Arama sonuçları: *

• Users: FreeSpirit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

3 Farklı Kulaklık Arasında Kaldım

Selam herkese. Bir süredir maximum 1000 TL olmak üzere kulak içi kulaklık arayışındaydım ve bu 3 tane kulaklık arasında kaldım. Jabra elite 3, Soundcore Life Note 3i ve Soundcore Life dot 3i. Sizce bu üçü arasından hangisi daha iyi? Deneyimlerinizi yazarsaniz güzel olur. Başka önerileriniz varsa...
  2. F

Üniversite/Bölüm Tercihleri Hakkında

Normalde bilgisayar müh. istiyordum fakat sıralama olarak en iyi üniversiteler (itü, boğaziçi vs.) gelmiyor. Biraz araştırma yaptığımda matematik müh. diye bir bölüm olduğunu öğrendim. Bölüme baktığımda burada okuyan çoğu kişinin yazılım sektörüne girdiğini gördüm. Anladığım kadarıyla da...
  3. F

Bilgisayar Müh. Üniversite Önerisi

Arkadaşlar yks'de sıralamam 15,869 geldi. Bu sıralama için hangi PC mühendisliği önerirsiniz? (İstanbul) Aklımda YTÜ var ama sıralamam ona yeter mi emin değilim. Edit: Bu arada kendim de araştırıyorum. Sadece düşüncelerinizi merak ettim. Edit 2: Burslu Vakıf veya Devlet sadece.
  4. F

Android Uygulama Tanıtımı

Arkadaşlar birkaç gün önce kendi mobil uygulamamı Play Store'da yayınladım ve üstlere çıkması için desteklerinizi bekliyorum. Hakkında: Notlarınızı alabildiğiniz, görev ve alt görevler ekleyebileceğiniz ve içindeki takvim sayesinde hangi gün nelerinizin olduğunu görebileceğiniz yapılacaklar...
  5. F

R5 1600 Stok Fan vs Evercool CS-13

İnce hesaptan linkte bıraktığım bilgisayarı almayı düşünüyorum fakat Ryzen 5'in stok fanını mı yoksa bilgisayarla beraber gelen diğer fanımı kullanmalıyım? Ayrıca bilgisayar hakkında ne düşünüyorsunuz? Önerilerinizi yazarsanız sevinirim...
  6. F

Yarış Oyunu Önerisi

Bildiğiniz güzel yarış oyunları önerilerinizi bekliyorum
  7. F

Üst kasa fanı nasıl takılmalı?

Arkadaşlar elimde Rampage Spectra kasa var ve üstünde 2 tane fan yeri var. Elimde de resimdeki hiper hf-12 isimli fandan 2 adet var. Kasanın iç tarafına doğru logo önde olacak şekilde mi takılmalı yoksa tam tersi mi? Bide kasamın önünde 3 adet fan yeri var ancak oralar şimdilik boş. Sizce oraya...
  8. F

Rx 580 4gb kaç yıl idare eder?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi malum dolar kurunu biliyorsunuz bende Asus dual rx 580 4gb aldım ancak aklıma 8gb olan versiyonu takıldı ama aralarında 300 TL fark var. Sizce 4gb almam kötü mü oldu ve kaç yıl idare eder? (Daha sonra 8gb ram takmayı düşünüyorum) Sistem: ryzen 5 1600 AF...
Geri