Arama sonuçları: *

• Users: Volkan:/
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Volkan:/

Çözüldü✓ Sistemim ne eder araç alacağım

SİSTEM ÖZELLİKLERİ: İşlemci: Intel i5 14400F (Kutu, fatura ve garanti yoktur; sorunsuzdur ikinci el aldım testleri sorunsuz 2 3 aydır kullanıyorum ) Contact Frame: Thermalright Lga 1700 gray yeni alındı kutulu faturalı garantili Sıvı Soğutucu: Deepcool LE360 V2 360mm (Kutu, fatura 28/08/2025...
  2. Volkan:/

Bu ikinci el ekran kartlarını sıfır diye paketleyen firma geri dönmüş

Beyler bir çok isim değiştirip ikinci el kartları sıfır diye jelatinleyip satan firma vardı o firma bu firma mı sizce bence öyle üretimi duran kartlar var sıfır diye satıyor gibi geldi https://shbd.io/s/1EWcbANK https://shbd.io/s/5X51Xg7r https://shbd.io/s/dO8TT3zP
  3. Volkan:/

Ya bu ikinci elde 5600 satanlar ne yaşıyor

bilader şu saçmalığa bak kafayı yicem ya adam 7000 yazmış bune olum ne yaşıyor bunlar hangi alemdeler
  4. Volkan:/

Yardım 450-500k maks araba önerisi

Dostlar ilk aracım olacak biraz genç işi olsun güvenlik konusunda da airbag kemer vs olsun istiyorum malum ilk aracım olacak sanayidede ustalarla akraba olmakta istemiyorum aklımda bir kaç araç varda sizin önerileri bekliyorum maks 500 bu arada daha fazla çıkmamın imkanı yok çünkü bunun daha...
  5. Volkan:/

Yardım 750 Watt psu önerisi lazım

Dostlar rx 6800 z trio kartımı sattım 30 40 dk falan denedi aldı kartı eve gitti kusura bakma diye aradı beslemelerden cızırtı geliyormuş dedimn psu ne 550 watt marka ne archon dedi bende dedim kullanma sakın dedi zaten yenisini aldım 750 dedi onun marka ne dedim archon dedi dedim iade et geç...
  6. Volkan:/

Sarı site yine şaşırtmıyor 8. nesil kasaya 52k yazmış :D

Yine sarı site vakası :D adam 8. nesil kasaya 5060 takmış dandik ekipman bir monitör koymuş 52k yazmış ne yaşıyorlar alan varmı ne biçim iş çözemedim BİRDE OYUNCU AKVARYUM KASA YAZMIŞ AKVARYUM KASA OLUNCA 5090 TAKILI SANIYORLAR GALİBA :D ARCİBİİİİİ KARDŞİMMM
  7. Volkan:/

Yardım Gigabyte Windforce RTX 4070 12GB Sıfır alınır mı 24 bin tl

bu kart alınır mı dostlar sıfır garantili AMD İSTEMİYORUM ZATEN AMD KULLANICISIYIM SIKILDIM DROP YAŞAMAKTA CANIMI SIKTI ARTIK
  8. Volkan:/

Yeni aldığım işlemcini tek pini altın kaplı değil

bir işlemci aldım 5600 tek pinin de normal lehimli soket fark ettim yüzeyi de biraz pis geçmiyor sizce sorun olur mu :FOTO GELECEK
  9. Volkan:/

Sarı sitede bir bilgisayar ilanı sonu çok iyi

Trendyol pc yazmış sonunda patladım pkuyun sizde patlayacaksınız infilak ettim resmen İlan sahibinden küfür yememek için gizledim arayan bulur zaten
  10. Volkan:/

I5 14400f 4093 mhz ve 55 watt ı geçmiyor kafayı yemek üzereyim

kafayı yemek üzereyim h610 yetmiyor diye aldım zaten değiştirecektimde acele ettim aldım hemen lanet olası işlemci yine geçmiyor 4093 mhz ve 55 watt ı 40 derece 38 derece çalışıor kafayı yemek üzereyim çıldırdım ya oyunlarda 11400f ten daha berbat fps veriyor parasına acımasam param parça edicem...
  11. Volkan:/

Yardım Yeni anakart aldım format şart mı ya ?

Dostlar h610 asrock vardı işlemci 4ghz üstüne çıkmıyor 55 wattı geçmiyordu i5 14400f bende serisinden b 760m gigbayte çözdüm ama daha yeni format atmıştım tekrar atmam şart mı sorun yaşatır mı aşırı üşeniyom
  12. Volkan:/

Yardım Arctic Mx6 aldım berbat şekilde sert

Arkideşler macun aldım da ilk defa gördüm bu kutuyu orijinal mi bu Satıcı Hepsiburada
  13. Volkan:/

Yardım Klavyeden falan elektrik çarpıyor

Kasaya bileğim falan deyince elektrik çarpıyor bugün de klavyeden baya çarpmaya başladı ne oluyor
  14. Volkan:/

Yardım I5 14400f 4093mhz den yukarı çıkmıyor berbat performans alıyorum

dostlar işlemci rezil çalışıyor çözemedim kafayı yicem en son steam pubg de zaten hak getire takılmalar oluyor fps düşüyor warzone girdim grafik kökleyince ekran kartının hatrıda sabit 90 100 fps alıyorum ama işlemci paşam 41 derece de çalışıyor sabit 4093 mhz katiyen üstüne çıkmıyor watt...
  15. Volkan:/

Yardım Z790 Tomahawk alıyorum

Selamlar aslında sistem düşürecektim fazla geliyor diye ddr5 ramde yüksek satayım diye i5 14400f aldım bir türlü anakart bulamadım h610 u taktım dün fakat drop falan oluyor anakart beslemiyor sanki birde bom boş hiç özellik yok zaten idarelik aldım b760 ddr4 bakıyordum bakmam sonucu baya boş...
  16. Volkan:/

Yardım Ryzen 5 3600+B550 mi yoksa i5 11400f + b560 plus mu ikisinden hangisi

Selam arkadaşlar, Elimde fazlalık bir Intel sistem vardı: i5-10600K ASUS B560-Plus Ancak 10600K PCIe Gen4 desteklemediği için anakart üzerindeki üst M.2 slotu aktif olmadı. Sistemde 2 adet NVMe SSD kullanacağım için bu durum sorun oldu. Bu yüzden i5-11400F aldım. 10600K’ya da alıcı çıktığı...
  17. Volkan:/

Yardım Secure Boot Violation Hatası

Warzone oynuyorum, normalde sistemde herhangi bir sorun yoktu. B460 Bazooka anakart kullanıyordum ancak işlemci nedeniyle RAM’ler 2666 MHz ile sınırlı kaldığı için, bu kilidi aşmak adına uygun fiyata ASUS Prime B560-Plus anakart aldım. Sistemi kurup her şeyi sorunsuz şekilde ayarladım fakat bu...
  18. Volkan:/

Yardım Uzay montaj tarzı bir kasa yapmayı düşünüyorum

arkadaşlar elle yapıcam gidip x markanın ürününe dünya para veremem elimde eski kasalardan da var bir fikir lazım daha öne yapan varmı falan varsa görsel atabilir mi amacım kenime sistem değil parça aldığımda rahatça dök tak yapabilmek aldığım parçayı rahat deneye bilmek
  19. Volkan:/

Gaming Gen Tr de şöyle bir kasa var lazım olan baksın (PC HOCASI-GG17)

https://www.gaming.gen.tr/urun/862654/pc-hocasi-gg17-amd-ryzen-5-7600-tray-asus-dual-geforce-rtx-5060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ bence güzel duruyor sepete falan ekledim ödemeye kadar gidiyor sanırım stok olmama durumu falan yok fiyat fena durmuyor
  20. Volkan:/

Yardım LGA 1700 Anakart önerisi lazım

i5 14400f var h610 aldım ama çokta aradığım dolulukta değil type c yok üzücü birde çift ssd yok ikinci elde de sıfırından pahalı nerdeyse sıfırdada yine tüm istediğim özellikleri karşılayan yok yok kine yok yani bende DDR4 arıyorum bu arada ddr5 ten geçicem
Geri