Arama sonuçları: *

• Users: lecxx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. L

Tavuk pilav nasıl saklanmalı

Herkese iyi ramazanlar ramazan bıttıkten sonra evden dükkana yemek götürmeye başlayacağım goturecegım şeyler 200 gram patates pısmıs bıber 800 gram pırınc 350-400 gram arası haslama tavuk goturecegım bunu 2 ogune bolecegım bırını 14.00 da dıgerını 17.00 da yemeye düşünüyorum fakat tavuk ve...
  2. L

Üst göğüs odaklı antrenman onerısı

Herkese iyi sosyaller. Göğüs için yaptığım hareketler bunlar. Üst göğsüm alt ve ortaya göre daha boş. Bu program iyi mi? yoksa değişiklik yapmam daha mı iyi olur? 1. Gün (Üst göğüs ağırlıklı) Incline Bench Press → 2 set 6–8 Incline Chest Press Machine → 2 set 8–10 Machine Fly (üst açı) → 2 set...
  3. L

Makarna kilo aldırırmı

Herkese iyi ramazanlar kilo almak ıcın 400 gram pısmıs salçalı makarna eklemeyı düşünüyorum sızce bu mantıklı olur mu Beslenmem böyle ramazandan dolayı sahur ıftar yıyorum sadece kalan proteını proteın barla falan tamamlıyorum minimum 90-100 gram arası falan oluyor Sabah 5 yumurta beyazı, 4-5...
  4. L

Beslenme programım sizce nasıl ?

Sabah 5 yumurta beyazı 4-5 adet sıyah zeytın 30-40 gram arası peynır domates salatalık 8-10 gram arası bal 3 adet karabugday patlagı Öğlen 200 gram haslama tavuk 350 gram pırınc pılavı 100 gram salata 175 ML Sütaş ayran dışarıdan söylüyorum bunun yağ mıktarını falan bılmıyorum alaiye pılavcısı...
  5. L

Antrenman programım nasıl

Herkese Iyı sosyaller antrenman programımda göğüs hareketlerını degıstırdım üst göğüs doger bölgelere göre daha boş kaldı programım sızce nasıl PAZARTESİ Göğüs – 1. Gün (Üst göğüs ağırlıklı) Incline Bench Press → 3 set 6–8 Incline Chest Press Machine → 3 set 8–10 Machine...
  6. L

Üst göğüs ıcın hareket onerısı

Herkese iyi sosyaller üst göğsüm alt ve ortaya göre daha dusuk kaldı üst göğüs ıcın 2 hareket onerebılırsenız sevınırım 2 set chest press 2 set cable crosssover yapıyorum yanlarına 2 farklı hareket 2'şer set olarak hareket eklemek istiyorum.
  7. L

Antrenman programım nasıl sizce

Göğüste declıne Chest press yerıne fotoğraf ta attıgım makıneyı yapıyorum Pazartesi Göğüs Chest press 3 set 6-8 tekrar Cable crossover 3 set 6-8 tekrar Decline Chest press machıne 3 set 6-8 tekrar Omuz Shoulder press 2 set 6-8 tekrar Lateral raise 2 set 8-10 tekrar Reverse...
  8. L

Fivemden anlayan arkadaşlar bakıbılırmısınız

Herkese iyi sosyaller arkadaşımla 1 haftadır paketlemı kiti için para bırıktırıyoz ortalama fiyatı 23-25 mılyon arası Eğer yaprağı kendımız temın edersek saatte 875k ama başka bırınden yaprak alırsak 525k kalıyor saatte bana biraz az geldi 23 mılyon bağlayıp saatte yaprak topladığım parayla...
  9. L

7.5 aylık spor gelişimim sizce 10 üzerinden kaç

Herkese iyi sosyaller 7.5 aydır spor la uğraşıyorum iyisiyle kötüsüyle 7.5 ayı gerıde bıraktım sizce gelısımım 10 üzerinden kaç eskı kalıtesız fotolar ilk halım kalıtelı fotoğraflar sımsıkı halım başladığımda kılom 72.5 şu anda güncel olarak 68 kiloyum
  10. L

7.5 aylık spor gelişimim 10 üzerinden sizce kaç

Herkese iyi sosyaller 7.5 aydır spor la uğraşıyorum iyisiyle kötüsüyle 7.5 ayı gerıde bıraktım sizce gelısımım 10 üzerinden kaç eskı kalıtesız fotolar ilk halım kalıtelı fotoğraflar sımsıkı halım başladığımda kılom 72.5 şu anda güncel olarak 68 kiloyum
  11. L

Antrenman programım nasıl

Pazartesi. Göğüs. Chest press 3 set 6-8 tekrar. Cable crossover 3 set 6-8 tekrar. Decline chest press machıne 3 set 6-8 tekrar. Omuz. Shoulder press 2 set 6-8 tekrar. Lateral raise 2 set 8-10 tekrar. Reverse peck deck fly 2 set 6–8 tekrar. Trapez. Dumbell shrug 3 set 6-8 tekrar. Arka...
  12. L

Antrenman programım sizce nasıl

Pazartesi. Göğüs. Chest press 3 set 6-8 tekrar. Cable crossover 3 set 6-8 tekrar. Decline chest press machıne 3 set 6-8 tekrar. Omuz. Shoulder press 2 set 6-8 tekrar. Lateral raise 2 set 8-10 tekrar. Reverse peck deck fly 2 set 6–8 tekrar. Trapez. Dumbell shrug 3 set 6-8 tekrar. Arka...
  13. L

45 bine sistem önerisi

Merhabalar herkese Iyı sosyaller arkadaşa pc alacağız butcesı max 45k akvaryum kasa lı ıstıyor şartmış önerdıgınız sıstemlerı atarsanız sevinirim
  14. L

6 aylık spor gelısımım 10 üzerinden sizçe kaç

Merhaba arkadaşlar 6 aydır spora gidiyorum spora başlama sebebım goguslerım sizce 10 üzerınden kaclık bır gelısım olmus kalıtesız fotograflar eskı halım daha kalıtelı olan yenı halim.
  15. L

Sırt antrenmanım nasıl

Selamlar arkadaşlar sizce sırt antrenmanım nasıl Lat puldown 3 set 8-10 tekrar arası Barberll row 3 set 8-10 tekrar arası Cable row 3 set 8-10 tekrar arası Haftada 2 gün çalışıyorum.
  16. L

Sırt antrenmanım nasıl

Selamlar arkadaşlar sizce sırt antrenmanım nasıl Lat puldown 3 set 8-10 tekrar arası Barberll row 3 set 8-10 tekrar arası Cable row 3 set 8-10 tekrar arası Haftada 2 gün çalışıyorum.
  17. L

Sağ tarafdan daha az ses gelıyor

Merhaba arkadaşlar, iyi sosyaller. Windows 11 kullanıcısıyım. Oyun oynarken veya bir şey izlerken kulaklıktan sol taraf daha çok, sağ taraf daha az ses geliyor. Sorunun kaynağı ne olabilir? İkisinin de ses seviyesi aynı, kontrol ettim ama sorun hâlâ devam ediyor.
  18. L

Monıtor kalıtem sızce nasıl

Merhaba arkadaşlar sorudada yazdığım gıbı sızce monıtor kalıtem nasıl ghpstıng yok olu pıksel yok ışık sızması falan da yok laptoptan gectım görüntü bıraz degısık geldı bir de sızın yorumlarınızı ogrenmek ısterım.
  19. L

40k ıcın kasa onerısı

Merhabalar kasa ıcın 40k bütçem ne onerırsınız benım aklımdakı kasa bu saat 10 dan sonra 38500 a düşüyor. https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-ti-b650m-ddr5-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  20. L

FAZEON F1 KASA/PSU Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar hazır sıstem alacağım sıstemde Fazeon f1 modeli var markayı ılk kez duydum pek guvenemedım sızce 1300 tl farkla msı yapmaya degermı yoksa kalsınmı bıraz araştırdığımda büyük markalarla aynı yerde yaptıklarını soyluyolar...
Geri