Arama sonuçları: *

1. melisakodal

Laptop un habire bozulmasından sıkıldım

Nisan ayında laptop um bozuldu. Şarj adaptörü falan da bozuldu. Laptop um hiç açılmıyordu. Verdik ssd taktılar cpu taktılar. Tamir ettiler ama berbat bir şekilde. ben tekrar gittim çünkü ısınıp hemen kapanıyordu oyunda. Bişey yok diyip verdiler ama bence termal macunu düzgünce sıktılar sorun...
  2. melisakodal

TPLİNK MODEMDE AYGIT HIZ DÜŞÜRME

modemde aygıtların hızını nasıl düşüreceğimi söyleyebilir misiniz.
  3. melisakodal

HİÇBİR LAPTOP VEYA BİLGİSAYARIN İYİ OLMAMASI

Burda Laptop önerisi istediğimde. Orta Fiyatlı hiç kimse hiçbir laptoptan memnun kalmamış. Biri Asus beğeniyor biri çöp diyor. biri Monster beğeniyor çöp diyor. eee ne olacak böyle
  4. melisakodal

Televizyon sesimi duymuyor

Televizyonumuz bu linki koydum. aldığımızdan beri mikrofonu çalışmıyor. media marktan aldık. böyle bi saçmalık olabilir mi
  5. melisakodal

Modemdeki Aygıtların Hızını Nasıl Düşürebilirim?

Modemdeki Aygıtların Hızını belirlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zyxel Bir Modeme sahibim
  6. melisakodal

Ekran kartı çökme hatası

birkaç ay önce ekran kartı çökmesi hatası aldım. Bu foruma da yazdım. Birçok yöntemi denedik bütün yöntemleri denedik. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedik. Ama olmadı. Bugün bir gelişme olduğunu düşünüyorum. O zaman tabi ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorduk. Hala da olabilir. Kesin emin...
  7. melisakodal

Ekran Kartı 30W ne demek

Laptoplarda Ekran kartı W olayı ne önemli mi bu ?
  8. melisakodal

Laptop alırken neye dikkat etmeliyiz ve laptop önerisi verir misiniz?

Ben Bilgisayarı 6 7 yıl kullanmak istiyorum. Her işimi çözsün ama son model olmasın YANİ( ÖRNEK: İPhone 14 pro max ile 16 pro max Aynı bence son model olmasın) tabi ki en yeniler daha iyi illaki ama ucuzu da Aynı işi yapabilir bence. BİR DE şeyi sormak istiyorum asgari ücret güncellendiği zaman...
  9. melisakodal

Asus ROG Zephyrus G14 Alınır mı

Bu laptop alınır mı. Fikirleriniz nelerdir
  10. melisakodal

i7 i5 i3 farkları nelerdir

bu konuda biraz cahilim neye göre bunları tercih ederiz farkları nelerdir
  11. melisakodal

Merhaba laptop önerebilir misiniz

Şu an kullandığım bilgisayarda GeForce 740m var. Laptopumda uzun süre kullandım. Bu bilgisayarı 11 yıl kullandım. 11 yılda beni çok iyi idare etti. Tabii arada servise gitti Normal olarak. yakın zamanda laptop almak istiyorum 30.000 TL ile 40.000 TL arası beni uzun süre idare edecek bir oyuncu...
  12. melisakodal

windows 10 pro y nasıl yükselte bilirim

windows 10 home single language i ürün anahtarsız win 10 proya nasıl yükselte bilirim
  13. melisakodal

win 11 yüklemeli miyim ?

windows 11 yüklemeyi düşünüyorum ama sistem gereksinimlerim karşılamıyormuş. ona rağmen yüklemeli miyim? veya nasıl yüklerim. sadece 2 si gereksinim karşılamıyor
  14. melisakodal

Yazılımsal ekran kartı çökme hatası

Valorantta ekran kartı çökme hatası alıyorum. bazen sorun düzeliyor sonra tekrar ediyor. plague incde oyuna girmeden atıyor. İlginç olan şey ise furmark çalışırken valo veya plague inc e girdiğimde bu sorun yaşanmıyor ekran kartı çökmüyor. minecraft ve lol de böyle bir hata almıyorum sorunsuz...
  15. melisakodal

Çözüldü✓ Oyunda Ekran kartı Çöktü hatası Alıyorum

Laptopum eski bir laptop nvidia gt 740m var. 2 güne kadar hiç bir şey olmadan açılan oyunlar düne kadar açılmamaya başladı valorant oynuyodum sorunsuz. Ama laptopum plague inc bile açmamaya başladı. ddu ile sürücüleri sıfırladık, tekrar yükledik sonra olmadı, sonra eski sürümleri tekrar yükledik...
  16. melisakodal

oyundan atıyor ekran kartı çöktü deyip

valorantta ekran kartı çöktü deyip oyundan atıyor. diğer oyunlarda da oyun kapanıyor hemen. iyi bir bilgisayarım yok ama min sistem gereksinimlerini de karşılıyor laptopum neden oluyor yardımcı olacak var mı. güncelleme yaptım reset attım laptop a ama hala aynı neden olabilir sizce. aygıt...
  17. melisakodal

Çözüldü✓ Tamirciden gelen bilgisayar

bilgisayarımı tamirciye gönderdim açılmıyodu ssd ve fan değiştirmişler tamirden geldi bilgisayar aşırı ısınıp kapanıyor eskiden olmuyordu. bilgisayara windows 10 pro yüklemişler etkinleştir yazıyor. windows 10 dijital anahtarım vardı geri dönemiyorum ona da yardım eder misiniz. bilgisayarım...
Geri