Arama sonuçları: *

• Users: Mosesque
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Mosesque

9700X için anakart tavsiyesi

Merhaba, yakın bir çevremden Galax RTX 4070 3X fanlı bir ekran kartı hediye alacağım ve bunun için sistemi upgrade etmem lazım i. Şlemci değişirse anakart ondan sonra RAM vs. RAM'i seçtim Viper 16 GB, diğer 16 GB sonra alacağım para anca yetecek. İşlemci Ryzen 7 9700X'e karar verdim lakin...
  2. Mosesque

Yardım Disk%100 kullanımı (düşmüyor)

Arkadaşlar bu sene sürekli böyle oluyor 3 kere format atmama rağmen 1 sene içinde disk %100 kullanıyor hiç bir şey yapamıyorum uygulama veya küçük bir şey yaptığım an disk 1800 ms falan alıyor bugün daha da arttı beklesem de aynı bir şey değişmiyor 10 dakikadır 100 kullanıyor
  3. Mosesque

Instagram SS bildirimi

Merhabalar bir tane arkadaşım var hesabında bir tane fotoğrafı ss aldım, hatta bir kaç tane video ve eski hikayelerini ss aldım ve arkadaşa attım ,sonra da istek attım ve hesabı 15 20 dkk sonra gizliye çekti sizce o ssler karşıya gitmiş midir ihtimali var mıdır ?
  4. Mosesque

Windows 11 Crack Oyunlar

Merhabalar Windows 11 de erken 24H2 için insider var ona geçmiştim (Haziran ayında) ve bir gün Dead Island 2 oyununu kaçak indirdim ve açılmadı sizce sebebi insiderden mi kaynaklı bu crack yapan abimizin sitesinden çoğu kişi 24H2 problemi oldugunu belirtmişti içindekiler silinmeden normal...
  5. Mosesque

Steam benden habersiz takas

Merhabalar ben 4 5 gün önce okuldan eve gelirken 2 tane bot tarafından istek yollanmıştı (takas isteği) ve baktığımda sadece gri ekran vardı ama hiç bir şey yoktu ondan sonra hesabımdan rastgele kişilere mesaj atılmış hesapta kim var diye baktığımda ST.Petersburg da Iphone adlı cihaz 2022...
  6. Mosesque

Öneri PCIe x1 slotumu ekran kartım kaplıyor

Merhabalar benim Wifi bilgisayardan uzak ethernet almak istemiyorum aşırı çirkin duruyor o yüzden kablosuz adaptör almam gerekecektir bu sebeple birlikte ekran kartım PCIe x1 slotumu minimal bir boşlukla üzerinde kalıyor (ekran kartım) sizce hangi PCIe x1 için uzatma ve bir PCIe Ağ Adaptörü...
  7. Mosesque

Öneri Bu işlemciye en iyi performans veya kalitede ekran kartı önerisi

Merhabalar benim İ5 10400F işlemcime sahibim, bu işlemcide GTX 1660 SUPER GAMING X kullanıyorum biliyorum en iyi uyumlusu o olabilir ama mesela RTX 3060 desteklermi? veya zorlasam az darboğaz ile 2K da (3070) olabilir mi yüksek FPS alabilir miyim? Yani artık yeni nesillere geçiyoruz oyunlar...
  8. Mosesque

Mavi Ekran Windows Güvenliği açılamıyor

Merhaba günlerdir sorun var Windows Güvenliği ile ilgili daha fazla bilgi için Microsoft Store’a bakın. hata alıyorum ve windows defender açılamıyor. sonra panoya kopyalayın vs. gibi bir şey diyor.
  9. Mosesque

Microsoft Store Uygulamaları Açılamıyor Sizce Neden?

Merhaba günlerdir sorun var Windows Güvenliği ile ilgili daha fazla bilgi için Microsoft Store’a bakın. hata alıyorum ve windows defender açılamıyor. sonra panoya kopyalayın vs. gibi bir şey diyor.
  10. Mosesque

Çözüldü✓ Secure Boot asla gözükmüyor

B460M K anakartım var ve win 11 yükleyip Valorant girdim van 9003 hatası verdi fakat ben de TPM 2.0 açık! Secure boot gözükmüyor deniyorum ama asla gözükmüyor tıklayamamak ve ya seçememek değil asla alta foto attım sizce neden oluyor?
  11. Mosesque

Sıvı Soğutucu Önerileri

Merhabalar yine ben :) i5 10400f işlemcim var ve kule tipi almayı planlıyordum annem bir daha uğraşmayalım iyisini al dedi sıvı soğutucuya karar verdim 240mm desteği var üst panelin https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterliquid-ml240l-v2-120mmx2-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.html bu...
  12. Mosesque

Anakart OptiMem ile gelişmiş bellek hız aşırtmane işe yarar ?

Merhabalar B460M K anakartım var ve Optimem var ve yalnızca 2666 Mhz oluyor sanıyorum işlemciden dolayı bu ne işe yarar ? Donanım arşivi i5 10400f ile 3600 mhz yapmış, nasıl oluyor bilemedim?
  13. Mosesque

Kule Tipi VS Sıvı Soğutma

Merhabalar benim i5 10400F işlemcim var OC yapılmıyor ama boştayken bile 70 derece üstü görüyor (sadece discord açık) mouse gelince format atacağım ya da sıvı soğutma kule tipi vs. alınca sizce hangisini almalıyım para kıyıp coolermaster mı yoksa güzel bir termal macun + kule tiği soğutucumu...
  14. Mosesque

Yardım İ5 10400f çok ısınıyor

Merhabalar İ5 10400f işlemcim 70 in altına asla düşmedi boştayken bile 70 derece üstü ve cs de 165 hz yerine daha düşük almamı sağlıyor maalesef bir tane abinin i5 10400f+2666mhz+rx5500xt var ve 144 hz de cs2 yüksek sabit alıyor aynı işlemci ve MHz değerleri bende de var ve Msi gtx 1660 süper...
  15. Mosesque

Yardım Yurt dışı ve Yurt içi kargo yardım

Merhabalar Amazon'dan mouse sipariş ettim RAZER DEATHADDER V3 WIRED 7 Temmuz diyor. Aynı anda bir tane daha kablosuz telefon kulaklığı sipariş ettik. (AYNI ANDA) baktığım ve alacağım mouse Amazonda 7 Temmuz, Hepsiburada da 20 Haziran diyor sizce siparişi iptal etsem kablosuz kulaklık siparişide...
  16. Mosesque

Yardım CS2 düşük FPS problemi

GTX 1660 S GAMING X ölüm maçında 70 80 bazen 60 fps drop oluyor kafasına göre 120 bazen 90 veriyor normal maçlarda 120 150 geziyor 165 HZ monitörüm var dikey eşitlemeyi açsamda açmasamda 165 HZ altı olduğu için hissetmiyorum o yüzden 100 fps 120 de oynasam bile 75 HZ gibi hissettiriyor işlemcim...
  17. Mosesque

Öneri DEATHADDDER V3 PRO yoksa kablolumu ?

Merhabalar şimdiden yazan herkese ve yardımcı olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Ben bir oyuncu mouse arıyorum ve 1 haftalık full araştırma sonucu en son karar olarak Deathadder V3 almaya karar verdim PRO veya KABLOLU arasında kaldım pek fark yok ama kablolu 8K verirken PRO 1K veriyor ve...
  18. Mosesque

Bütçe Fark Etmeden Mouse Önerisi

Merhabalar, bütçe fark etmeden mouse önerisi yapar mısınız? (Rekabetçi vb.)
Geri