Arama sonuçları: *

• Users: kylox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. kylox

Günlük kulaklık önerisi

Merhabalar tekrardan söylüyorum genel olarak günlük hayatta kullanılabilecek bi kulaklık arıyorum bütçe 1k duruma göre biraz daha artabilir çok değil ama kulak üstü olmasını istiyorum jbl önermeyin bana çok kaliteli gelmiyor ama başka kulak üstü yoksa jbl in önerebilceğiniz modeli olursa o da...
  2. kylox

Yardım Minecraft PC Bedrock hata

Öncelikle merhaba iyi akşamlar arkadaşım pc ye benle oynayabilmek için Bedrock yükledi ama yüklendiği zaman bı hata veriyor dünden beri sorunu yaşıyor çözemedik yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden hata görseli aşağıda
  3. kylox

Tatlı fikri önerisi <3

Selamm canlarım bana yapılacak bir tatlı önerir misiniz canım çok tatlı çekti ve kadar veremedim her şeyi önerebilirsiniz size kalmış evimde her şeyi yapacak şeylere sahibim Genel olarak böyle soğuk bi tatlı olabilir onun dışında baklava gibi yapılması uğraştırıcı şeyler söylemeyin çok...
  4. kylox

En sevdiğiniz şarkıyı bırakın gidin

Arada kaldığınız olursa 2 tane de atabilirsiniz ama üç olmaz öyle istedim :3 Şimdi Vampirler konusundasınız 😝 Bunu çok seviyorum en sevdiğim şarkı ilk çıktığından beri aralıksız dinliyorum her zaman favorim olmuştur Bu şarkı ise ayrı bi aşığıyım çok güzel ya kafayı yiyorum bu iki şarkıya...
  5. kylox

S25 ultra 1tb mi yoksa iPhone 16-17 pro max 1tb mi

Şimdi telefonu almama 1 hafta fln kaldi ama hala kararsızım 12 ay taksit ile alıcam ona göre bı konuşma yapıcam şimdi normal de Samsung s25 ultra'yı istiyorum hem biraz daha ucuz hem de Android serbestsin yani Apple gibi değil ama bı yandan da iPhone da ayrı bi ilgimi çekiyor ama daha pahalı ve...
  6. kylox

S25 ultra da faizsiz taksit var mı?

Selam herkese mutlu geceler Şimdi yeni bi telefon alıcam Samsung S25 ULTRA 1TB ama tabi bunj taksitle almayı düşünüyorum bunda eminim fakat biraz baktığım zaman taksitle alındığı zaman faizli şekilde oluyormuş ve bunu GPT ile konuştuğum zaman 1-2 gün önce Faizli olduğunu söylemişti ama şimdi...
  7. kylox

700-800k arası araba tavsiyesi

Selam araba tavsiyelerinizi sormak istiyorum 700-800k arasında araba tavsiye dizel olsun elektrikli araba olmasın ve önerdiğiniz arabanın inceleme videoları da varsa onları da atar mısınız 2. El de olabilir 700-800k fiyat bandına olsa yeterlidir şimdiden teşekkür ederim
  8. kylox

Xbox mı PlayStation mı?

Bayadır canım sıkılıyordu PC'den sıkılmıştım bayadır konsol oynamıyordum ve takip etmiyordum teyzeme gelince Xbox 360 ile tomb rider oynayınca aşırı sardı ve konsol olmaya karar verdim ama çok bilmediğim için karar veremiyorum aklımda 2. El konsol almak geliyor sizce öneriniz ne olur aklımda...
  9. kylox

Adobe indesign ve Photoshop programları için ücretsiz korsan site

Merhaba Adobe indesign ve Photoshop programları ücretsiz korsan indirmek istiyorum bir kaç site denedim ve açılmadı bildiğin güvenli bi site var mıdır <3
  10. kylox

Sizce eve nargile alınır mı öneriniz var mı

Eve nargile almak istiyorum bi nargile için dışarı çıkmak da istemiyorum sizce nargile alınır mı aramo ve marka olarak bi öneriniz var mı (nargileyi iyi bilenler bi öneri versin gerçek bi içici arıyorum)
  11. kylox

İstanbul'da çok güzel kar yağıyor kar ile anılarınızı anlatın

Yıllardır görmediğim kar bu gün yeni yağmaya başladı ve yıllar sonra görünce çok mutlu oldum balkonda sigara içerken koluma yağdı çok güzeldi :3 eski zamanları özledim eskiden küçükken kar topu savaşı ve kocaman kardan adamlar yapardık şuan kardan adam ve kar topu oynamak istiyorum sizce yarın...
  12. kylox

Elektro gitar tavsiye 15000-20000TL

Elektro gitar hakkında bilgiye sahibim ama 2. Bı elektro gitar almak istiyorum aklımda bir kaç model var bütçe 15000-20000tl arası siyah beyaz Pembe bu renkler atabilirsiniz bildiğiniz bi model varsa size de sormak isterim <3
  13. kylox

20000tl olan beyaz bi anakart arıyorum

Bı sistem için beyaz bı anakart bakıyorum bütçe 20k belki daha fazla da olabilir onda sorun yok cevaplarınızı bekliyorum <3
  14. kylox

Temu size de iğrenç geliyor mu

Temu ismini gördükçe miğdem bulanıyor size de oluyor mu bilmiyorum ama çoğu kişi sevsede bı hate kitlesi var ben ben hate kısmındayım ya reklamları olsun ürünler ve yalan şeyleri nedense çok sinirime gidiyor çoğu kişi siz kullanmayı bilmiyorsunuz diyor bence içindeki ürünler hem kalitesiz hem...
  15. kylox

Çözüldü✓ Sapphire RX 7800 XT 16gb ekran kartı ile AMD Ryzen 7 7800X3D dar boğaz yapar mı

Merhabalar Sapphire RX 7800 XT 16gb ekran kartı ile AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci dar boğaz yapar mı acaba merak ediyorum da yardımcı olursanız sevinirim
  16. kylox

Çözüldü✓ Topladığım sistem sizce oyun performansı için nasıl

2x1TB 4x16gb Oyun,iş ve günlük hayat için bi bilgisayar topladım sizce bu sistem güzel mi düzgün şekilde toplayabilmiş miyim.
Geri