Arama sonuçları: *

• Users: Lucynut
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lucynut

BEYAZ KASA İÇİN HAZIR SİSTEM Mİ TEK TEK TOPLAMAK MI?

Selamlar. Aşağıdaki gibi bir setupa sahibim. Uygun şartlar oluştuğunda beyaz bir kasaya çevirmek istiyorum. Aslında genel olarak beyaz sistemlerde kullanılan parçalar hep aynı olabiliyor daha estetik durduğu için. Kasa için genelde Lian Li vision compact kullanılması gibi mesela. Aşağı yukarı...
  2. Lucynut

Laptopa 2 monitör bağlamak istiyorum

Selamlar, laptopuma 2 ekran bağlamak istiyorum. 1.ekranımda hdmi girişi kullanıyorum. 2.ekranımda hdmi ve vga girişi var ama hdmi girişini de kasam için kullanıyorum. Laptop için vga girişimi kullanmak istiyorum ancak laptopumda da sadece 1 tane hdmi girişi var. USB yolu ile 2.ekranı da laptopa...
  3. Lucynut

M2 SSD DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM NASIL AKTARICAM?

Selamlar. Anakartımda 1 tane M2 girişi var. 500 GB olduğu için 2 TB satın almak istiyorum ancak M2'yi değiştirirken aktarımı nasıl yapacağımı bilmiyorum. Herhangi bir aparat mı lazım bunu aktarabilmem için? Tavsiyelerinizi veya bilgi amaçlı Youtube'da video varsa iletmenizi rica ediyorum dostlar.
  4. Lucynut

30-35k ddr5 hazır sistem önerisi

30-35k bütçe aralığında ddr5 olacak şekilde sistem önerilerinize açığım. 4060ti tercihimdir. Taksitle almayı düşünüyorum.
Geri