Arama sonuçları: *

• Users: Enes_96
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. E

Laptop 1-3 FPS Arası Veriyor

Acer Nitro 16 An16-41-R08s AMD Ryzen 7 7840HS 16GB 512gb SSD Rtx4060 modelini kullanıyorum. Çok garip bir sorun yaşıyorum. Normalde sistemde sorun yok ancak bazen (ertesi açışımda da olabiliyor haftalar sonra da) laptopu kapattıktan sonra tekrardan açınca laptop kasıyor ve hangi oyuna girersem...
  2. E

Arctis Nova 5 Wireless Mikrofon düzgün çalışmıyor

Ürün elime bugün ulaştı ancak sabahtan beri ne yaptıysam mikrofonu düzgün çalıştıramadım. Sesim karşıya ya inanılmaz az gidiyor ya da gitmiyor. Konuşma dışında çoğu sesi algılayıp karşıya sorunsuz iletiyor ama konuşma sesini algılamıyor. Yazılımı varken de yokken de denedim anca çözemedim...
  3. E

Relaxed Claw Tutuş İçin Mouse

Bütçem 2k bandı. Relaxed claw ile palm arası tutuyorum. Scyrox V6 ile V8 arasında kaldım. Bir de bir ihtimal Royal Kludge M3 düşünüyorum ama önceliğim Scyrox modelleri. Hangisi tutuş şeklim açısından daha rahat olur?
  4. E

Scyrox V8 2750TL'ye alınır mı ?

Kupon ile başlıktaki fiyata denk geliyor. Sizce alınır mı yoksa 2000TL'ye RK M3 mü almalıyım?
  5. E

Cloud III Wireless vs Arctis Nova 5

Dostlar bu iki kulaklık arasında kaldım. Aldığımda bana aynı fiyata mâl olacaklar. Oyun amaçlı kullanacağım, FPS oyunu olarak Cs2 oynarım ve ses kasmak benim için önemli. Ek olarak oyun oynarken müzik dinlemeyi sevdiğim için oradaki performansı da benim için önemli diyebilirim. Taşınabilirliği...
  6. E

3-4k bandında kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Selamlar dostlar iyi forumlar. Aklımda Razer Blackshark V2 Hyperspeed ve Corsair Void Elite modelleri var ama daha çok Blackshark modelini düşünüyorum. Bir de bütçemi çok aşmasına rağmen G733 ve Nova 5 modelleri de beni çok cezbetti. Bunlar arasından veya bunlar dışında önerileriniz varsa...
  7. E

R50i ile Liberty 4 Nc arasındaki fiyat farkına değer mi ?

Aktif olarak Q30 kullanıyorum. Kulakiçi kulaklığı lazım olduğu durumlarda kullanmak için alacağım açıkçası ancak bu iki cihaz arasındaki fiyat farkını vermeme gerek var mı bilemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
  8. E

Kulakiçi kablosuz kulaklık önerisi

Bütçem maksimum 2.5-3k bandı diyebilirim ama daha uygun fiyatlı ve fiyatını hak eden bir kulaklık olursa neden olmasın. Kulaklığı sadece müzik için kullanacağım yani nabız ölçme tarzı özelliklere ihtiyacım yok. Aklımda Anker ve Nothing'in modelleri var. Önerilerinizi bekliyorum.
  9. E

Bassları iyi kulakiçi kulaklık önerisi.

Skullcandy kulaklıklar ilgimi çok çekiyor ancak Türkiye'de pek bilgi yok bu ürünlerle ilgili. Sanırım Türkiye'de resmi olarak satışa başlamışlar web siteleri var. Önerebileceğiniz model var mıdır ? Fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi ama bütçem maksimum 2000 TL. Aktif olarak Anker Soundcore...
  10. E

Kioxia Exceria Plus Acer Nitro 16 laptopa uyumlu mu ?

Laptop bu: https://app.hb.biz/jPPrd8M5VIKb Kioxia Exceria Plus 1 TB M2 SSD almayı düşünüyorum. Dediğim SSD biraz sıcak çalışıyor deniyor sizce problem teşkil eder mi ? Daha iyi bir öneriniz varsa beklerim.
  11. E

KIOXIA EXCERIA G2 Acer Nitro 16 Laptop'a uyumlu mu ?

Laptopum bu: https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-16-an16-41-r08s-amd-ryzen-7-7840hs-16gb-512gb-ssd-rtx4060-freedos-16-fhd-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlley-002-p-HBCV00005CJIS3?magaza=Hepsiburada Başlıktaki SSD uyumlu mudur veya daha iyi öneriniz var mıdır ?
  12. E

MSİ Katana 15 alınır mı ?

Ürünü bir tanıdıktan 40 bin TL'ye alacağım. Ürün sıfır yalnızca kontrol amaçlı açılmış. Sizce alınır mı? Ekran kartı watt değeri yeterli midir? Bunun yerine Acer Nitro 16 RTX 4060'lı modeli mi almalıyım ...
  13. E

Gamesir Nova Lite nasıldır ?

Merhabalar dostlar. Yakın zamanda orijinal Xbox gamepad almayı düşünüyordum ancak muadili olan Gamesir Nova Lite'ın indirimde olduğunu görünce acaba onu mu alsam diye düşündüm. Arada 2000tl ye yakın bir fiyat farkı olacak ancak bildiğiniz üzere Xbox kalitesi tartışılmaz. Sizce bu gamepadi alsam...
  14. E

30-35 bin TL aralığında laptop önerisi.

Merhaba sevgili dostlar yakın zamanda daha çok oyun amacıyla kullanmak üzere bir laptop alacağım. 30-35 bin TL aralığında RTX 4060 ekran kartı bulunduran laptop önerilerinizi beklemekteyim. HP Victus almayı düşünüyordum ancak çok fazla eksisi olduğunu öğrendim. Daha iyi önerileriniz varsa...
Geri