Arama sonuçları: *

• Users: keroshadow
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Aldığım sistemi değiştirebilirmiyim

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7a-rtx-super/?srsltid=AfmBOooNPHRv5WMvd3_DMGyh7kbiR3VqHBDKFGxC3Wa0VTjj0QdTOHnV bu sistemi eylüle gibi aldım çok olmadı bazı özelleştirmele ryaptım anakart sıvı soğutucu ama ekran kartını palit tercih ettim sorun o değil sorun oc olmaması çok küçük bi farkla...
  2. K

4070 super 7500f az fps veriyor

4070 super 7500f sistemim var yeni aldım yazın aldım. ranch similatör oynuyordum ranchde 100 150 arası alıyorum normal olduğunu düşünmüyorum fazla bir fps vermiyor . tabii ki yetiyor ama sistemim bence daha fazla alabilir eğer bir sorun varsa erkenden götürmek istiyorum. cs fortnite pubg gibi...
  3. K

1 tane ölü pixel geçermi çok sorun yaratır mı?

1 tane ölü pixel var monitörde baya küçük anlaşılmıyor ölü pixel testi yaptım keyfine bi anda ölü pixel gibi bir şey olduğun gördüm geçirme gibi bir şey varmıı?
  4. K

RGB Fanların RGB'leri çalışmıyor

Yeni bir pc aldım pc'de bir sorun oldu servise götürdüm ve halledildi. sorun anakarttaymış değiştirildi. sorun şu ki servise gitmeden önce rgbler çalışıyodu gittikten sonra çalışmıyor.sıvı soğutmanında sadece 1 tanesinin rgb si çalışıyor fanlar dönüyor fakat rgb yok. sanırım anakart...
  5. K

mikrofon sesini nasıl düzeltirim ?

Razer blackshark v2 pro kulaklığım var eski de değil 4 ay kadar oldu bir kere sanırım aygıt yöneticisinden sesini kıstım ve artık sesim az gidiyor bu sorunu nasıl çözebilirim.
  6. K

4070s ekran kartına hangi driver'ı yüklemeliyim?

Daha yeni bir PC aldım windowsu falan kurdum açtım fakat bir sorun var çok kasıyor hiç bir şey yapmadan imleç bile kasıyor yani önce ekran kartının driverını sildim ve baktığım da ekran gayet normal oluyor tabii erkan kartı olmadığı için hiç bişey yapılmaz yeni driverlar yükledim 5 tane falan...
  7. K

PC kendi kendine reset atıyor

GameGaraj'dan yeni bir PC aldım. İnternet kablosunu ve diğer bağlantıları taktım, PC'yi açtım ve Windows'u kurdum. Ancak, PC hem Windows kurulurken hem de kurulum tamamlandıktan sonra 1-3 dakika arasında kendi kendine kapanıyor. Kapanıp açıldığında, sanki PC'yi kapatıp açmışım gibi oluyor...
  8. K

acil monitör önersi lazım

ilk önce şunu sormak istiyorum g-sync olması önemli mi olsa nolur olmasa nolur 2k almayı düşünüyorum yüksek hz olması iyi olur ben samsung g4 modelini düşünüyodum ama 2k değil bide bütçem max 7 k https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ pc bu 1724386974 pc nin siprarişini verdim en geç salı...
  9. K

akvaryum kasa problem yaşatır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ bu pc yi aldım 750 w bir kasa fakat akvaryum kasa ısınmada falan sorun yaşatır mı dış görüntüsü çok güzel oyüzden tercih ettim sizce sorun yaşatır mı?
  10. K

windows 11 key'ler ne işe yarar

ben yeni bir bilgisayar aldım ve windows 11 kurucam ptt awm de yada sağlam lisans ta 150 240 tl gibi fiyatlara bunlar var bunlar ne işe yarar hiç windows olmayan olmayan bir pc için bu kodu alsam windows orjinal kurulur mu ?
  11. K

INNO3D 4070 SUPER 2X sistem alınır mı?

https://www.gamegaraj.com/urun/shark-7000/ bu sistem (elimde 32 ram ve 1 tb ssd var onlar hariç bakın yani alınca takacağım) ilk olarak 4070 super iyi bir kart mı? dar boğaz yaparmı? , palit yerine inno3d tercih ettim fiyat farkı yok ısınan bir model mi iyi bir kart mı ?
  12. K

asus dual 4070 sistem alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx4070-oc-12g-a620m-k-500gb-ssd-16gb-ram.html bu sistem alınır mı 650 w olması sorun çıkarır mı birde ?
  13. K

gainward 4070 super sistem alınır mı

bu sistem alınır mı ekran kartı markasından biraz endişeliyim sizce nasıl 1722618500 link atılmıyor spam içeriği olduğunu söyliyo atamıyorum bir türlü kb
  14. K

palit 4060 ti 16 gb sistem/msı ventus 3x 4060 ti 8gb sistem

1722180742 beyler ekran kartı dışında bir farklılıkları yok fiyatlarıda hemen hemen aynı palit 16 gb mı almalıyım yoksa msı 8 gb mı bilemedim ventus 2x serisi ısınan bir seri diye duymuştum bu 3x ama yine de ısınır mı ?
  15. K

GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 16 gb alınır mı ?

GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı sizce bu kart alınır mı 2 fanlı olması bi sorun yaratırmı?
  16. K

MSI ventus 3X 4060 Tİ alınır mı ?

Msı ventus 2x'lerin ısınma problemi var onu duydum peki 3x'lerde öyle midir sizce alınır mı 2x gibi problemli midir?
  17. K

MSI VENTUS 4060 Tİ ALINIR MI

MSI 4060 ti ventus'lar alınır mı ventusların sorunlu olduğunu duymuştum yoksa msı gaming x slime mı alsam
  18. K

4060ti 5 7500f li sistem alınır mı

bu sistemi toplamayı düşünüyorum ssd yi değiştirebilirim birde bu sisteme kaç w bir kasa lazım 750 yetermi kasa önerisi varmı?
  19. K

AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz İşlemci için soğutucu önerisi

AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz için nasıl bir soğutucu almalıyım kule tipi işimi görürmü yoksa sıvı soğutma mı almalıyım
  20. K

WİFİ DESTEKLİ ANAKART ALMAK SORUN YAŞATIR MI

MSI PRO B650M-A WIFI AM5 DDR5 6400MHZ(OC) HDMI DP M.2 USB3.2 2.5G LAN WIFI 6E mATX Anakart alacağım odam modeme uzak kablo çekme ihtimalim yok sadece merak ettiğim şey bu wifili anakartlar laptoplardaki gibi olmuyor mu internet hızında çok bi problem çıkarır mı ?
Geri