Arama sonuçları: *

• Users: OrnFox
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OrnFox

Yardım RX 6500 XT Masaüstü vs. RTX 3050 max Laptop – Takas Mantıklı mı?

Merhaba arkadaşlar, Elimde şu an masaüstü bir sistem var ve Monster Abra A5 V18.2 (RTX 3050 max + i7 11800H) laptop ile takas yapmayı düşünüyorum. Ancak performans farkı konusunda emin olamadım ve fikrinizi almak istiyorum. Mevcut Masaüstü Sistemim: ✅ İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (6C/12T...
  2. OrnFox

Öneri ⌨️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Klavye Hangisi?

Klavyeler hakkında deneyimlerinizi paylaşabileceğiniz bir konu! 🔹 Şu ana kadar kullandığınız en iyi klavye hangisiydi ve neden? 🔹 Şu an aktif olarak hangi klavyeyi kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? 🔹 Mekanik mi, membran mı? Hangi switch tercihiniz? Mekanik, membran, low-profile, kablolu...
  3. OrnFox

Öneri 🖱️Donanım Arşiv Forumu Kullanıcıların En İyi ve Aktif Kullandığı Mouse Hangisi?

Forumdaki herkesin mouse deneyimlerini paylaşabileceği bir konu! 🎯 🔹 Şu ana kadar kullandığınız en iyi mouse hangisiydi ve neden? 🔹 Şu an aktif olarak hangi mouse'u kullanıyorsunuz ve memnun musunuz? Farklı markalar ve modeller hakkında gerçek kullanıcı deneyimlerini görmek için yorumlarınızı...
  4. OrnFox

Öneri RTX 3050 Laptop Kullananlar Buraya!

RTX 3050'li bir laptop kullanıyorsanız, marka ve modelinizi paylaşarak deneyimlerinizi aktarır mısınız? Özellikle 4GB VRAM oyunlarda performans sıkıntısı yaratıyor mu? Günlük kullanımda, oyunlarda ve yazılım tarafında beklentilerinizi karşılıyor mu? Gerçek kullanıcı deneyimlerini merak...
  5. OrnFox

Hepsiburada Borç – 50K İçin İcra Gelir mi? Deneyimi Olan Var mı?

Selam dostlar, Hepsiburada limitini çok fazla kullanıyordum ve düzenli ödeme yapıyordum. Ancak işten çıkarılınca ödeyemez hale geldim, borçlar birikti ve faizlendi. Şu an yaklaşık 50K borcum var (tüm taksitlerle birlikte). Bu sabah avukat sürecinin başlayacağına dair bir mesaj aldım. Benzer bir...
  6. OrnFox

Bildiğiniz Butik Giyim Sitelerini Yazın

Jr. Crime, AksesuarX, VOID, flawwears benzeri bildiğiniz butik giyim siteleri yazar mısınız?
  7. OrnFox

Yardım Piyano Çalarken Video Çekiminde Gürültü Sorunu

S24 FE model telefonumda piyano çalarken video çekiyorum, ancak telefon çok fazla çevresel gürültü alıyor; kulağımın duymadığı sesleri bile kaydediyor. Örneğin, cam kapalı olmasına rağmen dışarıdan geçen arabaların sesleri cam açıkmış gibi duyuluyor. Bunun bir çözümü var mı? Ayrıca, piyano sesi...
  8. OrnFox

4000-5000TL film izlemek için monitör tavsiyesi

Şu an kullandığım monitör AOC G2460V modeli, TN panel olduğu için renkler çok kötü görünüyor. Çok fazla oyun oynamıyorum; oynarsam genelde Football Manager (FM) veya Hearts of Iron 4 (HOI4) gibi oyunlar oynuyorum. Ekran kartım RX 6500 XT ve 4K monitör almayı düşünmüştüm, ancak bu ekran kartıyla...
  9. OrnFox

Yardım Daha fazla indirime girer mi?

11.11 gününü beklemeli miyim sizce?
  10. OrnFox

Yardım Hangi Ekran Kartını Seçmeliyim?

Hepsiburada limiti ile taksitli alacağım için bu seçeneklerin dışına çıkamıyorum. En güçlü seçenek RX 6700, ancak AMD almak istemiyorum. Şu anda RX 6500 kullanıyorum ve yazılım sorunlarıyla karşılaştım; bu sorunlar son zamanlarda düzelse de, yeni bir oyun denediğimde acaba sorun olur mu demek...
  11. OrnFox

7000 TL'ye 2. el ekran kartı önerisi

2 adet 1080 Ti aldım, ancak geri iade ettim. Birisi çok ısınıyordu, diğeri ise performans olarak çok düşüktü; muhtemelen madencilikten çıkmaydı. Bütçemi artırıp daha yeni nesil bir şeyler bakıyorum. Aklımda 2070 Super var ama temizini bulamadım; temiz olanlar zaten 8-9 bin TL bandına çıkıyor...
  12. OrnFox

Yardım En iyi GTX 1080Tİ Modeli?

GTX 1080 Ti almayı düşünüyorum, fakat soğutma performansı iyi olan modelleri tam olarak bilmiyorum. Armor serisinin çok ısındığını duydum, ama başka bir fikrim yok. Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
  13. OrnFox

Yardım Bu değerler normal mi?

14. OrnFox

OYUN KONSOLU KİRALAMA

Selam dostlar, PS5 kiralamak istiyorum ve KİRALARSIN adında bir site buldum. Enpara ile anlaşmaları var. Bu siteden veya herhangi bir başka siteden konsol kiralayan varsa, tecrübelerini paylaşabilir mi? Teşekkürler!
  15. OrnFox

GTA 5 BURASI NERESİ?

16. OrnFox

İnceleme Razer Kraken V3 HyperSense

Giriş Razer Kraken V3 HyperSense kulaklığını 3300 TL’ye Amazon’dan aldım. Bu kulaklığı alırken müzik ve film deneyimlerinde en iyi performansı sunacak bir model arayışındaydım. HyperX Cloud III ve Corsair HS80 arasında yaptığım değerlendirme sonucunda, Razer Kraken V3 HyperSense’in HyperSense...
  17. OrnFox

7000TL 2.EL SAMSUNG A53 ALINR MI?

Arkadaşımdan alacağım cihaz temiz ve sorunsuz, ama telefondan pek anlamam. Bu fiyata iyi mi sizce?
  18. OrnFox

Çözüldü✓ En iyi film deneyimi için kulaklık seçeneği nedir?

Selamlar dostlar, Audio-Technica ATH-M50x modelini aldım ancak kulak zevkime uymadığı için geri iade ettim. Şimdi bassları gerçekten hissedebileceğim, sanal 7.1 özelliğiyle etkili bir film deneyimi sunacak bir kulaklık arıyorum. Araştırmalarıma göre Razer Kraken V3 bu özelliklere sahip gibi...
Geri