Alınmaz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?merhaba aklımda
MSI G244F E2
bu monitör var bunu almayı düşündüm. 24 inç olsun 180 hz olsun birde ips olsun başkada çok bilgim yok bu önerildiği için tercih ettim. Teşekkür ederim şimdiden
fps oyunları birde maç izleyeceğimAlınmaz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
ne için alınmaz peki onuda sorabilir miyim ?Alınmaz. Hangi oyunları oynuyorsunuz?
Samsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.![]()
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
fps oyunları birde maç izleyeceğim
Pek çok konuda zayıf bir monitör. Çok daha iyi alternatifler var.![]()
MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G244F E2 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.912,74 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fps oyunları birde maç izleyeceğim
ne için alınmaz peki onuda sorabilir miyim ?
eğitim indirimini nasıl kullanacağımSamsung eğitim indirimi ile 5.699 TL'e Samsung Odyssey G4 240 Hz alabilirsin.
Pek çok konuda zayıf bir monitör. Çok daha iyi alternatifler var.
eğitim indirimini nasıl kullanacağım
244F'te pek çok konuda zayıf bir monitör.500tl ye değer mi ?
gözle farkedilebilecek bir şey olur mu acaba ?
Hocam @İsimbulamajim hocamın önerdiği monitör alınır bence. Normal fiyatı 7200500tl ye değer mi ?
gözle farkedilebilecek bir şey olur mu acaba ?