Arama sonuçları: *

1. LegendForce

Resident evil requiem deluxe en ucuz nerden alabilirim

Resident evil requiem deluxe en ucuz nerden alabilirim
  2. LegendForce

Soundbar veya pc hoparlör önerisi

27 inc bir monitörüm var onun altına sığacak bir soundbar almak istiyorum ses kalitesi yüksek bir şey olsun Bütçe 5k Şuanlık [H3 id='Razer+Leviathan+V2+X']Razer Leviathan V2 X[/H3] İyi göründü
  3. LegendForce

Öneri Max 5k mönitör önerisi

24-23 inc monitör arıyorum kasım indirimlerinden yararlanmak istiyorum Bu monitörü buldum sizce nasıl (önerilere açığım) dragos proseries p245fhd200
  4. LegendForce

Eski laptopu monitör yapma

Elimde eski bı laptop var 2. Ekran olarak kullanmak istiyorum bunu masaüstüne kablolu bir şekilde bağlamanın yolu var mı
  5. LegendForce

LOGITECH G PRO X 2 vs NOVA PRO

hem wireless hem Bluetooth mikrofonu çıkabilen veya gizlenebilen ses kalitesi yüksek oyun için performanslı bir kulaklık arıyorum araştırdığım kadarıyla [H3 id='LOGITECH+G+PRO+X+2+ve+NOVA+PRO']LOGITECH G PRO X 2 ve NOVA PRO [/H3] Modellerini buldum hangisini seçmeliyim veya öneriniz var mıdır...
  6. LegendForce

Çözüldü✓ Pcye ekran gelmiyor!

X870 aorus elite wifi7 ice bir anakartım var secure boot customdan managele ilgili bir ayarı değiştirdim ardından pcyi açtığımda ekran gelmedi bios pilinin çıkardım 10dk bekledim Clear CMOS yaptım ama hiçbiri işe yaramadı ve şuan anakarttaki VGA ledi kırmızı yanıyor sorun nedir yardımcı...
  7. LegendForce

Laptop için soğutucu önerisi

İyi bir laptop soğutucu arıyorum fiyat 3.5kyı geçmezse iyi olur
  8. LegendForce

Samsungda bildirim çubuğunu nasıl gizlerim

Bildirim çubuğunu nasıl gizlerim yukardan aşağıya hafif çektiğimde gözükmesini nasıl sağlarım.
  9. LegendForce

Elimde steelseries kulaklık var ama mikrofondan ses gitmiyor

Elimde steelseries kulaklık var ama mikrofondan ses gitmiyor. Nornalde telefona bağlayınca ses gidiyor ama pcye wireless bağlayınca gitmiyor donanımsal değil yazılımsal bir hata var. İnternetten baktım ama gene de düzelmedi
  10. LegendForce

Kulaküstü kulaklık önerisi

Kulaklık arıyorum önceden g735 kullandım ama kırıldı. Onun gibi hem wireless hem Bluetoothu aynı anda kullanabileceğim bir kulaklık olmalı. Beyaz olması tercihimdir ama zorunlu değil. Mikrofonu tak-çıkar olmalıdır. G735 gibi sade bir tasarımı olursa güzel olur ama o da zorunlu değil. Bütçe 11kya...
  11. LegendForce

Laptop soğutucu önerir misiniz

Bütçe 4800 ama 4000den düşük olursa daha iyi olur güzel bir laptop soğutucu arıyorum
  12. LegendForce

microsoft 365 inmiyor

microsoft 365i yüklüyorum sonrasında yüklendi bildirimi geliyor ama inmemiş oluyor
  13. LegendForce

xmp açınca siyah ekranda kalıyor

PRIME Z790-P WIFI 7200mhz (oc) anakartım var xmp açmaya çalışınca siyah ekranda kalıyor pcyi kapatıp açınca biosa yollatıyo eski haline getirince düzeliyor. anakartta oc yazdığı için acaba bi ayar mı yapmam gerek ramler...
  14. LegendForce

Pc bi anda donuyo ama mouse hareket ediyor

Pc bi anda donuyor ama mouse hareket ediyor ve tuştan aç kapa yapana kadar düzelmiyo acaba bunun nedeni intel işlemcilerin sorunundan olma şansı var mıdır veya nedeni neyse nasıl düzeltebilirim (sistem daha 1.5-2 aylık) İşlemci: i7 14700k Ekran kartı: gigabyte ice 4070 ti super Anakart: prime...
  15. LegendForce

Yardım i7 14700k işlemcime undervolt nasıl yaparım

PRIME Z790-P WIFI anakartım ve i7 14700k işlemcim var. İşlemcime undervolt nasıl yaparım
  16. LegendForce

İşlemcime undervolt nasıl yaparım

PRIME Z790-P WIFI bi anakartım var ve intel i7 14700k işlemcim var işlemcime nasıl overvolt nasıl yapabilirim 1722208308 Klavye overvolt diye düzeltmiş undervolt olcak
  17. LegendForce

Bilgisayar durduk yere kapanıp açılıyor

Bilgisayar durduk yere yeniden başlatılıyor gibi veya kapanıp açılıyor nedeni ne (işlemciyle kaynaklı bir şey mi çünkü 14700k işlemcide sorun vardı ama bios güncel)
  18. LegendForce

rgbleri nasıl aynı yerden kontrol edebilirim

PRIME Z790-P WIFI bir anakartım var ve rgbleri kontrol etmek için armoury create kurdum ama kontrol edemiyorum kasa: MSI MPG VELOX 100R WHITE sıvı soğutma: MSI MAG Coreliquid 360R V2 White eğer marka farklı diyeyse hepsini aynı yerden kontrol etmenin bi yolu var mı
  19. LegendForce

ACİL YARDIM! Bilgisayar açılmıyor

Biostan ram hızını yükseltmek ve intel rapid özelliğini açmak istedim açtım biostan ve kaydettim sonra normal bir şekilde gircekken şöyle bi ekran geldi Ve beni onarım ekranına yolladı sıfırlamadan çözümü var mı
  20. LegendForce

Çözüldü✓ beyaz klavye önerisi

beyaz klavye arıyorum bilek desteği olursa mükemmel olur ama olmasa da olur switchler çok ses çıkarmasın bide 1720529664 şunu söylemeyi unutmuşum klavye tkl olursa daha iyi olur ama %60 da olur full istemiyorum
Geri