Neler Yeni

Çözüldü✓ Tamirciden gelen bilgisayar

Huseyinatik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Hüseyin Atik
Alıntıyı görüntüle
bu da 10 dklık çalışma hali. oyunda fpsi düşürüyor 20 ye ısınınca. ne düşünüyorsun yorumun nedir ?
Sıcaklıklar fazla. Ya fan çalışmıyor ki onu da aynı program üzerinden cooling fans sekmesinden bakabilirsin ya da termal macun sürmedi veya sürdüyse de aşırı dandik sürdü bu bir. İkincisi sistem özelliklerini bilmiyorum ama 6.7 senelik laptopsa win10 pro aşırı saçma. En stabili win 8.1 olur. Tamirciye geri götürüp bu sorunlardan bahsedin. Ayrıca SSD taktı dediniz acaba nasıl bir ssd taktı bu da soru işareti bunu da https://www.hdsentinel.com/ bu programı indirin ve anasayfanın ekran görüntüsünü atın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
melsa
ne parası hocam zat
ne parası hocam zaten vermişsin para adam yapamamış.
xxekran.png

şimdi aldım hiç bişeyi yokmuş test falan etmiş bu nasıl servis casper bölge servisi. valorant oynarsam kaldırmazmış FDSFSDDSFDSFDSFDSDS. bi de bilgisayarda saçma sapan yerlere girmiş windows uda düşürmemiş win10pro hala
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleme aida64 programı ile denedim de eskiden 2.30 dk da 90 derece gören bilgisayar şuan 3dk da 84 gördü

xxekran.png

şimdi aldım hiç bişeyi yokmuş test falan etmiş bu nasıl servis casper bölge servisi. valorant oynarsam kaldırmazmış FDSFSDDSFDSFDSFDSDS. bi de bilgisayarda saçma sapan yerlere girmiş windows uda düşürmemiş win10pro hala

güncelleme aida64 programı ile denedim de eskiden 2.30 dk da 90 derece gören bilgisayar şuan 3dk da 84 gördü
windows 10 prodan win 10 a nasıl düşürcem onu söyler misiniz bilgisayara da reset de atılmıyor geri dönme de yok win 10 a

Son düzenleme:

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,393
İsim
Eren
Alıntıyı görüntüle

windows 10 prodan win 10 a nasıl düşürcem onu söyler misiniz bilgisayara da reset de atılmıyor geri dönme de yok win 10 a
Windows 10 homemu geçmek istiyorsun.

Oriencc

80+ Bronze
bilgisayarımı tamirciye gönderdim açılmıyodu ssd ve fan değiştirmişler tamirden geldi bilgisayar aşırı ısınıp kapanıyor eskiden olmuyordu. bilgisayara windows 10 pro yüklemişler etkinleştir yazıyor. windows 10 dijital anahtarım vardı geri dönemiyorum ona da yardım eder misiniz. bilgisayarım eski bu arada laptop. casper bölge servisine götürdüm servis içinde
Şu bilgisayarcılara bilgisayar vermeyin ya parçamı çalıyorlar dersin boş yere masraf mı yapıyorlar dersin çalışan bilgisayarı bozuyorlar..

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
melsa
Top Bottom