Arama sonuçları: *

1. K

CS:GO oynarken sistem siyah ekrana düşüyor

CS:GO oynarken bir anda siyah ekran geldi ve dırrrr diye bir ses çıkıp yeniden başlattı. Olay görüntüleyicisi ektedir. Ne yapmam lazım? 2 seferdir bu sorunla karşılaşıyorum.
  2. K

Yüksek sese bağlı kulakta geçmeyen çınlama

2 gün önce sol kulağıma yakın bir şekilde oyuncak barutlu silah patladı o günden beri cizz diye bi çınlama ve basınç hissi eşlik ediyor dün gece acil servise gittim otiteq isimli rahatlatıcı damlayi yazdı bı faydası olmadı en yakın KBB randevusu 3 gün sonra o zaman gel bide uzman doktora görün...
  3. K

İnternetim 1000mbps oldu

Arkadaşlar Türk Telekom 100/20 mbps hızına sahip paketim var 725₺ ödüyorum 2 haftadır internet 1000mbps oldu ve paket falan yükseltmedim kendiliğinden hız arttı nedeni nedir sizce durumdan memnunum :)
  4. K

Çözüldü✓ RTX4060Ti Furmark değerleri nasıl?

Alalı 1 sene oldu sıfır aldım gigabyte windforce 10 dakikalık test sonuçlar nasıl?
  5. K

Ayak bileği röntgeni çatlak nerededir?

Doktor bilekte çatlak olduğunu söyledi hangi kemikte olduğunu merak ediyorum bilenler yorumlayabilir mi?
  6. K

Öneri 10000₺ civarı telefon önerisi

Selamlar babamın telefonu bozuldu yeni bir telefon bakıyoruz gündelik işlerde kullancak, oyun gibi ağır işler yapmayacak 5g desteği olursa daha iyi olur önerilerinizi bekliyorum.
  7. K

Türk Telekom binaya kutu koydu.

Arkadaşlar türk Telekom dün sabah saatlerinde kutuyu yerleştirdi ne zaman aktif olur kaç megabit hız alabilirim bütün işlemler bitmiş durumda mı?
  8. K

Sistemim ne kadar eder?

Ryzen 5 5600x Gigabyte RTX 4060Ti Asrock b450m 16gb lexar Thor ram 3200mhz Rampage 120mm sıvı soğutucu 500gb kioxia exceria G2 SSD 650watt xigmatek kasa LG ultragear 180hz monitör Va panel
  9. K

Türk Telekom binaya fiber çekti.

Arkadaşlar binaya uzun bi isteğin ardından fiber çekildi bina 2024 yapım türk telekom ekipleri kutuyu hala takmadilar 10 gün geçti ne zaman gelecek sizce?
  10. K

Xigmatek kasa fanları rgb mi rainbow mu?

EN41518 modeli kontrolcü alıp renkleri değiştirmek istiyorum tek renk yanıyor yapabilirmiyim
  11. K

Sokakta altyapi var fakat binada yok

Merhaba ben yeni bı apartmana taşındım apartmanımiz yeni olduğu için bina içinde kutu vesaire yok ve kablo falanda çekilmemiş Fakat sokakta Superonline fiber mevcut tam binanın önünden geçiyor. Bunu binaya nasıl getirebilirim yardımcı olurmusunuz?
  12. K

Magegee TS91 Mini alınır mı?

Şuan temuda 240tlye satılıyor
  13. K

Xigmatek kasa rgb fan ışıkları değişmiyor

Arkadaşlar xigmatek odin kasamda fanlar çalışıyor rgb yanıyor fakat tek renk yanıyor değiştirmek için kasanın üzerindeki LED tuşuna basıyorum fakat hiç bir tepkime gerçekleşmiyor (gece kullanırken rahatsız oluyorum)...
  14. K

Öneri 1Tb sata ssd önerisi

1tb sata ssd önerisi istiyorum fiyatları tam bilmiyorum f/p ve çok pahali olmayacak bir ssd onerirseniz sevirinim M2ssd slotum dolu ve 512gb olduğu için yetmiyor
  15. K

Okulda sustalı bıçak yakalattim güncelleme (kınama aldım)

Selamlar 10.sinifim 3 gün önce okulda arama sırasında sustalı bıçağımi müdür yardımcısı yakaladı. Disiplin kurulunun toplanacagini ve cezasinin okuldan atma olduğunu söyledi okuldan atılmak istemiyorum napmaliyim?
  16. K

GTA 5 oynarken drop yiyorum

Arkadaşlar sistemim ryzen 5 5600x Rtx 4060ti 500gb SSD Asrock anakart 16gb ram Orta ayarlarda 120 fps alıyorum bu değerler normalmi bide ara sıra drop yiyorum
  17. K

Çözüldü✓ 3500Tl gaming monitör önerisi

Arkadaşlar hayatımda ilk defa PC aldım az önce vatandan buna birde monitör gerekli fakat vatanda monitörler çok pahalı internette bulabilir miyim Max bütçem 3500
  18. K

21.5k vatan 4060ti sistem

Arkadaşlar alınırmi
  19. K

Yardım Acer nitro 5 rtx 4050 alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CLP79D6F?ref=cm_sw_r_apan_dp_J3G1H7X6E0BBZ8EWCRB6&ref_=cm_sw_r_apan_dp_J3G1H7X6E0BBZ8EWCRB6&social_share=cm_sw_r_apan_dp_J3G1H7X6E0BBZ8EWCRB6&language=tr-TR Almayı düşünüyorum sizce alınır mı?
  20. K

25-28 bin arası gaming laptop önerisi

Arkadaşlar 25-28k arası gaming laptop arıyorum uzun vadede sıkıntı çıkarmayacak sağlam bı marka oneririrmisiniz Bütçe Max 28k (RTX 4050li versiyon olursa daha iyi olur)
Geri