Bilgisayar Müh. Üniversite Önerisi

Reaksiyon skoru
80
Arkadaşlar yks'de sıralamam 15,869 geldi. Bu sıralama için hangi PC mühendisliği önerirsiniz? (İstanbul)

Aklımda YTÜ var ama sıralamam ona yeter mi emin değilim.

Edit: Bu arada kendim de araştırıyorum. Sadece düşüncelerinizi merak ettim.
Edit 2: Burslu Vakıf veya Devlet sadece.

Son düzenleme:
Dostum sana bir tercih listesi oluşturabilirim.
İstanbul dışı istemiyor musun?

PC müh nedir en azından 15k yapan biri bunu doğru yazsın ya.
Bilgisayar yerine PC demiyor muyuz çoğu zaman? Onun için kullandım. Forumda çoğu yerde bile böyle yazıyorlar. Bilgisayar Mühendisliği önerisi istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sana bir tercih listesi oluşturabilirim.
İstanbul dışı istemiyor musun?
Evet İstanbul dışı olmazsa iyi olur. Teşekkürler şimdiden

Bilgisayar yerine PC demiyor muyuz çoğu zaman? Onun için kullandım. Forumda çoğu yerde bile böyle yazıyorlar. Bilgisayar Mühendisliği önerisi istiyorum.

Ceng kullanımı en doğrusu. Genel kabul gören de budur. Hatta bazı üniversiteler cs eğitimi verir.

ceng desen anlarızda pc mühendisliği diye bir şey diyenler cahilliğinden diyor.

Bilgisayar ve Personal Computer farklı şeyler dostum bence üniversiteden önce terimleri ve nerede nasıl kullanılacağını tam olarak öğrenmelisin.

Dostum öncelikle şunu demeliyim ki sıralaman harika, üstelik bu sıralamayı bu sene yapman ekstra bir başarı, tebrik ederim.

YTÜ gelmez büyük ihtimalle, 8 bin civarlarında kapatıyor. Ancak 15 bin sıralaması olan birinin tercih aralığı 8 bin - 40 bin arası olabilir. Muhtemelen de 13 bin - 17 bin arasındaki yerler gelir. O yüzden senin için şöyle bir tercih listesi oluşturdum.

• YTÜ - 8k
  • Marmara - 11k
  • İstanbul Bilgi - 12k
  • MEF - 13k
  • Kadir Has - 16k
  • Medipol - 16.5k
  • Cerrahpaşa - 28k
  • Maltepe - 35k
  • Acıbadem - 39k
  • Sabahattin Zaim - 42k
  • Okan - 44k

Böyle gidiyor.

Eğer bu sırayla yazarsan MEF bir ihtimal, kadir has gelecek gibi, ancak önerim Medipol'u Kadir Has'tan önce yazman, Medipol güzel bir üniversite.

değil aglıyosan düzgün yazxsaydın hiç bir şey ifade etmiyor k yazman

adam pc müh yazınca anlamıyon sanki gelmişin kyı savunuyon saka mısın xd
Yaş kaç, bu nasıl üslup? Neyse, blok butonunun yerini söylersen sevinirim, bulamadım.

Geri