Arama sonuçları: *

• Users: Makaroni
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Makaroni

Sıvı Soğutucu Kablolama Sorunu

Thermalright Frozen Warframe Pro 360 montajı esnasında kasanın arkasından güç ve RGB kablolarını papatya usulüne göre birbirine bağladım,finalde böyle üç başlı kablo kaldı.Bunları Anakarta direkt mi bağlayacağım yoksa resim 2 deki çoklayıcı yı mı kullanacağım...Anakarta direkt bağlayacaksam...
  2. Makaroni

Yeni aldığım tray işlemcinin üzerinde termal macun izi olması normal mi ?

Dün İnternetten AMD Ryzen 7 7800X3D işlemci satın aldım,işlemcinin üzerinde termal macun izi vardı. ya tedarikçi tarafından denenmek için üzerine termal macun sürüldü ya da müşteri tarafından kullanılıp iade edilen bir ürün foto istemeyin macunu parmağımla sildim Muhtemelen sistemi 1 hafta...
  3. Makaroni

Topladığım sistemi değerlendirip tavsiyelerde bulunur musunuz ?

MSI MAG 275QF 27" 0.5 ms 2K IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Raijintek Ponos Ultra MS4 0R20B00226 ARGB Fanlı Siyah E-ATX Bilgisayar Kasası AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz İşlemci MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart XPG Lancer Siyah RGB DDR5-6000Mhz CL30 32GB...
  4. Makaroni

Bilgisayar toplama korkusu

Şansızlık mı cehalet mi bilmiyorum yakın geçmişte sorarak kılı kırk yararak topladığım hiçbir Bilgisayar ilk anda SORUNSUZ şekilde açılıp,çalışmadı :) Hep satıcılarla,teknik servislerle uğraşmak zorunda kaldım Sorunlarım 2-3 ayda anca çözüldü Yaz sıcakları geçsin Eylül-Ekim gibi sizlerinde...
  5. Makaroni

PC Twitter uygulamasında bağlantıları Chrome'da açma

Microsoft Store'dan PC'ye,Twitter uygulamasını indirdim ancak twitter'da bağlantıları tıkladığımda sayfa Microsoft Edge'de açılıyor. Bunu nasıl değiştirebileceğime dair fikri olan var mı ? (PC'de varsayılan uygulama web tarayıcısı Chrome)
Geri