma tekniği falan varmı öğrenenler nasıl...
Top Bottom