Arama sonuçları: *

• Users: efehsgal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. efehsgal

Yardım Redmi Note 13 Pro Hyper Os3 Sonrası Açılmıyor

Kaçak Redmi Note 13Pro 5G cihazıma Hyper OS 3 yükledim yeniden başlattım şuan Main Menu ekranına geldi ve altta NV data is corrupted adlı kırmızı bir hata var. ve cihaz sürekli reboot atıyor. Telefoncuya gitmeden düzeltme yolu var mıdır?
  2. efehsgal

Yardım Yeni Nvidia Driveri Hakkında?

Dün gelen yeni driveri kurup uyumuştum. bu sabah laptopu açtım, ethernet kablosunun bir ucunu main laptopa diğer ucunu yan monitör yapmak istedigim laptopa takıp, ip üzerinden spacedesk ile birbirine bağladım. lole girdim ve ekran siyah oldu arkada ses vardı. Win+ctrl+shift+B ile ekran kartı...
  3. efehsgal

Elektro Gitar Bakımı Hakkında

Elektro gitarıma 2 3 yıldır bakım yapmıyorum, kopan tek teller dışında yeni tel de almıyorum sayılır. Sağlam bir elixir 10 46 alıp bakım ve temizlik yapmak istiyorum en ucuz yollu yapmam için bilgisi olanlar yazabilir mi nereden ne almalı gibisinden? Gitarım: Epiphone Les Paul 100 Klavye...
  4. efehsgal

ASUS ULTIMATE MOD ILE ILGILI

Asus Rog Strix G16 615LR modelli laptopa sahıbım, pubg açınca ekran karti modu sanırım otomatik olarak iGpu+dGpu dan sadece dGpu (yani nvidia) ya geçiş yapıyor, burada sorun yok ama oyun aşırı droplu oluyor bilgisayarı yeniden başlatmassam düzelmiyor. Bu sorunu nvdia veya asus programları...
  5. efehsgal

Yardım Ultra 7 255hx 98 derece normal mi

Yeni aldığım Asus rog strix g16 modelindeki işlemci Intel ultra göre 7 255hx, lolde 40watt çekerek 75-85 derece geziniyor. Cinebench yapayım dedim multicore de 98 Derece oldu direkt kapattım zarar görebilir diye, bu sıcaklıklar normal mi?
  6. efehsgal

Çözüldü✓ CİHAZINIZ BİR SORUNLA KARŞILAŞTI VE ONARILAMDI

arkadaşlar yeni aldığım Asus rog G16 bilgisayar her şeyi kurdum vs 4 saat sonra lol indirdim vanguard için yeniden baslatmami istedi başlattım ilk başta video fatal error yazdı sonra restart attı açılıp tekrar hata verdi ve şuan böyle bir hata verdi ne yapmam lazım lütfen yardım edin
  7. efehsgal

Yardım GARANTİ BEN ÜRÜNÜ ALMADAN ÖNCE BAŞLAMIŞ?

Hepsiburada'dan 2025 Aralığın sonlarında gpnteknoloji mağazasından asus rog strix g615lr (rog strix g16) modelini almıştım ve ilk gün bilgisayar ek'teki hatayı verdi (görsel temsilidir altta video dxgkrnl fatal error yazıyordu), daha sonra critical_process_died diye bir hata daha verdi. Bu...
  8. efehsgal

Yardım Hangi Mouseyi Almalı 1200-1500 Bütçe

https://app.hb.biz/H5NhinYVik9t https://app.hb.biz/z9lF5Ja3iWXD ikisine iyi diyorlar, hangisini alayım sizce veya başka öneriniz var mıdır bu fiyat bandında? Hepsiburada olmalı Hepsiburada kartımla 3 taksit alicam 🙏
  9. efehsgal

Yardım Asus Zam Haberi Hakkında

Merhaba, 5 Ocak 2026 tarihinde Asus global bir zam yapacağını duyurdu, bu zam ülkemize anında geliyor mu yoksa ortalama belli bir süre sonra mı geliyor? Hepsiburada üzerinden Asus bir laptop alıcaktım ancak 5 Ocak olduğu gibi fiyatı zamlanıcak mı? Bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
  10. efehsgal

Mavi Ekran YOUR DEVICE RAN INTO A PROBLEM AND NEEDS RESTART

yeni bir laptop aldım bilgisayarcı abi her şeyi kurdu, bende Intel driver assistant indirip eksik var mı diye merak ettim ve ordakileri indirdim. wi-fi sürücüsünü kurdum ve bilgisayar görseldeki hatayı verdi. Ardından durmadan yeniden başlatıp aynı hata oldu arada bir mavi ekranda onarım...
  11. efehsgal

Çözüldü✓ Üç RTX 5070 Ti laptop arasından hangisi

https://app.hb.biz/V5qcZAGB3AUN https://app.hb.biz/NRw57rgNnOjb https://app.hb.biz/n5ArTlqwB7Jl bu üçünden birisini secicem sizce hangisini almayalım
  12. efehsgal

Bu işlemcilerden hangisi pil/güç için makul

5070ti ekran kartlı laptop alacağım ve hem batarya olarak hem güç olarak orta dengede bişey arıyorum, bu işlemcilerden güçlü ve az pil yiyen bir seçenek olarak en makul olan hangisi olur? intel ultra core 7 255hx intel ultra core 9 275hx - amd ryzen 9 8940hx - amd ryzen ai 9 365
  13. efehsgal

Öneri Çok acil ikisi arasından hangisi

80k 90k arası bütçe ile üniversite için 4 5 yıl idare etcek bişey aradığımdan bataryasıda fena olmayan bişey arıyordum bu ikisi arasında kaldım arkadaşlar birisi msi ama çözünürlüğü ve rami düşük, işlemci farkı da var. Sizce hangisini almalı veya bu fiyatlarda daha iyi bişey var mı...
  14. efehsgal

Öneri Laptop Önerisi (75-85k)

Merhabalar, kafamda bir kaç laptop var ama hangisi alınmalı bilemedim. Bana sorun yaratmayacak, pili de biraz uzun gidebilicek uzun vadeli bir laptop istiyorum...
  15. efehsgal

Çözüldü✓ CPU SICAKLIĞI SABIT 38

dünden beri uğraştığım bir sorun var, sorun şu; Aniden bilgisayar performansı çok düştü oyun falanda açılmıyor fazla kasıyor, bugun işlemci sıcaklığını ve kullanımını kontrol ettim. Normalde arkada opera discord lol gibi programlar çok fazla işlemci yer ama şuanda işlemcim sabit 38-39 derecede...
  16. efehsgal

Yardım Spotify Ses Seviyesi Değişmiyor

Merhabalar, sadece spotify kullanırken sağ alttan ses seviyesini hiçbir türlü ayarlayamıyorum hep en yüksek seviyedei 0 yapsam bile aynı. Ses düzey karıştırıcısından 0 yapınca ses gidiyor onun dışı hiçbir türlü ses seviyesi değişmiyor. Spotifyda "Ses normalleştirmesi" özelliğini söyleyecekler...
  17. efehsgal

Öneri DDR4 2x16 RAM ÖNERİSİ

2-2.5k civarını geçmiyecek, Max 3200mhz 2x16 Ddr4 ram önerir misiniz? Kingston ve gskill'in ramlerini gördüm 2 civarında, onlar alınır mı? Alınırsa hangisini almalı
  18. efehsgal

Yardım Çift Ram Kullanabilir Miyim

Arkadaşlar bende aşağıdaki ramden(1x16gb) var, bundan 1 tane daha alsam çift ram ile 32gb ram kullanabilir miyim? anakart destekler mi? single dual olaylarını çok bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim Anakartım: MPG Z490 GAMING EDGE WIFI Ram...
  19. efehsgal

Yardım Monitörü Kasaya Bağlamak için Kablo Yardımı

merhabalar gigabyte g34wqc 34 inch 144hz monitörüne sahibim kasaya bağlamak için display port kablosu almam gerekiyor 1.5-2 metre uzunlugunda arıyorum 1.4v falan bişeyler varmış sanırsam tam bilmiyorum ucuzundan bi kablo önerir misiniz
  20. efehsgal

Rgb Programı Sıvı Soğutmamı Görmüyor

merhaba signal rgb kullanıyorum kasadaki fanlar ekran kartı anakart hepsini ayarlayabiliyorum ama sıvı soğutmayı sadece msi centerdan ayarlayabiliyorum bunu nasıl çözerim anakart msi mpg z490 gaming edge wifi sivi sogutma msi coreliquid 240mm
Geri