Arama sonuçları: *

• Users: misfit
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. misfit

ANC Kulaklık Önerisi

Maalesef spor salonunda Anker Liberty 4nc kulaklığımı sağ teki ve kutusuyla birlike kaybettim. Çok severek kullanıyordum, ses kalitesi ve gürültü engellemesini de çok beğeniyordum. Aynı seviyede 3000TL’yi aşmadan bir kulak içi kulaklık önerebilir misiniz?
  2. misfit

PC Yükseltme Tavsiyesi

Aşağı yukarı 2.5 senedir aşağıdaki ve imzamdaki kendi topladığım sistemimi kullanıyorum. Yavaştan DDR5'e geçmek istiyorum fakat parça parça yükseltmek mi daha mantıklı olur yoksa direkt DDR5 sisteme geçip elimdeki sistemi satmak mı daha mantıklı olur? Sistemim her türlü işimi gördüğü için pek...
  3. misfit

40000TL Monitör Dahil Sistem

Arkadaşım için her şey dahil (kasa+monitör) 40000TL'lik bir sistem arıyorum. Mümkünse parçaları iyi markalı sistem var mıdır önerdiğiniz? Fiyatlardan dolayı piyasayı fazla takip etmiyorum artık. Monitör için şöyle bir şey düşündüm şimdilik...
  4. misfit

40000TL Hazır Sistem Önerisi

Arkadaşım için her şey dahil (kasa+monitör) 40000TL'lik bir sistem arıyorum. Mümkünse AMD+Nvidia sistem var mıdır önerdiğiniz? Fiyatlardan dolayı piyasayı fazla takip etmiyorum artık. 40K'yı aşmayacak şekilde şöyle bir ikili düşündüm şimdilik...
  5. misfit

Crucial T500 vs Kingston KC3000 (1TB)

Bu bütçede ikisi arasında kaldım, T500 stoğu bitmek üzere. İkisi de birbirine çok yakın ssd'ler, hangisini alsam kararsızım. https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CK2S298S/ref=ox_sc_act_title_2?smid=A2WQA9FIQPRVRD&psc=1...
  6. misfit

3000TL 1TB M.2 SSD Önerisi

Aşağı yukarı 3-3.5K arası bir bütçe var kafamda, 1TB'lık bir model arıyorum. KC3000 tavsiye ediliyor genelde fakat yine de daha iyisi varsa diye sormak istedim. İkinci el düşünmüyorum.
  7. misfit

AirPods 3. nesil alınır mı?

iPhone ve Apple Watch'un yanına son olarak AirPods 3. nesil düşünüyorum fakat aklıma takılan birkaç soru var. 5900TL verip ANC olmayan bir kulaklık almak mantıklı mı? Sesi kısılıp kullanılamayacak duruma gelene kadar Redmi Buds 3 Pro kullanıyordum, ucuz bir kulaklık olmasına rağmen ANC gerçekten...
  8. misfit

Apple güncellemeler çok yavaş yükleniyor

Akşam 7'den beri watchOS 11'i indirmeye çalışıyorum. İlk indirmede 3GB'lık güncellemeyi 4 saatte indirdi, daha hızlı inmesi için hücresel'e geçtim fakat 1 saat kadar da kalan süre hesaplanıyor ekranında bekledi. Değişen bir şey olmayınca saati yeniden başlattım ve watchOS 11'i indirmeye baştan...
  9. misfit

Apple Watch vs Huawei Watch

Yakın zamanda akıllı saatimi değişmeyi planlıyorum. Aklımda Apple Watch SE 2023 ve Huawei Watch GT4 var. Cihazım Apple olduğu için Apple Watch'a daha sıcak bakıyorum ama arada neredeyse 3-4 bin TL fark var. Huawei'de pil süresiyle dikkatimi çekiyor. Babam GT 2 classic Edition kullanıyor...
  10. misfit

Google Fotoğraflar’dan iOS’a Fotoğraf Aktarma

Bugün Android'den IOS'a geçis yaptım. IOS'a taşı uygulamasından fotoğrafları aktarmak istediğimde 2.5 saatlik bir süre gösterdi, acelem olduğum için sonra yaparım düşüncesiyle es geçtim. Şu anda fotoğrafları nasıl aktaracağım konusunda en ufak bir fikrim yok. Sanırsam uygulama sadece ilk...
  11. misfit

Yardım Apple Şarj Adaptörü Orijinal Mi Alınmalı?

iPhone 12 satın alacağım. Kutudan adaptör çıkmadığı için de yanında adaptör almam gerekiyor. Apple'ın orijinal 20W'lık adaptörü Amazon'da 720TL fakat 20W bir adaptöre göre fiyatı bir tık pahalı geldi. Sizce orijinal adaptörü almalı mıyım veya başka önerileriniz var mı? Sanırsam 20W'ın üstü değer...
  12. misfit

Yardım Kule Tipi Soğutucu Ramlere Değiyor

Thermalright Phantom spirit 120 SE ARGB soğutucusunun montajını yaptım fakat ön tarafa takmam gereken fanı RAM'ler yüzünden takamadım. Bu sebepten fanlardan birisini egzoz fanın önüne, diğerini de ortaya montajladım. Fanların hepsini arkaya bakıyor. Prime 95'te 30 dakikalık testte 60 dereceyi...
  13. misfit

4000TL Airfryer Önerisi

5-6Lt civarında Airfryer arıyorum. Aklımda Philips'in aşağıdaki bu modeli var. Başka önereceğiniz modeller var mıdır? Mümkünse bilindik marka olsun...
  14. misfit

15K Televizyon Önerisi

4K 50-55"+ bir 4K televizyon arıyorum. Piyasayı hiç bilmediğim için 15K'lık bir bütçe belirledim, 1-2K oynayabilir. TCL'in modelleri gözüme çarptı, ne derece kalitelidir bilmiyorum.
  15. misfit

Ghost of Tsushima vs Dragons Dogma 2

İki oyun arasında çok kaldım. DD2'yi uzun zamandır bekliyorum ama GoT hiç beklemediğim bir zamanda duyuruldu. PS'de GoT oynayanlar görüşlerini belirtebilir mi? 60 dolara değer mi yoksa 50 dolara DD2 mi alayım?
  16. misfit

No Man's Sky Türkçe yama önerisi

Yama arıyorum fakat düzgün bulamadım. Bilen varsa link atabilir mi?
  17. misfit

Yardım Dead Space 2023 %100 CPU Kullanıyor

Oyun sebepsiz bir şekilde %90-%100 oranında cpu kullanıyor ve bu sebepten ötürü sürekli aşırı derecede drop yiyorum. Bir sürü yöntem denedim ama sorunum düzelmedi. Henüz oyunun başlarındayım, gamepass'im bitmeden(4 gün kaldı) bitirmek istiyorum.
  18. misfit

20-30K Laptop Önerisi

Arkadaşım üniversitede kullanmak için 20-30K bandında bir laptop arıyor. Ana odağı oyun değil fakat 2-3 oyun yüklediğinde de üzmesin istiyor. Neler önerebilirsiniz?
  19. misfit

Xbox Gamepass 1 yıllık nasıl alınabilir?

Son zamlar ve Xbox'ın Core'a geçmesinden sonra hiç senelik gamepass alan görmedim. Halen 1 veya 3 yıllık gamepass alabiliyor muyuz? Geçen sene 1 senelik almıştım ve gelecek ay bitiyor fakat 1 sene daha uzatmak istiyorum. Yönetimin bilen var mı?
  20. misfit

1000TL Mouse Önerisi

3 yıldır Asus Rog Gladius 2 Core kullanıyorum, gayet memnunum. Mouse'da herhangi bir sorun yok fakat scroll'u aşağı kaydırırken 1 değil 4-5 kez kaydırmaya başladı, çok sinir bozuyor. Elime en iyi bu tarz mouse'lar oturduğu için mümkünse bu tarzda önerirseniz sevinirim. Piyassayı takip etmediğim...
Geri