Arama sonuçları: *

• Users: IPerseus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. I

Oyun geliştirme için kasa önerisi

zbrush, blender, topogun, marmoset toolbag, adobe substance bir de hand paint için 3d max programlarını rahatca kullanacağım arada oyun oynayabileceğim Maksimum 65k ya sistem arıyorum
  2. I

Maks 60k render sistem önerisi

zbrush, blender, topogun, marmoset toolbag, adobe substance bir de hand paint için 3d max programlarını rahatca kullanacağım arada oyun oynayabileceğim maksimum 65k ya arada da oyun oynayabileceğim monitörlü sistem atar mısınız
  3. I

Yardım Pazarama üzerinden aoc 24g42e aldım

Fakat 2 gündür ürün hazırlanıyor diyor normal mi yoksa kargoya verildi de sisteme mi işlenmedi?
  4. I

İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Herkese iyi akşamlar. Haziran ayında yer kazılıp daireme kadar fiber kablo çekilmesine rağmen hala bir gelişme yok. Bu süreçte ev interneti kullanmıyordum. Şu an haliyle VDSL kullanıyorum ve sonrasında fibere geçebileceğim sağlayıcı önerir misiniz?
  5. I

Mi 13 vs Redmi Note 14pro+ vs mi 13t pro vs 14t

Arkadaşlar hangi telefonu tercih etmeliyim? Benim için önemli olanlar; kamera, ekran, batarya, birde mlbb ultra da kasmaması.
  6. I

🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

https://nl.norton.com/store?promocode=BOLCOM&expid=BOL&VENDORID=_BOL_COM Promosyon Kodu: BOL140699NORTON Sayfayı türkçeye çevirmeyin
  7. I

Kaliteli kahve makinesi önerisi

Arkadaşlar latte americano vs gibi kahveler için makine arıyorum. Limitim en fazla 25k
  8. I

Kurulum ücreti ödemek zorunda mıyım?

Önceden pek çok firmanın internetini bağlattım en son türknet kullandım ama 6-7 aydır internet bağlatmıyordum sonuç olarak kurulum ücreti ödemek zorunda mıyım ?
  9. I

Razer deathadder v3 aldım ama

İtopyadan 1900 e v3 kablolu aldım ama her yerde o fiyata kablosuz mouse bulunabileceğini söylüyorlar ama kablolu olması benim için pek sıkıntı değil çok bir şey kaybeder miyim kararsız kaldım tutuşum relaxed claw
  10. I

Outlet mouse alınır mı

https://www.wraith.green/ bu sitedeki bazı mouselar alınır mı alınırsa da yanında dongle geliyor mu ?
  11. I

Birisi maks 2000 diğeri 3000 tl mouse önerisi

Relaxed claw tutuş için belirttiğim bütçede mouse önerisi lazım
  12. I

Deadlock davet atabilir misiniz

ID:7656119919951709 atabilir misiniz
  13. I

Rival 600 arada bir çalışıyor

Rival 600 ün switchlerini değiştirdikten sonra bilgisayara ilk taktığımda sorun yoktu ışıklar vs yanıyordu fakat sonrasında arada çalışmanaya başladı. Tak çıkar yaptığımda düzeliyordu ama sorun hala devam ediyor bu arada sorun kasadaki portlarda değil
  14. I

Vatandan aldığım hazır sistemde görüntü gelmiyor

Yeni sistemi display yoluyla ekrana bağladığımda ilk açılışta görüntü gelmişti biosdan expo açıp kapatmıştım. İkinci açtığımda sinyal yok hatasını aldım ve diğer 1060 lı kasamda denedim yine çalışmadı. HDMI ile denedim yine çalışmadı. Laptoptan HDMI ile monitöre bağlanılıyor ama iki kasayla...
  15. I

Yardım Yeni kasa aldım görüntü gelmiyor

yeni Kasayı ilk taktığımda görüntü vardı fakat aradan bir kaç saat geçti görüntü gelmedi eski kasayla denedim onda da görüntü gelmedi yardım edin lütfen
  16. I

Yardım Yeni aldığım sistemde görüntü gelmiyor

Arkadaşlar şu vatandaki 4070s sistemi aldım ilk iki çalıştırmada görüntü monitöre gelmişti fakat win kuracağım için birkaç saat sonra tekrar açtım bu sefer display port sinyal yok hatası alıyorum yardım pls
  17. I

7500f e takacağım soğutucu

Anakartım gigabyte b650 s2h thermalright burst assassin almak istiyorum ramlere değme yapar mı
  18. I

Alacağım soğutucu ramlere değer mi

Anakartım gigabyte b650 s2h thermalright burst assassin alırsam ramlere değer mi değerse iade edebilir miyim
  19. I

7800 xt li bu sistem alınır mı

https://www.itopya.com/jahrein-ronin-amd-ryzen-5-7600-gigabyte-radeon-rx-7800-xt-gaming-oc-16gb-16gb-ddr5-1tb-nvme-_h26787 Sıvı soğutmayı corsair yapıp ssd yi değiştirip alınır mı 3 taksite faiz koymadığı için alıyorum daha iyisini önerecekseniz faiz koymayanı önerin lütfen s.inerjideki goose u...
  20. I

Eski parçalarımı satıyorum ne kadar eder

Asus dual 1060 3g Asus B450mk prime Ryzen 1300x 8 gb corsair 2400 mhz ram 3000 oluyor 1tb hdd corsair kasa ve corsair vs550 80+ Sistemi satıcam fakat kaç para eder bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Geri