Arama sonuçları: *

• Users: Volkan:/
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Volkan:/

🔥İndirim Amazon Msi Gt210 1449tl Kolleksiyona koymalık

https://amzn.eu/d/iJfYGCr SATICI AMAZON TR
  2. Volkan:/

Yardım Corsair sıvı soğutucu aldım hasarı var ufak

Ufak bir hasarı var bence okey ama chatgpt zamanla o genleşe genleşe çatlar sıvı kaçırır dedi kullanılmamış ama garantisi yok corsair desteğe yaz ilgilenirler dedi ama bilemedim EDİT SOĞUTUCU ; Corsair İcue H115İ Elite Capellix güvende ile 2662 tl ye geldi
  3. Volkan:/

Yardım Oyun için telefon önerisi lazım

Durumuna göre Yd olacak sadece model önerebilirsiniz ekran en kötü 90 hz istiyoruz
  4. Volkan:/

Türknet Fiber geldi ama modem yeri ile ilgili sorunum var

Arkadaşlar TürkNet fiber bağlandı, bina girişine kutu geldi ama henüz aktif değil. Aktif olunca daire içine çektireceğim. Kutu bina girişinde olacağı için muhtemelen biraz fiber uzatılacak. Ev içinde de koridora kadar bayağı çekmeleri gerekecek. Yatak odasına aldırmak istersem en az 10–20 metre...
  5. Volkan:/

Yardım Amazon siparişimi iade etti aşırı sinirliyim

Geçen kampanyada peşin fiyatına 9 taksitli 9060xt ekran kartını aldım herifler iade etmiş satıcı ince hesaptı nereye şikayet ederim yardım lazım 1 hafta beklet paşam sonra iptal et öyle bir dünyamı var
  6. Volkan:/

Yardım Memtest86 yaptım Sonuçlar pass ama 3000mhz de yapmışım

dostlar memtest86 yaptım ama ramler meğer 3600mhz miş testi 3000 de yaptım 2.saat 40 dk durdu pass verdi 0 hata var Ramler crucial ballistix 2x8 16gb 3600mhz cl15 ram
  7. Volkan:/

Yardım Sizce bu anakart çalışır mı sizce

Dostlar anakart aldım kargo zayıf kalmış birde ptt ile gelince ram soğutucu gitmiş anakart gitmiş
  8. Volkan:/

Çözüldü✓ Crucial E100 1tb ssd aldım çakma olma ihtimali varmı

Faturası var ürünün EXA (Eksa) dan faturanın kesildiği şirkette yazılım şirketi zaten
  9. Volkan:/

Sistemim sizce ne eder

Herkes Soruyor bende sorayım dedim :D (Kendinizin satmayacağı saçma fiyatları söyleyip konuyu meşgul etmeyin LÜTFEN) bir ihtimal satıp hazır sistem düşünüyorum aslında [H3 id='Sistem+Bileenleri']Sistem Bileşenleri;[/H3] İşlemci AMD Ryzen 5 7600 (TRAY 1 SENE GARANTİ K.F.G İNCE HESAP) İşlemci...
  10. Volkan:/

Çözüldü✓ Gaming laptop önerisi lazım

Lenovo LOQ 15IAX9 MSI NB CYBORG 15 A13VE-1863XTR Amazontr falan olması daha iyi olur dandik satıcılar olmasın kafa yormasın iadede falan kendime almıyorum iş yerinden bir abiye önericem biraz takıntılı bu konularda sizlerde öneri yapabilirsiniz bu arada msi ın ekran kartı kaç watt
  11. Volkan:/

Yardım Sahibinden PG Crucial E100 1tb aldım ama sorum var

dostlar Crucial E100 1 TB m2 ssd aldım 3200 e kapalı kutu faturalı garantili ama kafama takılan şu ben bunu açmadan satsam diyorum uygun diye aldım işin doğrusu. şimdi tezgaha gelirmiyim onu düşünüyorum açmasam sahte falan olur mu bu görselinde üstünde çipte yok gibi
  12. Volkan:/

ChatGPT RX 9060 XT Diye Bir Ekran Kartı Olmadığını Söylüyor

adam 9060xt kart yok diyor la kırık mı bu
  13. Volkan:/

Yardım Asus Rog Maximus XI Hero 00 Code

Dostlar bir anakart vardı denemek için o anakart başlıktaki bu arada neyse denemek için g5400 pentium aldım code 00 da kalıyoe arkadaki usb ile update yaparken mavi ışık sabit kalıyor ve bios güncellemesi başlamıyor bende soydum anakartı cpu ısınıyor elle denedim çipset ısınıyor vramlerden ısı...
  14. Volkan:/

🔥İndirim 🔥TRENDYOL Pc Hocası 9 taksit sistem🔥

https://www.trendyol.com/gamers-arena/pch-ga-16gb-rtx5060ti-amd-ryzen-5-7500x3d-16gb-ddr5-1tb-ssd-750w-oem-paket-p-1041153339 cash veremeyen arkadaşlar baksın
  15. Volkan:/

100k Bütçeyle monitör dahil sistem önerisi

Bu bütçeye sistem önerisi lazım taksit 6 10 ay taksit olursa iyi olur Oyun ağırlıklı uzun ömürlük
  16. Volkan:/

🔥İndirim Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Aorus Master OUTLET 14999TL

https://pckolik.com.tr/urun/outlet-gigabyte-nvidia-geforce-rtx-3070-ti-aorus-master-gv-n307taorus-m-8gd-8-gb-gddr6x-256-bit-ekr [H3 id='Gigabyte+NVIDIA+GeForce+RTX+3070+Ti+Aorus+Master']Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti Aorus Master [/H3] Belki modelin seveni vardır diye paylaşmak istedim en...
  17. Volkan:/

Yardım Valorant açmama rağmen secure boot aç diyor

ben böyle saçma bir firma görmedim aga elli kere aç kapa yaptım tpm açık daha neyin ahatasını veriyor bu mal oyun secure boot aç diye
  18. Volkan:/

Yardım Ryzen 5 5600 138 watt normal mi ?

dostlar occt de 3.4 ghz geçmiyordu chatgpt biostan ayar açtırdı teste bir soktum 138 watt diyor ısı 63 64 maks ama korktum hakkı 90 değil mi sistem ryzen 5 5600 thermalright perless assasin 90 se black b450ms2h 2x8 pny xlr8 gtx 1650 m2 256 550watt bitfenix psu
  19. Volkan:/

Öneri THERMALRIGHT TL-C12C-S Bu fanı almayın aldırmayın !!!

Ben daha berbat bir fan görmedim az kaldı fanları parçalayacağım ilk aldım sesli çalışıyorlardı dedim rpm kısınca kesiliyor kullandım şimdi de 1 sene oldumu emin değilim zır zır zır anasını satayım kafa bırakmadı 2 tanesi önceden yapıyordu vidayı tam sıkmamıştım şimdi 3 tanesi yalpalıyor kafa...
  20. Volkan:/

Yardım MSI MPG CORELIQUID D240 Alınır mı?

https://www.amazon.com.tr/MSI-CORELIQUID-So%C4%9Futucu-Buharla%C5%9Fma-%C3%96nleyici/dp/B0CMCSVHLB?ref=dlx_yilin_dg_dcl_B0CMCSVHLB_dt_sl14_35_pi&pf_rd_r=RHSJAP576F7Y7DJX0M6F&pf_rd_p=ec49bd66-239e-476e-8d1e-c29fafa4c635 [H3 id='4000x+Kasada+kullanacam']4000x Kasada kullanacağım[/H3]
Geri