Arama sonuçları: *

1. Mosesque

9700X için anakart tavsiyesi

Anakartı 15 bin vermekle saçmalık yapıp iade edeceğim hocam büyük ihtimal insanların önerdiği b650 anakartı alıp kalan bütçemls beraber tahmini (6 bin) ya kafayla beraber psu çekeceğim ya da sadece psu alacağım. Atdığını psu hoş duruyor hocam, gün bitene kadar karar vermiş olacağım. 1774163811...
  2. Mosesque

İlk önce eleştirileriniz için müteşşikirim ve böyle forumdaki iyi niyetli ,bana tavsiyelerde bulunan insanlara kötü sözler de bulunduğum için özürlerimi onlara arz ederim. Hocam haklısınız lakin sizin de bu "Sizin gibileri direkt şutlamak lazımda işte yetkimiz yok napalım." Meşajınız beni kırdı...
  3. Mosesque

Bana burada tavsiye vermeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim sizin gibi insanlar daima olsun, bellek sorununu hallettim. Kaba davranışlarım içim özrümü kabul edebilirseniz müteşşikir olurum. 1774137676 Teşekkürler hocam sabah ilgileneceğim x870 siparişini iade talebinde bulunacağım, eninde...
  4. Mosesque

Hocam elinize kolunuza sağlık böyle bir şey bekliyordum, ciddiyim.
  5. Mosesque

Tavsiyelerini ve eleştirilerimiz için minettarım, bir daha düşüneceğim ve sanıırm b850 mantıklı gelmeye başladı TDP açsa yeterlidir. Bir de biosa bakarım.
  6. Mosesque

Crosshaire karar verdim efsane duruyor 1774038134 Tamam siz alabilirsiniz hocam , kafayı bozmuşsunuz 1774038308 Bütçe sorununu hallettim kartı alınca görüşlerimi yazarım. Çevremdeki arkadaşlarımın 3 ünde b650mr var kartın ne olduğunu biliyorum güldürmeyin beni
  7. Mosesque

Öyle yapacam hocam ne yapayım
  8. Mosesque

Pcie 4 var , gen 4 alınmaz ve işlemciye yakışmaz 1773875211 Seçtiğim işlemci, anakartın özelliğine göre 105W çekmesi değişiyor diye biliyorum, kendisi zaten 60 65W ve olup olabilecek bütün karşılaştırmaları yokladım kesinlikle b650 almayacağım konusu dahi açılamaz. Alırsam min b850 ve her bir...
  9. Mosesque

Aslında b650 mantıklı olan, kafam sürekli kaliteye gidiyor yani biliyorum hocam anakarta çok önem vermemem lazım ama işte
  10. Mosesque

Aldığım işlemci için sıkıntı yapar B650, yani çok ısınır. PCI5.0 olayı var bir de almışken 6 7 sene daha uğraşmak istemiyorum zaten o zamana kadar üni de biter 1773742504 x870 bütün özelliklerini kullanır mıyım derseniz, tartışmalı ama değer mi orasıda tartışılır. 16RAM yeter mi orasıda...
  11. Mosesque

Merhaba, yakın bir çevremden Galax RTX 4070 3X fanlı bir ekran kartı hediye alacağım ve bunun için sistemi upgrade etmem lazım i. Şlemci değişirse anakart ondan sonra RAM vs. RAM'i seçtim Viper 16 GB, diğer 16 GB sonra alacağım para anca yetecek. İşlemci Ryzen 7 9700X'e karar verdim lakin...
  12. Mosesque

Yardım Disk%100 kullanımı (düşmüyor)

bunun yerine disk alabilirim gibi ama bilemedim %70 normal aslında ama... 1737119054 Windows 11 ne açıdan sevmiyorsun reis ne kötülüğünü gördün 1737119137 reis çok karışık anlatmışsın diski tekrardan veri yollarını birleştirsem olmaz mı ? Ya da bunların yerine yeni bir sabit disk alabilirim...
  13. Mosesque

biçimlendirdim hatta bütün formatlarda büyük ihtimal bir veri düzenlemesi yapmak lazım da nasıl bilmiyorm
  14. Mosesque

bu sene böyle oldu reis ya 3 kere format attım aynı büyük ihtimal disk öldü de
  15. Mosesque

yok reis göremedim
  16. Mosesque

reis görev yöneticisinden en çok kullanılanlara baktım 0.1 kullanıyor 4 5 tanesi gerisi yok hani 50 falan vardır oda yok direk 0.1
  17. Mosesque

Arkadaşlar bu sene sürekli böyle oluyor 3 kere format atmama rağmen 1 sene içinde disk %100 kullanıyor hiç bir şey yapamıyorum uygulama veya küçük bir şey yaptığım an disk 1800 ms falan alıyor bugün daha da arttı beklesem de aynı bir şey değişmiyor 10 dakikadır 100 kullanıyor
  18. Mosesque

Instagram SS bildirimi

beyler acaba bug mu oldu ss aldıktan sonra takip ettim açıktı hesabı ama gizliye aldı amma velakin istek atımışım gibi gözüküyordu ama istek atmadım bug mu oldu ? veya o anlığına mı denk geldi bir süreliğine açıp bir süreliğine kapattı hesabı ama 1 tane reels videosuda 2000 izlenmişti o zaman da...
  19. Mosesque

Instagram SS bildirimi

reis ben sadece tanıdığı olan bir tane daha insandaki profili ss almıştım reelsleri ve postları oda hiç çıkarmadı beni veya bir şey demedi ama kanki bir anda gitti profili 10 20 dkk sonra gizliye çekti nereden haberi oldu bilmiyorum zaten baya eski arkadaşımdı ben sadece başka kişilerin...
  20. Mosesque

Instagram SS bildirimi

reis daha şimdi ss aldım profili falan hileli instada dolayı da olabilir de o şahıs nereden bilsn ki
Geri