Neler Yeni

Bilgisayar Müh. Üniversite Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Tirek
Dostum öncelikle şunu demeliyim ki sıralaman harika, üstelik bu sıralamayı bu sene yapman ekstra bir başarı, tebrik ederim.

YTÜ gelmez büyük ihtimalle, 8 bin civarlarında kapatıyor. Ancak 15 bin sıralaması olan birinin tercih aralığı 8 bin - 40 bin arası olabilir. Muhtemelen de 13 bin - 17 bin arasındaki yerler gelir. O yüzden senin için şöyle bir tercih listesi oluşturdum.

• YTÜ - 8k
  • Marmara - 11k
  • İstanbul Bilgi - 12k
  • MEF - 13k
  • Kadir Has - 16k
  • Medipol - 16.5k
  • Cerrahpaşa - 28k
  • Maltepe - 35k
  • Acıbadem - 39k
  • Sabahattin Zaim - 42k
  • Okan - 44k

Böyle gidiyor.

Eğer bu sırayla yazarsan MEF bir ihtimal, kadir has gelecek gibi, ancak önerim Medipol'u Kadir Has'tan önce yazman, Medipol güzel bir üniversite.
Teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için :)

KAANT10X

80+ Bronze
Ne boş bir tartışma ne olmuş pc mühndisliği dendiyse ya da k denmişse ana konuya odaklanmak yerine buraya sırf yorum olsun diye geliyorsunuz yöneticilerin bunlara da el atması lazım.
Neyse konuya dönelim öncelikle sıralama için tebrikler.
Ben yök atlastan filtreleme yapıp bakmanızı öneririm en doğru veriler orada sanırım direkt yök ün açmış olduğu bir site yani internet aleminde referans alınabilecek bir üniversite atlası ben oradan biraz inceledim Medipol-TürkAlman-İstanbulCerrahpaşaYerleşkesi tutuyor sanırım bunlar bu sıralamaya göre en iyileri herhalde siz yinede bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne boş bir tartışma ne olmuş pc mühndisliği dendiyse ya da k denmişse ana konuya odaklanmak yerine buraya sırf yorum olsun diye geliyorsunuz yöneticilerin bunlara da el atması lazım.
Ben yök atlastan filtreleme yapıp bakmanızı öneririm en doğru veriler orada sanırım direkt yök ün açmış olduğu bir site yani internet aleminde referans alınabilecek bir üniversite atlası ben oradan biraz inceledim Medipol-TürkAlman-İstanbulCerrahpaşaYerleşkesi tutuyor sanırım bunlar bu sıralamaya göre en iyileri herhalde siz yinede bakın.
yıldız teknik 8k alıyor sanırsam tutmaz.
Bu arada tyt ve ayt matematik kaynaklarınızdan önerdikleriniz varsa bir kaç tane tavsiye alırım

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar yks'de sıralamam 15,869 geldi. Bu sıralama için hangi PC mühendisliği önerirsiniz? (İstanbul)

Aklımda YTÜ var ama sıralamam ona yeter mi emin değilim.

Edit: Bu arada kendim de araştırıyorum. Sadece düşüncelerinizi merak ettim.
YÖK Atlas'dan bak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Fatih Tirek

yıldız teknik 8k alıyor sanırsam tutmaz.
Bu arada tyt ve ayt matematik kaynaklarınızdan önerdikleriniz varsa bir kaç tane tavsiye alırım
Yorumunuz için teşekkürler. AYT için kesinlikle Orjinal'i çözmenizi tavsiye ederim. Bazı yorum soruları gerçekten çok kaliteliydi. Çözünce insana zevk veriyordu. En azından ben öyle hissetmiştim. TYT için yine Orjinal derim ben. Onun dışında bol bol branş denemesi.

Bu arada mezun musunuz? Eğer öyleyse mezun psikolojisi nasıl bir şey?

mfimmel

80+ Silver

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    2.5 KB · Hit: 50
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali

mfimmel

80+ Silver
fa

türkçe konusuyoruz fark ettiysen

türkçe konusurken k kullanmayacak kadar tdk değilseniz
adama yazımı hakkında toxiclik yapmamalısınız xd
Güzel R attın cidden, konu türkçe değil K ibaresinin sayılarda kullanılmasının anlamını konuşuyoruz. Ve bu da yunan dilinde "Kilo" kelimesinin kısaltımının "K" ve bu yunanca kelimenin ingilizce karşılığının "thousand", türkçe karşılığının ise "bin" olduğunu anlatıyorum sana.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Güzel R attın cidden, konu türkçe değil K ibaresinin sayılarda kullanılmasının anlamını konuşuyoruz. Ve bu da yunan dilinde "Kilo" kelimesinin kısaltımının "K" ve bu yunanca kelimenin ingilizce karşılığının "thousand", türkçe karşılığının ise "bin" olduğunu anlatıyorum sana.
değil sen sert aglıyosun

değil sen sert aglıyosun
tdkya göre K diye bir kullanım yok

değil sen sert aglıyosun

hayır adamın yazımında bir şey yok durduk yere hem laf atıyorsunuz
sonra bi de kendi yazımını dogrulamak icin 40 takla atıyosun
yazık sana..

mfimmel

80+ Silver
değil sen sert aglıyosun

hayır adamın yazımında bir şey yok durduk yere hem laf atıyorsunuz
sonra bi de kendi yazımını dogrulamak icin 40 takla atıyosun
yazık sana..
Ne kırk taklası canım doğruları yazıyorum ben sana daha bana oradan buradan öğrendiğin sanal ağzıyla saçmalıyosun.

TDK'ya göre K diye bir kullanım yok diyor daha, sen demiyor muydu PC denmesinde sorun yok diye şimdi de TDK falan diyorsun dostum konunun zaten TDK ile alakası yok tartışılan iki kelimede türkçe kelimeler değil keşke yanlışını kabul etsende kendinide benide boş yere yormasan bir daha cevap vermeyeceğim sana iyi günler iyi forumlar.

Top Bottom