Neler Yeni

Bilgisayar Müh. Üniversite Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
ali
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Ne kırk taklası canım doğruları yazıyorum ben sana daha bana oradan buradan öğrendiğin sanal ağzıyla saçmalıyosun.

TDK'ya göre K diye bir kullanım yok diyor daha, sen demiyor muydu PC denmesinde sorun yok diye şimdi de TDK falan diyorsun dostum konunun zaten TDK ile alakası yok tartışılan iki kelimede türkçe kelimeler değil keşke yanlışını kabul etsende kendinide benide boş yere yormasan bir daha cevap vermeyeceğim sana iyi günler iyi forumlar.
düdük ben de onu diyorum adama pc yazınca sorun ediyorsunuz sonra Kyı sorun edince kırk takla atıyorsunuz

LaketrooS

80+ Silver
Sen yazacan çocuğum, unuturum ben. Yazarsan müsait olduğumda cevaplarım kesinlikle.
Doğru. Knk sen yazican. Sen hiç bir öğretmenin öğrenciye ulaştığını duydun mu genellikle öğrenci ulaşır :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

maddi durumun nedir
Hocam özel için mi merak ettim.

@Harley Quinn❖ abla arkadaşın bu sıralamasında Ekonomi Üniversitesi sence iyi bir tercih olur muydu?

The Batman

80+ Silver
Doğru. Knk sen yazican. Sen hiç bir öğretmenin öğrenciye ulaştığını duydun mu genellikle öğrenci ulaşır :)

Hocam özel için mi merak ettim.

@Harley Quinn❖ abla arkadaşın bu sıralamasında Ekonomi Üniversitesi sence iyi bir tercih olur muydu?
Aslında İstanbul için devlet olsa bile çok para gidiyor özel için zaten zengin olmak lazım

LaketrooS

80+ Silver

KAANT10X

80+ Bronze
Yorumunuz için teşekkürler. AYT için kesinlikle Orjinal'i çözmenizi tavsiye ederim. Bazı yorum soruları gerçekten çok kaliteliydi. Çözünce insana zevk veriyordu. En azından ben öyle hissetmiştim. TYT için yine Orjinal derim ben. Onun dışında bol bol branş denemesi.

Bu arada mezun musunuz? Eğer öyleyse mezun psikolojisi nasıl bir şey?
Yok değilim ben de bu sene gireceğim 12.sinifim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,286
Üyeler
165,506
Son üye
sederve271
Top Bottom