Çözüldü✓ Tamirciden gelen bilgisayar

Reaksiyon skoru
19
bilgisayarımı tamirciye gönderdim açılmıyodu ssd ve fan değiştirmişler tamirden geldi bilgisayar aşırı ısınıp kapanıyor eskiden olmuyordu. bilgisayara windows 10 pro yüklemişler etkinleştir yazıyor. windows 10 dijital anahtarım vardı geri dönemiyorum ona da yardım eder misiniz. bilgisayarım eski bu arada laptop. casper bölge servisine götürdüm servis içinde

https://www.aida64.com/downloads/Zjc3NTJhMzU= Programı indirip cpu sıcaklığını buraya yazar mısınız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca sistem özellikleri nedir pcnin
hiç bişey yapmadan 59 şuan pek bilmiyorum kullanmayı da

https://www.aida64.com/downloads/Zjc3NTJhMzU= Programı indirip cpu sıcaklığını buraya yazar mısınız?

Ayrıca sistem özellikleri nedir pcnin
aynı oyunda oynarken sevise gitmeden önce kapanmıyodu şimdi kapanıyo

Aıda 64 içinden stress testi var onu yapıp cpunun max ulaştığı sıcaklığı söyler misiniz? Bilmiyorsanız

aynı oyunda oynarken sevise gitmeden önce kapanmıyodu şimdi kapanıyo
kapanıyor mu yoksa yeniden mi başlıyor pc

Video attım videodaki gibi yaprak cpunun sıcaklık değerini yazar mısınız? Biraz bilgi vermelisiniz ki sorunun neyden kaynaklandığını anlayalım.
1718131287902.png

sıcaklık yükselince undervolt oluyor cpu buda fps i düşüyor hem sıcaklık hem ghz değeri. Büyük ihtimalle Soğutucu montajında hata var. Ya macun kullanmadı, ya soğutucuyu tam takamadı, yada fanı bağlamadı. Adama geri götür, bu sefer kapağı açtığında yanında bekle 20 dk lık iş zaten seni göndermeye çalışır kabul etme müsait olduğu zaman seni arasın sen öyle git yanına.

sıcaklık yükselince undervolt oluyor cpu buda fps i düşüyor hem sıcaklık hem ghz değeri. Büyük ihtimalle Soğutucu montajında hata var. Ya macun kullanmadı, ya soğutucuyu tam takamadı, yada fanı bağlamadı. Adama geri götür, bu sefer kapağı açtığında yanında bekle 20 dk lık iş zaten seni göndermeye çalışır kabul etme müsait olduğu zaman seni arasın sen öyle git yanına.
para isterlerse veriyim mi peki. bir de windows 10 pro yapmışlar. windows 10 a dönderemiyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,976
Üyeler
191,195
Son üye
Apollon00
Geri