Mosesque

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Mosesque
      Mosesque, 9700X için anakart tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anakartı 15 bin vermekle saçmalık yapıp iade edeceğim hocam büyük ihtimal insanların önerdiği b650 anakartı alıp kalan bütçemls beraber tahmini (6 bin) ya...
    • Mosesque
      İlk önce eleştirileriniz için müteşşikirim ve böyle forumdaki iyi niyetli ,bana tavsiyelerde bulunan insanlara kötü sözler de bulunduğum için özürlerimi...
    • Mosesque
      Bana burada tavsiye vermeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim sizin gibi insanlar daima olsun, bellek sorununu hallettim. Kaba davranışlarım içim özrümü...
    • Mosesque
      Hocam elinize kolunuza sağlık böyle bir şey bekliyordum, ciddiyim.
    • Mosesque
      Chipsetle kalitenin gram alakası yok kaliteli belirleyen segmenttir.Üst segment B650 > alt & orta B850 aynısı üst segment b850 > alt & orta X870 içinde...
    • Mosesque
      B650 ile B850 arasında pcie 5'in zorunlu olması dışında fark yok pcie yol sayısı bile birebir aynı 800 fantezisi var millette benim anlamadığım.5090 bile...
    • Mosesque
      Tavsiyelerini ve eleştirilerimiz için minettarım, bir daha düşüneceğim ve sanıırm b850 mantıklı gelmeye başladı TDP açsa yeterlidir. Bir de biosa bakarım.
    • Mosesque
      Bu ne yüzsüzlük ya! Hem soru soruyorsunuz, hemde size yardım etmeye çalışan kişileri tersliyorsunuz. Elindeki işlemciyi ne sanıyorsunda en tepe anakartlara...
    • Mosesque
      Crosshaire karar verdim efsane duruyor 1774038134 Tamam siz alabilirsiniz hocam , kafayı bozmuşsunuz 1774038308 Bütçe sorununu hallettim kartı alınca...
    • Mosesque
      https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-x870-max-gaming-wifi7-w-amd-am5-ddr5-atx-fiyati,1017408433.html siyah beyaz seçenekleri ile beraber mantıklı duruyor
    • Mosesque
      Öyle yapacam hocam ne yapayım
    • Mosesque
      Pcie 4 var , gen 4 alınmaz ve işlemciye yakışmaz 1773875211 Seçtiğim işlemci, anakartın özelliğine göre 105W çekmesi değişiyor diye biliyorum, kendisi...
    • Mosesque
      Aslında b650 mantıklı olan, kafam sürekli kaliteye gidiyor yani biliyorum hocam anakarta çok önem vermemem lazım ama işte
    • Mosesque
      Aldığım işlemci için sıkıntı yapar B650, yani çok ısınır. PCI5.0 olayı var bir de almışken 6 7 sene daha uğraşmak istemiyorum zaten o zamana kadar üni de...
    • Mosesque
      Mosesque, Anakart kategorisinde 9700X için anakart tavsiyesi başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, yakın bir çevremden Galax RTX 4070 3X fanlı bir ekran kartı hediye alacağım ve bunun için sistemi upgrade etmem lazım i. Şlemci değişirse anakart...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,270
Üyeler
190,718
Son üye
K3nnoks
Geri