Arama sonuçları: *

• Users: lyiafpsz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. lyiafpsz

1500-2000 lira arasi tras makinesi önerisi

Merhabalar 1.5 2k arası bir traş makinesi önerisi istiyorum çoğunlukla sakal icin kullanılacak. Tesekkurler.
  2. lyiafpsz

Arkadaşlar eski eşyaları karistirirken bu kağıt çıktı nedir bu?

Merhaba arkadaşlar eski eşyalarımı karıştırırken aradan bu kağıt çıktı katlı bir şekildeydi bu konuda bilgisi olan varsa yardım edebilir mı ne yapmalıyız ? Bu dua mı yoksa başka birseymi ?
  3. lyiafpsz

I5 14400f için soğutucu önerisi

merhaba bir yakınım bilgisayar alacak işlemci i5 14400f bunun için bir kule tipi yada sıvı soğutucu lazım bütçe 1500 teşekkür ederim
  4. lyiafpsz

Çözüldü✓ 3070ti sıcaklık değeri normalmi

Merhaba dostlar ikinci el bir sistem alacak arkadaşım. Adamdan furmark testi istedik yaptı. Ekran kartının markası palit 3070ti 82° civarında seyrediyor 85 geçmiyor iyi midir?? 1 yıla yakın kullanım süresi var kartın.
  5. lyiafpsz

25-30k civarı klima önerisi

Merhaba arkadaşlar 25 30 bin lira arası veya aşağısı fiyatta klima önerisi istiyorum. 12 lik olsa bile yeterli salona takacağız sanırsam oda 25 metrekare civarıydı. teşekkür ederim şimdiden
  6. lyiafpsz

6k monitör önerileri

merhaba aklımda [H3 id='URLhttpswww.cimri.commarkamsiMSIURL+G244F+E2']MSI G244F E2[/H3] bu monitör var bunu almayı düşündüm. 24 inç olsun 180 hz olsun birde ips olsun başkada çok bilgim yok bu önerildiği için tercih ettim. Teşekkür ederim şimdiden
  7. lyiafpsz

6000 bin TL civarı gitar önerisi

Merhaba arkadaşlar gitar çalmayı öğrenmek istiyorum bunun içinde bir gitar alacağim. Bu işe yeni baslayacagim için pek bir bilgim yok onerebileceginiz birşeyler var mıdır ? 5-6k civarında
  8. lyiafpsz

Android SİZCE İYİ BİR SEÇİM YAPMİS MİYİM⁉️

Merhaba dostlar kısa keseceğim Bugün telefoncuya gittim önüme iki tane teklif sundu redmi note 14 ve Samsung a 36 (Redmi 8 ram 256 depolama) (Samsung 8 ramdı galiba 128 depolama) ben redmi note 14 ü seçtim arada 1500tl fark vardı a36 daha pahalıydı. Sizce iyi bir seçimmi ? Aklım işlemcide kaldı...
  9. lyiafpsz

Poco X5 pro mu samusng a16

Merhaba dostlar bu iki telefon arasında kaldım a16 modelinin 256gb olanını kastediyorum. Sizce hangisini almaliyim ? Bence a16 daha iyi bir seçenek gibi
  10. lyiafpsz

Acillll !!Max 12k telefon önerisi

Merhaba arkadaşlar max 10k 12k arası telefon önerisi istiyorum uzun ömürlü olsun performansı falan iyi olsun aşırı oyun oynamıyorum o yüzden oyun performansının aşırı iyi olmasına gerek yok Xiaomi olur Samsung olur ama işte infinixtir bilmem poco falan olmasın teşekkür ederim
  11. lyiafpsz

Samsung watch 6 classic mi yoksa watch 7 mi

Merhaba dostlar aklımda iki tane akıllı saat markası vardı biri Huawei biri Samsung Başta Huawei almak istiyordum ama özellikleri bir tık yetersiz geldi. Samsung a yöneldim şimdi watch 7 mi yoksa watch 6 classic mi almalıyım? Kullananlarin yorumlarını alabilir miyim
  12. lyiafpsz

5000tl ye kadar akıllı saat önerisi

merhaba dostlar herkese iyi forumlar öncelikle. bir akıllı saat almak istiyorum ama bu konuda pek bilgim yok. sizlerden 5000tl civarında bir akıllı saat önerisi istiyorum kriterim yok bilgim olmadığı için. ama yani böyle ekranındaki geçişlerde kasma donma vb yaşamayayım. Huawei watch gt serisine...
  13. lyiafpsz

En iyi erkek parfüm önerileri

Merhaba dostlar. Bir parfüm almak istiyorum kalıcı olsun kış için uygun olsun. Kör alım olucak büyük ihtimalle sizlere güveniyorum.
  14. lyiafpsz

30k altı monitör onerisi

Merhaba arkadaşlar 20 bin civarı monitör önerisi istiyorum 27 inç En az 240 Hz Ve 2k en az Bide curved olcak teşekkürler
  15. lyiafpsz

Böyle bir radyo buldum degerlimi

Merhaba arkadaşlar evde böyle bir radyo buldum. Bişi eder mi?
  16. lyiafpsz

Öneri Asagida linkteki televizyon alınır mı

Merhaba arkadaşlar bir televizyon almaya karar verdik içinde özellikleri tam olsun istiyoruz ekran büyüklüğü 50 55 inç olsun istiyoruz Beko olsa daha iyi olur. Bu linkteki televizyonu bulduk sizce Alınır mı? acil cevaplarsanizn mutlu olurum...
  17. lyiafpsz

20-25 k bandında TV önerisi

Merhaba arkadaşlar 25k civarında bir televizyon önerisi istiyorum çok kriter yok. İnternete bağlansın ytb Netflix falan birde bir tık büyük olsun teşekkürler
  18. lyiafpsz

Bu av bayii güvenilir mii‼️

Merhaba arkadaşlar havali tabancam var ona oksijen tüpü alacağım güzel bir kampanya buldum ama siteyi ilk defa görüyorum acaba güvenilir mi ? https://www.kolayav.com/urun/12-gr-co2-tup-15-adet-4-5-mm-bb-mermi-750-adet-hediyeli
  19. lyiafpsz

korsan oyun nasıl indirebilirim

Merhaba arkadaşlar steamdeki oyun fiyatları malum. Bende korsan indirmek istedim hangi sitelerden indirmeliyim deneyimleyen varsa bana önerebilir mi ?
  20. lyiafpsz

max 10k civarı televizyon önerisi

Merhaba arkadaşlar en fazla böyle 10 bin civarı televizyon önerisi istiyorum
Geri