keroshadow
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Alınmaz para tuzağından başka bir şey değilGIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı sizce bu kart alınır mı 2 fanlı olması bi sorun yaratırmı?
alınmaz hem saçma fiyatı var hemde giriş seviyesi bir model o yüzden bunu öneririm. https://www.gaming.gen.tr/urun/3543...47nom7md8ddf-2-yil-birebir-degisim-garantili/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı sizce bu kart alınır mı 2 fanlı olması bi sorun yaratırmı?
çok acil değilse PC ihtiyacın ben olsam 3-4k daha biriktirip 7500f 4070 sistem kovalardım aradaki performans farkı kesinlikle o paraya değerşu hazır kasayı alıcaktım ramini 32 yaptım alınmazmı bu kasa peki![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Alınmaz aynı fiyat bandında 7500f rx 7700 xt li sistem veya 35k bandında 7800 xt li versiyonu çok daha mantıklı bir tercih olacaktırşu hazır kasayı alıcaktım ramini 32 yaptım alınmazmı bu kasa peki![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
3-4 k daha vermek istemiyorum açıkcası ama sistmein sorunu ne fiyatımı ekran kartımıçok acil değilse PC ihtiyacın ben olsam 3-4k daha biriktirip 7500f 4070 sistem kovalardım aradaki performans farkı kesinlikle o paraya değer
amd tercih etmiyorumAlınmaz aynı fiyat bandında 7500f rx 7700 xt li sistem veya 35k bandında 7800 xt li versiyonu çok daha mantıklı bir tercih olacaktır
çünkü g-sync monitörüm var oyüzden3-4 k daha vermek istemiyorum açıkcası ama sistmein sorunu ne fiyatımı ekran kartımı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
amd tercih etmiyorum
o zaman 7700xt li bir sistem varsa al geç bence.3-4 k daha vermek istemiyorum açıkcası ama sistmein sorunu ne fiyatımı ekran kartımı
amd tercih etmiyorum
çünkü g-sync monitörüm var oyüzden
amd almıycam knko zaman 7700xt li bir sistem varsa al geç bence.
3-4 k daha vermek istemiyorum açıkcası ama sistmein sorunu ne fiyatımı ekran kartımı
amd tercih etmiyorum
Hocam kartın fiyatı gereksiz derecede pahalı ve 8 gb lık versiyonuyla arasında hiçbir fark yok kart zaten 16gb vramin tamamını kullanamıyor adam akıllı 4070 sistemlerde çoğunlukla 38-40k bandında3-4 k daha vermek istemiyorum açıkcası ama sistmein sorunu ne fiyatımı ekran kartımı
amd tercih etmiyorum
amd almıycam knk
game garajın bir hazır sistemi var onda palit ekran kartı var palit 4060 ti 16 gb palit ekran kartı alınır mı ?