Arama sonuçları: *

• Users: Ashoun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ashoun

Bu satıcı fake mi / İdefix Ebrar Bilgisayar

https://www.idefix.com/erazer-deputy-p60i-md62747-i5-13420h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4060-156-full-hd-gaming-laptop-p-6148852?vendorId=369&ref=akakce&v=1.13 bu laptopu almayı düşünüyorum fiyatı da iyi geldi ama satıcı profiline girince 81 takipçi falan görünce fake gibi geldi kuşkulandım bide...
  2. Ashoun

Huawei matepad pro 12.5 2025 alınır mı?

Karne hediyesi olarak kardeşime alacağım ama tablet piyasasından hiç anlamıyorum iyi midir daha iyisi var mıdır yardımcı olursanız sevinirim dostlarım
  3. Ashoun

Bu sistemde kafaya takılacak bir şey var mı?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0CP43PS7B/ref=asc_df_B0CP43PS7B1741938000000/?creative=380333&creativeASIN=B0CP43PS7B https://www.amazon.com.tr/dp/B0C78M4Z5D/ref=asc_df_B0C78M4Z5D1744724100000/?creative=380333&creativeASIN=B0C78M4Z5D...
  4. Ashoun

Nvidia Appdan kod kullanırken "gereksinimleri karşılamalısınız" hatası

var mıdır çözümünü bilen oyunun kodunu aldık redeem atamıyoz :D ekran kartım galax 5070
  5. Ashoun

İkinci el max 15k Nvidia kart önerisi

Amd bezdirdiği için nvidiaya geçme kararı aldım 3080 düşünüyorum ama saçma kartlar saçma seviyelerde olduğu için sizden fikir almak istiyorum ne yapmalıyım 7500f ile kullanacağım 2k monitörüm var
  6. Ashoun

6900xt Arıza tespiti ve tamir için istanbul içi yer önerisi

Durduk yere arızalanan sıcaklıkları iyi olan 6900xtm için istanbul içi kendim götürebileceğim servis önerisi istiyorum çok da tuzlu olmazsa sevinirim profix önerilmiş çoğu yerde ve şikayetvar üzerinde göremediğimden wp üzerinden mesaj attım fiyatları biraz yüksek geldiğinden bu konuyu açtım
  7. Ashoun

Am5 sistem durduk yere boot loop sorunu

Dün öğlen saatleri bilgisayarı açık bırakıp evden çıkmıştım akşam geldiğimde ekran kapalıydı uyku modundandır sanıp uyandırmaya çalışıp başarısız oldum düğmeye basılı tutarak kapatmaya çalıştığımda kapanmadı psudan kapattım pcyi geri açtığımda boot loop başladı ama loop aralığı çok uzun sürüyor...
  8. Ashoun

6900xt pump out sorunu

Birkaç gün önce ekran kartımın termal macununu thermal grizzly kryounaut ile değiştirdim ilk furmarkımda max 58 derece görmüştüm ama şimdi yaptığımda 70 derecelere tekrar dayandığını gördüm bu macunu adam edebilir miyim yoksa pumpout yapmayacak bir termal macun mu almak zorundayım
  9. Ashoun

BF5 Kapatınca PC Tekrar Başlatılıyor

Occt furmark falan yaptım yükten çekince sorun yok ama bf5i kapatınca pcyi resliyor aşırı saçma geldi minidumpımda da bir şey yok bilgisi olan var mı?
  10. Ashoun

Am5 anakarta am4 fan ayağı takabilir miyim?

İtopyadan aldığım bilgisayarı geldiğinde açılmaması sebebiyle garantiye göndermiştim anakart değişimi yapıp gönderdiler ancak fanım demonte geldi ve bilin bakalım ne yok :D fan ayağı gelmedi yani buna bi çözüm bulmam gerek oluyorsa arkadaşımdan am4 fan ayağı alıp takacağım şikayet işlerinin...
  11. Ashoun

Msi Gaming Z Trio 6900XT çekirdek ve hotspot derece farkı hk.

Kartı servise götürüp ısındığını söyleyip teslim ettim raporunda termal macunun değiştiği ve testlerinin yapıldığı yazıyor. Evet normal derecesi öncesine göre baya düşük ama hotspot olduğu yerde sayıyor gördüğüm kadarıyla vram üstü termal ped değişmiş sadece diğerleri eski pedlerle devam ediyor...
  12. Ashoun

Rust AFMF2 Aktif olmuyor

"Etkin değil: Oyunun görüntü moduyla uyumlu değil." diyor EFT'da CS2'de ve bir çok oyunda çalıştırdım ama rustta bir türlü aktif olmadı yardımcı olabilecek var mı? Amd ayarlarım bu şekilde İşlemcim 7500f kartım 6900xt.
  13. Ashoun

İkinci el Msi ekran kartı garanti hk.

İkinci el bir ekran kartı aldım 12 Nisan 2025e kadar garantisi devam ediyor ve ekran kartı normale göre biraz sıcak çalışıyor. Bende faturası ve garanti belgesi yok sadece değişimden geldiğine dair irsaliye kağıdı vb var bu durumda bakım falan için garanti servisine gönderebilir miyim...
  14. Ashoun

Msi Gaming Z Trio 6900XT Sıcaklıklar normal mi?

Her şey fotoğrafta gözüktüğü gibi %65 %70 fan arası oluyor furmarkta derece 70i geçmiyor Gaming Z Trio serisi için sıcaklar fazla mı normal mi? Bilgilendirebilirseniz sevinirim
  15. Ashoun

Çözüldü✓ R5 5600 kurumuş termal macunla sorun çıkarır mı stok fan

İşlemciyle beraber kule tipini de sipariş etmiştim işlemci çok hızlı geldi ve eskisini çıkarttığımda termal macunumun kalmadığını farkettim stok fanın üzerinde kalan macunla beraber takıp çalıştırdım 3 4 gün böyle kalsa sorun olmaz dimi 15 dakikadır fortnite oynuyorum 70i geçmedi
  16. Ashoun

3500-4000TL fiyat bandında wireless kulaklık önerisi

Razer Barracuda ve HyperX Cloud 2 Core u denedim ama genel anlamda çok memnun kalmadım mikrofon kaliteleri oldukça düşük olduğu için iadeye gönderdim daha iyi bir şey varsa biraz daha üste çıkabilirim önerileriniz için teşekkür ederim.
  17. Ashoun

GTA5 FiveM oynayacak eğlenceli arkadaşlar arıyoruz.

Haftaya perşembe ya da cuma gibi açılacak olan sunucumuz için sosyal ağırlıklı oyuncular arıyoruz. discord:ashoun
  18. Ashoun

HyperX Cloud II Core Wireless mikrofon desibeli hakkında

Yeni aldığım bu kulaklıkta mikrofon sorunu yaşıyorum mikrofonun bassını kısabilsem daha iyi olacak ama ne kadar uğraşsam da driver yüklesem de olmadı sebebi nedir?
  19. Ashoun

razer barracuda mikrofon sorunu

mikrofon ayarını düzeltebilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi sesim her türlü karşıya boğuk gidiyor
  20. Ashoun

Wireless Tkl Klavye arıyorum 2000tl

2000tl bandında ek75 pro gibi güzel bir klavye arıyorum alacağım gün zam geldi bütçemi aşamıyorum
Geri