Arama sonuçları: *

• Users: Kemowee
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kemowee

50-60K BANDINDA PS5 İÇİN EN İYİ TV ÖNERİSİ

Herkese merhabalar; PS5 için TV arayışına girdik. 55-65 inch arası, 120-144 Hz tazeleme hızına sahip alınabilecek en iyi TV'ler nelerdir? Ben kendim bakarak https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-lg-65qned86t6a-4k-ultra-hd-65-165-ekran-uydu-alicili-webos-smart-qned-tv-fiyati,669498352.html...
  2. Kemowee

KONU İÇERİĞİNDEKİ SİSTEM TOTALDE NE KADAR EDER?

Arkadaşlar herkese merhaba; İş ve hayat yoğunluğum çok fazla arttığı için artık PC açabilecek durumda değilim zaten 1 aydır PC'nin düğmesine basmadım bile. Bundan dolayı artık komple tüm sistemi satma kararı aldım. Sizlerden hem konu içeriğine yazdığım parçaların güncel yaklaşık değerlerinin ne...
  3. Kemowee

IPhone 13 Şarj aleti önerisi

Herkese merhabalar; iPhone 13 bataryaya zarar vermeksinizin iyi bir şarj aleti arıyorum. Mevcut orjinal şarj aletinin kablosu kırıldığından artık kullanamıyorum, adaptör sağlam. Orjinal adaptörüne uygun bir kablo önerisi de olur, sıfırdan hem adaptörlü hem kablolu önerilere de açığım. İyi...
  4. Kemowee

50K BANDINDA İŞ İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese merhaba, 50k TL bütçe olduğunu düşünerek iş için güzel bir laptop önerisi yapabilir misiniz? Tercihen 17 inch olsun. Bütçeyi 3 aşağı 5 yukarı oynayabilir ama 50k bandından çok uzaklaşmayalım. Önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar.
  5. Kemowee

41K BÜTÇEYE MANTIKLI BİR SİSTEM Mİ?

Herkese merhaba iyi forumlar. Arkadaşıma sistem topluyoruz max bütçesi 40-41k arasında bu bütçeyi geçemez. Kendisi çoğunlukla FPS oyunları (CS-Lol) oynayan biri ama ilerleyen zamanlarda hikayeli oyun da oynar illa ki. Bunları göz önünde bulundurarak konu içerisinde linkteki sistemin...
  6. Kemowee

İNTERNET HIZIM 1000 DEN 8 E DÜŞTÜ

Merhaba arkadaşlar; Mercyus MR80X ile ethernet kablosundan aldığım bağlantı üzerinden 1000 Mbps download hızı alıyordum paketimiz bu şekildeydi. Turkcell Superonline Fibernet bu arada iss. PC'yi birkaç gündür açmıyordum bugün bir anda hızın 8 e düştüğünü gözlemledim. Modem arayüzüne giriyorum...
  7. Kemowee

ARAÇ İÇİ ÖN ve ARKA KAMERA ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese merhaba; Daha öncesinde açılmış konulara ve internetten açılmış diğer konulara baktım fakat birçok konuda havada kalmış bazı şeyler. Araç içi ön ve arka kamera önerisi istiyorum çünkü birkaç kez "ramak kala" olayı yaşadım ve bunlar kayıtlı görüntü olmadığı sürece anlatmamla...
  8. Kemowee

G7 PRO ALDIM ŞİMDİ NE YAPMALIYIM?

Herkese merhabalar arkadaşlar; Forumdaki saygıdeğer bazı arkadaşların ( @drakathx , @Diavelin @FR13NDSLX @katipke ) önerilerine istinaden Gamesir G7 Pro siparişimi dün verdim, prime fırsatı dahilinde bugün tarafıma teslim edilecek. Sizlere gamepad konusunda fazla bilgim olmadığından benim için...
  9. Kemowee

50K BÜTÇEYE İŞ İÇİN LAPTOP

Herkese merhaba iyi günler; Şirkette müdür için iş laptopu arıyoruz. Mevcut laptopu bazı çok detaylı ve büyük dwg dosyalarını açamıyor, açsa da çok yavaş çalışıyor ya da PC çöküyor restart durumuna geliyor. 50k bütçede basic olarak Microsoft Office programları-Autocad gibi programları canavar...
  10. Kemowee

PC için bu 3 Gamepadden Hangisini Tercih Etmeliyim?

Arkadaşlar herkese merhaba; Araştırmalarım ve forumdaki arkadaşlarımın önerilerine göre 3 tane Gamepad arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum yeterli teknik bilgim olmadığından. Arasında kaldığım modeller; Gamesir Cyclone 2-GameSir Super Nova-Machenike G5 Pro V2. Bu üç model arasından PC...
  11. Kemowee

PC İÇİN GAMEPAD ÖNERİSİ

Arkadaşlar herkese merhabalar. Beni tam bir konsol cahili olarak düşünebilirsiniz futbol oyunları dışında hiçbir şeye konsol üzerinde yeteneğim yok. Uzun zamandır düşünüyordum hem bu yeteneğimi biraz geliştirmek, hem klavyeden sıkıldığım zamanlarda bir farklılık olsun hem de bazı oyunlar gamepad...
  12. Kemowee

GÜZEL GÖRÜNÜMLÜ KLAVYE ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar; Yayın+youtube ile uğraşan bir arkadaşıma klavye bakıyoruz. Kendisi bütçesini 10k'ya kadar çıkarabileceğini ve onun için en önemli şeyin kamera önünde güzel görünen bir klavye olduğunu söyledi fakat biz tabii ki bu bütçeyle hem güzel görünümlü hem de güzel performanslı bir...
  13. Kemowee

ETHERNET BAĞLANTIM 100 MBPS İLE SINIRLI

Merhaba arkadaşlar; Alt katta ailemin evine Superonline Fibernet 1000 Mbps paketi aldık fiber alt yapı mevcut. Ben bir üst kata Mercusys MR80X router aldım ve ethernet (cat6) kablosu çektirdim. PC'me de bu routerdan yine aynı kabloyla bağlantı aldım fakat ağ ayarlarıma girdiğimde Ethernet...
  14. Kemowee

MERCUSYS MR80X YAPILMASI GEREKEN AYARLAR

Arkadaşlar herkese merhaba; 1000 mbps dowload 50 mbps upload hızlı fiber alt yapı destekli Turkcell Superonline kullanıcısıyım. Modem alt katta yer almakta ben bir üst kata MR80X aldım ve modemden ethernet kablosu çektirdim bu routera. Router üzerinden de kendi evime dağıttım. Bu routeri alalı...
  15. Kemowee

Lamzu Maya X 1 Haftalık Deneyim

Herkese merhaba; Daha öncesinde forumda açtığım 5k'ya alınabilecek en iyi mouse konusunda bana önerilen mouselara istinaden kısa bir süre önce Lamzu Maya X Wireless modeline karar verip satın almasını gerçekleştirmiştim. O konuda bana bu mouseu öneren arkadaşlara özellikle teşekkür etmek...
  16. Kemowee

LAMZU MAYA X DEĞERLENDİRME

Herkese merhaba; Daha öncesinde forumda açtığım 5k'ya alınabilecek en iyi mouse konusunda bana önerilen mouselara istinaden kısa bir süre önce Lamzu Maya X Wireless modeline karar verip satın almasını gerçekleştirmiştim. O konuda bana bu mouseu öneren arkadaşlara özellikle teşekkür etmek...
  17. Kemowee

PC'de YÜKLÜ OLMASI GEREKEN PROGRAMLAR NELERDİR?

Arkadaşlar herkese merhaba; Konunun biraz cahili olduğum için sizlerden destek talep etme amacıyla bu konuyu açtım. Geçen gün fark ettiğim üzere bilgisayarımda bir sürü program (MSI Center, AMD ile ilgili programlar vs.) yüklü. Bunlara ek olarak benim sonradan indirdiğim MSI Afterburner gibi...
  18. Kemowee

GENEL FPS DÜŞÜKLÜĞÜ SEBEPLERİ NELER OLABİLİR

Arkadaşlar herkese merhaba; AOC 24G2ZE ve Odyssey G65B monitörler ile imzamdaki sisteme sahibim. CS2-Marvel Rivals-TLOU2 (Bu yine biraz daha iyi diğerlerine göre) berbat FPS'ler alıyorum. Yazdığım oyunların hiçbirini oynayamıyorum FPSim çok düşük olduğu için. Ekran kartı driverlarımı DDU ile...
  19. Kemowee

Çözüldü✓ 5K BÜTÇEYE EN İYİ MOUSE ÖNERİSİ

Herkese merhaba; Başlıkta belirttiğim gibi wireless-beyaz renk 5k bütçeye alınabilecek en iyi f/p mouse arıyorum. Duruma göre bütçeyi 6k ya kadar çıkarabilirim hak edecek bir ürün olursa tabii ki. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek talep ediyorum
  20. Kemowee

EKRAN KARTI SICAKLIĞI NORMAL Mİ?

Herkese merhaba; TLOU 2'de ayarlarım yüksekte ve 2k monitörle oynuyorum. Ekran kartı sıcaklığım 95-100 derece arası takılıyor. Oda klimalı, stok fanlar da çalışıyor (3 normal 1 tane egzoz). Bu sıcaklık değerleri normal mi? 1 saat boyunca oynadım bu sıcaklık değerlerinde herhangi bir FPS drop...
Geri