Arama sonuçları: *

• Users: qleox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. qleox

Discord sunucusundan ayrılamıyorum

Merhaba, önceden girmiş olduğum discord sunucularının hiçbirinden ayrılamıyorum. Asıl amacım bir sunucu kurmaktı fakat çok uzun sürdü ve kurulum sağlayamadım. Acaba bağlantı problemim mi var diye bazı kanallara katıldım CTRL+R attım falan ama nafile. Hala herhangi bir sunucudan ayrılamıyorum...
  2. qleox

MAX 50K SİSTEM TAVSİYESİ

Herkese iyi forumlar, Maksimum 50k sistem tavsiyesi istiyorum. Ekran kartı nvidia tercihimdir. İşlemci markası farketmez.
  3. qleox

Bilgisayarımı kargolamak için en doğru firma

Merhabalar masaüstü bilgisayarımın kasasını ve 27 inç monitörümü Antalya'dan İstanbul'a kargolayacağım. İkisinin de kutuları var yani kendi tarafımdan gönderimi korumak adına yapabileceklerim bunlar. Önerebileceğiniz en iyi kargo firması nedir? F/p veya harici önerilere de açığım. İyi forumlar.
  4. qleox

Çözüldü✓ EPOMAKER x AULA F75 vs Eweadn GS75

%75 knoblu klavye arıyorum ikisi arasındayım. Sizce hangisi? 3k civarında para ayırdım aşırı fark yaratırsa 4 de verebilirim. https://www.gaming.gen.tr/urun/719982/epomaker-x-aula-f75-mavi-leobog-reaper-switch-rgb-kablosuz-hotswap-mekanik-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  5. qleox

Bu layoutta klavye önerisi

Tam bu klavye diziliminde bir klavye arıyorum. Manyetik, mekanik farketmez. 3000TL bütçem var öneri bekliyorum. Knob olmasını istiyorum. Bu tarz knobsuz bir klavye de olabilir. Bunu önermezseniz sevinirim. Yeşil vs. renkleri çok sevmiyorum iyi forumlar.
  6. qleox

Öneri 3000 TL Manyetik Switch klavye önerisi

HERKESE İYİ FORUMLAR. MANYETİK SWITCH KLAVYE ARIYORUM. TERCİHİM %75, KABLOSUZ VE KNOBLU OLMASI. TERCİHLERİM ŞART DEĞİL AMA %60 OLMASIN KLAVYE YETERLİ. ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
  7. qleox

2000TL KNOBLU Mekanik klavye önerisi

Knoblu olsun. Kablolu veya kablosuz farketmez. %75 ve üstü olabilir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere 2000 civarı klavye önerir misiniz?
  8. qleox

Dynatab 75 Hangi Switch?

En son dynatab75 almaya karar verdim. https://epomaker.com/products/epomaker-dynatab-75?_pos=1&_sid=a3041e46b&_ss=r Hangi switch seçmeliyim? Kullanabileceğim herhangi kupon vs var mı?
  9. qleox

Çözüldü✓ Bu klavye alınır mı?

https://www.hepsiburada.com/aula-f87-mekanik-rgb-tkl-gray-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-klavye-siyah-pm-HBC00007CZVMA Bu alınır mı? Ya da benzer fiyatta daha iyi bir muadili bulunur mu? not:2k civarına klavye bakıyorum ama çok önemli farklar olur derseniz 3k civarına da çıkarım. (iyzico...
  10. qleox

Çözüldü✓ Ağ problemi(herhangi websitesine giremiyorum)

Merhaba, 2 gündür internetimde problem var herhangi bir websitesine giremiyorum. Genel olarak hatalar "bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor" ya da "bu siteye ulaşılamıyor" ve "ana makinin dns ayarları bulunamadı" " şeklinde oldu. 4 farklı wifi'den erişmeyi denedim. Eduroam (okulun...
  11. qleox

Çözüldü✓ AULA F75 kafama takılanlar

Klavye alacağım 2-3k bandında, her baktığım videoda/sitede ikinci el aula f75 al diyorlar. Şimdi sorularım şunlar; bu klavyeyi 2. elde kaç liraya almak makul olur? Sıfırını almak istesek yeni yasayla beraber çok pahalıya mı geliyor da millet 2. el al diyor? Zamanında alanlar bu aula klavyeyi...
  12. qleox

FM24 yardımcı olacak var mı?

3. ligden ve 2. ligden ilk sezonlarında şampiyon olarak çıktım. Bundesliga'da sürünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
  13. qleox

Pc hocası hazır sistem özelleştirmeleriyle.(25k bandına öneriler?)

Bu özelleştirmelerle bu pcyi düşünüyorum. 25k bandında daha iyi önerisi olan veya daha başka özelleştirme yap diyen varsa yardımcı olabilir misiniz?
  14. qleox

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar sıcaklık değerleri

Cihazı alalı 1 ay kadar oluyor. Antalya'da yaşıyorum. Boşta: Cpu 40 Derece Cpu Package 51-52 derece Gpu:47.5 Derece Yükte: Cpu: 60-70 Cpu Package: 70-80 Gpu: 70-72 Derecelere ulaşıyor. Bu değerler bu soğutucu ile bana nedense normal gelmiyor. Bir anormallik var mıdır sizce?
  15. qleox

Çözüldü✓ Kasa ARGB fan kontrol

Merhabalar, sistemi alalı birkaç hafta oldu. Kasa fanlarının rgb özelliği yok sanıyordum fakat varmış. Aldığım yerin teknik desteğine telefon açtım arka kapakta rgb kontrolcü var dediler fakat bulamadım. Velhasıl kelam ben bu fan ışıklarını nasıl kontrol edebilirim?
  16. qleox

Çözüldü✓ Ram Mhz Yükseltimi yaptıktan sonra

Merhaba, asus anakart sahibiyim. Bilgisayarımı yeni aldım sayılır. Biostan ram mhz yükseltimi yaptım. İşlemi, biosta Expo yazan yerdeki profiller kısmından "disabled" yazan seçeneği "enabled" olarak değiştirdim save&reset ile çıktım. İşlem sonrası hem boot sürem uzadı hem de bilgisayar...
  17. qleox

Çözüldü✓ 35-40K BANDINA DDR5/AMD İŞLEMCİ/NVIDIA GPU GÜNCEL SİSTEM ÖNERİSİ

35-40k arası monitör dahil olmayan bir sistem bakıyorum. Kendime göre baktığım bir çok sistem var fakat karar kılamıyorum açıkçası. İşlemciyi AMD olarak düşünüp üstüne de sıvı soğutma eklemek istiyorum. MONİTÖR Üstüne 5-10k arası bütçeyle de monitör dahil etmek istiyorum...
Geri