Neler Yeni

Instagram SS bildirimi

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
Merhabalar bir tane arkadaşım var hesabında bir tane fotoğrafı ss aldım, hatta bir kaç tane video ve eski hikayelerini ss aldım ve arkadaşa attım ,sonra da istek attım ve hesabı 15 20 dkk sonra gizliye çekti sizce o ssler karşıya gitmiş midir ihtimali var mıdır ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-05 202527.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-05 202527.png
    28.7 KB · Hit: 59

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Teksin
Merhabalar bir tane arkadaşım var hesabında bir tane fotoğrafı ss aldım, hatta bir kaç tane video ve eski hikayelerini ss aldım ve arkadaşa attım ,sonra da istek attım ve hesabı 15 20 dkk sonra gizliye çekti sizce o ssler karşıya gitmiş midir ihtimali var mıdır ?
insta pro vesayre kullanıyorsa gitmiştir.

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
insta pro vesayre kullanıyorsa gitmiştir.
açıktı hesabı 15 20 dkk sonra kapatmış anlam veremedim hesabında başka değişik videolar vardı şu sosyal medya amcaların aşık oldugu videolar anladın sen onları almadım yanlıs anlasılmasın acaba ondan dolayı mı şüphelendi anlam veremedim

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Arda Teksin
açıktı hesabı 15 20 dkk sonra kapatmış anlam veremedim hesabında başka değişik videolar vardı şu sosyal medya amcaların aşık oldugu videolar anladın sen onları almadım yanlıs anlasılmasın acaba ondan dolayı mı şüphelendi anlam veremedim
tesadüfde olabilir uzun zamandır stalkladıysan normaldir.

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Kadir
Yok hocam tesadüf eseri olmuştur yada kulağına gitmiştir ss aldığınız öne çıkarılanlarda ss alma serbest

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
Yok hocam tesadüf eseri olmuştur yada kulağına gitmiştir ss aldığınız öne çıkarılanlarda ss alma serbest
reis ben sadece tanıdığı olan bir tane daha insandaki profili ss almıştım reelsleri ve postları oda hiç çıkarmadı beni veya bir şey demedi ama kanki bir anda gitti profili 10 20 dkk sonra gizliye çekti nereden haberi oldu bilmiyorum zaten baya eski arkadaşımdı ben sadece başka kişilerin hesabındaki ssler bildirim gidiyor mu diye yoksa ben batırdım resmen buladım her şey birbirine :D

Cassius Clay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Kadir
reis ben sadece tanıdığı olan bir tane daha insandaki profili ss almıştım reelsleri ve postları oda hiç çıkarmadı beni veya bir şey demedi ama kanki bir anda gitti profili 10 20 dkk sonra gizliye çekti nereden haberi oldu bilmiyorum zaten baya eski arkadaşımdı ben sadece başka kişilerin hesabındaki ssler bildirim gidiyor mu diye yoksa ben batırdım resmen buladım her şey birbirine :D
Bildirim gitmediğine eminim modlu instaları kızlar kullanıyor genelde onların bile öyle bir şey yaptığını görmedim

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
tesadüfde olabilir uzun zamandır stalkladıysan normaldir.
beyler acaba bug mu oldu ss aldıktan sonra takip ettim açıktı hesabı ama gizliye aldı amma velakin istek atımışım gibi gözüküyordu ama istek atmadım bug mu oldu ? veya o anlığına mı denk geldi bir süreliğine açıp bir süreliğine kapattı hesabı ama 1 tane reels videosuda 2000 izlenmişti o zaman da açık oluyordu ben mantığı çözemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar o İnstaPRO da fotoğraflar kimin ss aldığı gözüküyor mu şu kullanıcı profilinizi ss aldı diye nick le beraber ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,092
Üyeler
164,611
Son üye
obezitnazan
Top Bottom