Arama sonuçları: *

• Users: Tokia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Tokia

3500 TL Mouse Önerisi

Arkadaşlar 3500 TL bütçem var ve mouse arıyorum. Vxe R1 Pro Max almayı planlıyordum ama yok sanırım. Önerileriniz var mı?
  2. Tokia

3000- 3500 TL Kulaklık önerisi

Arkadaşlar konu başlıkta fikiri olan yazarsa sevinirim
  3. Tokia

PC D Diskini görmüyor.

Arkadaşlar biraz araştırdım ama Disk Yönetiminden Ayrılmamış kısmına atayın diyor fakat bende orda da gözükmüyo temassızlık olmuştur dicem ondan da değil çünkü az önce oyun için açmıştım fakat yok oldu bi anda bu arada D diski de harddisk acil yardım ederseniz sevinirim
  4. Tokia

Aula F75 space ve backspace çift tıklıyor

Arkadaşlar sert bastığımda yani sert dediğim çok sert değil bu sorunu fark edince yumuşak bastım ve öyle tekli bastığını fark ettim ama normal kullanımda çift basıyor bunu yazılımdan vs. düzeltebiliyor muyum?
  5. Tokia

Bu çevre birimleri alınır mı?

Arkadaşlar yeni bir bilgisayar dizeceğim ve sistemi forumdan arkadaşların desteğiyle buldum. Şimdi çevre birimleri bulmam lazım. Klavyem Aula F75 o yüzden almama gerek yok. Monitör için MSI MAG 275QF düşünüyorum. Mouse için R1 Pro düşünüyorum. Kulaklık için ise HyperX Cloud III Kablolu...
  6. Tokia

70.000 TL sistem önerisi

Arkadaşlar klavyem var. Bana sistem, mouse ve kulaklık lazım. Bütçem 70.000 TL. Ekran kartı NVIDIA olmalı ve 5070 olursa muhteşem olur.
  7. Tokia

70k bütçe pc tavsiyesi

Arkadaşlar 70k bütçem var. Monitör mouse ve kulaklık dahil bir sistem arıyorum. Klavyem var. Ekran kartı nvidia olmalı. 5070 olursa çok iyi olur.
  8. Tokia

Bu kart oyununun adı ne?

Arkadaşlar direkt anlatıyorum. 52 kartın tamamı kaç oyuncu varsa bölünüyor. Sonra herkes atmaya başlıyor. As, Vale, Kız ve Papaz dışındaki kartlar önemsiz birisi as atarsa, bir sonraki 4 kart atıyor ve bu 4 karttan birisi as, vale, kız ve Papaz değilse ası atan kişi tüm ortadaki kartları alıyor...
  9. Tokia

8000 TL'ye 1080p 200 Hz ve üstü monitör önerisi

Arkadaşlar bana lazım olanı yazdım başlığa. 8000 TL yazdım diye 8000 olmalı değil, saha ucuza olursa çookk daha iyi olur.
  10. Tokia

Battlefield 1 EA Hesabı Değiştirme

Arkadaşlar ben Steam'de indirimde görünce aldım ve EA'de benim önceden kullandığım başka bir hesap kayıtlıymış o hesapla girdi. Şimdi ise EA'den hesabımı değiştiriyorum oyunu Steam'den açıyorum yine diğer hesaba giriş yapıyor. Nasıl şuan kullandığım EA hesabı ile giriş yapabilirim?
  11. Tokia

Realme C55 SD Kart hatası.

Arkadaşlar kameraya girdiğimde bu hatayı veriyor sanırım kapasite yok diyor kapasiteyi azaltmak için girdiğimde 4GB boş alan var gözüküyor. Daha detaylı girdiğimde içine Sistem kısmı 234 GB gözüküyor uygulamalar dışında diğer hepsi boş. İlk telefonu aldığımızda bilgileri önceki telefondan...
  12. Tokia

Google Drive ''Önizleme Yok'' Hatası

Arkadaşlar seçtiğim konu yanlış olabilir farkındayım fakat acil bir şekilde yardım lazım. Bir Drive linkine tıkladığımda Önizleme Yok yazıyor nasıl açabilirim drive'i??
  13. Tokia

FiveM sürüm değiştirme

Ben çook önceden FiveM indirmişmiştim. Şimdi girmek istedim ve sunucuya girerken sürümümü güncellemem gerektiğini yazdı bende tamama bastım. Sonra bişeyler indiriyodu ve Error verdi. Sanırım önceden indirdiğim için sürümüm eskide kaldı. Şimdi her şeyi silip tekrar indirdim fakat yine aynısı...
  14. Tokia

Çözüldü✓ Aula F75 Hakkında Yardımm

Windows tuşu ile Alt tuşu yer değiştirmiş bildiğimiz. Win+Tab yaptığımda Sanki Alt Tab yapmışım gibi, fakat Alt+Tab yaptığımda Win Tab yapmışım gibi oluyor ve ekstradan Normalde Alt F4 atılan oyunlarda atamıyorum. GTA'da Fn+Alt+F4 yaptığımda normal Alt F4 atmışım gibi oluyor fakat Valorant'ta...
  15. Tokia

Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Alınır Mı?

Yani şuan kullandığım bilgisayarın özellikleri çok iyi olmadığı için sys req az olan hikayeli oyun arıyordum karşıma Sherlock Holmes: Crimes and Punishments çıktı. Alınır mı sizce bu yılda hikayesi ve mekaniği nasıldır? ve ekstradan türkçe yama gerekli mi?
  16. Tokia

GTA Vice City Nereden İndirilir?

Arkadaşlar uzun süre sonra Vice City oynamak istedim ama Steam'de ki fiyatı belli. İngilizcem çok iyi olmadığı için Türkçe yamalı arıyorum. Sanırım ekstradan Türkçe yama eklenmiyor Steam dışına tam bilgim yok. Yani Türkçe yamalı Vice City güvenilir var mıdır?
  17. Tokia

Ücretsiz Kullanılabilir Anti Virüs Önerisi

Forumda son zamanlarda RAT yiyen çok kişi gördüm. Bir arkadaşım daha RAT yedi. Bende nir önlem almak için antivirüs yüklemek istedim fakat ücretsiz. Yani 2 3 korsan oyun indirdim, güvenilir olmayan siteler, dosyalarla uğraştım ama herhangi bir sıkıntım yok şuan. Ne olur ne olmaz diyerek Windows...
  18. Tokia

Epic Oyun İade etmee

Ben indirimlerde Mafia Trilogy aldım. Ama almadan önce hesap değiştirmeyi unutmuşum ve yanlış hesaba almışım. Şimdi Epic Games'de oyunu iade etme yerine gittiğimde bir kutucuk çıkmıyor. Oyunu iade edemiyor muyum?
  19. Tokia

Epic Games'de farklı hesaptaki oyunları hesap değişmeden oynayabilir miyim?

Geçen gün Epic Games'den yeni oyun aldım fakat yanlış hesaba almışım. İndirimden aldığım için iade edemiyorum sanırım. Şimdi ben kendi Epic hesabımdayken o oyuna girmeye çalıştığımda oyuna girer mi yoksa Hesap değişmem mi gerekir. Dene gör diyenler olacaktır ama deneyemiyorum şuanda. Kendi...
  20. Tokia

Eposta hesabıma erişemiyorum

Telefon değiştirirken eposta adresimin şifresini bilmediğim için diğer telefona geçirmedim ve eski telefonum artık yok. Eposta adresimin şifresini bilmediğimden giriş yapamıyorum ve kurtarma epostası, telefon numarası eklemedim. Aslına hesap şuan artık o kadar da gerekli değil ama Epic Games...
Geri