Arama sonuçları: *

• Users: GrammarMan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. GrammarMan

Çözüldü✓ 5070 Marka tavsiyesi

Selamlar 2 Hafta önce bobin sesi sorunu yüzünden 10 aydır kullandığım COLORFUL igame RTX 4070SUPER ekran kartımı incehesap sitesine gönderdim ve garanti servisinden arandım. Değişim yapabileceklerini söylediler ama ellerinde mevcut olmadığı için Gainward 5070 python iii Modeline upgrade...
  2. GrammarMan

Çözüldü✓ COLORFUL İGAME 4070SUPER COİL WHİNE SORUNU VE GARANTİ SÜRECİ

Selam arkadaşlar. Yaklaşık 9 ay önce incehesap sitesinden 23.999TL karşılığı Colorful igame4070S modeli ekran kartı satın aldım. Ekran kartında coil whine tespit ettim ama oyunlarda kulaklık taktığım için görmezden geldim veya frekans düşürerek yarı yarıya indirdim sesi, ama youtube izlerken...
  3. GrammarMan

Çözüldü✓ M2 ssd format sonrası yazma düştü

https://www.crtgamestore.com/adata-legend-800-500gb-3500/2800mb/s-gen4-x4-m.2 Yukarıdaki siteden m2 aldım ve crystaldiskmark ile teste soktum ve bu şekilde sonuç verdi M2'ye windows 10 ile format attıktan sonra yazma hızında böyle bir düşüş yaşandı, normal mi bu arkadaşlar? 1737817318 Sorunu...
  4. GrammarMan

Yardım LG Ultragear 32GP750-B 32 İnç QHD peşin fiyatına 6 ay taksitle alınır mı?

32 inç olarak en kaliteli gördüğüm monitörlerden birisi bu, acaba kara cuma vs devreye girse daha iyisini bu fiyata bulabilir miyim? Yoksa bunu direk alayım mı? Fiyat yükselme olasılığı olabilir sanki.
  5. GrammarMan

Yardım 27inç monitör tavsiyesi

Beyler Asus VG27AQML1A monitörünü vatandan aldım ama 3 adet ölü pixel tespit ettim ve iade etme karar verdim. Monitördeki anlatılan bazı teknolojiler o kadarda iyi değilmiş, ve monitör konusunda biraz daha seçici olmaya karar verdim. Bazı konularda ileride monitörler ucuzlayacak denildi, black...
  6. GrammarMan

27inch monitör tavsiyesi

Beyler Asus VG27AQML1A monitörünü vatandan aldım ama 3 adet ölü pixel tespit ettim ve iade etme karar verdim. Monitördeki anlatılan bazı teknolojiler o kadarda iyi değilmiş, ve monitör konusunda biraz daha seçici olmaya karar verdim. Bazı konularda ileride monitörler ucuzlayacak denildi, black...
Geri