Arama sonuçları: *

• Users: YUSUF.00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Pacific Drive da güvenli çapa nasıl kullanılır?

Oyun bayağı eğlenceli ancak bir görevde takıldım. Güvenli çapayı geçit açmam için nasıl kullanmam lazım. Kullanamayınca bölümü geçemiyorum çünkü çapayı kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Y

Yardım Apple Watch telefona bağlanmıyor

Arkadaşıma hediye olarak Apple watch verdiler. Ama telefona bağlanırken adımlardan sonlara doğru iCloud’u dolu olduğu için senkronize edilemiyor dedi ve bağlanmıyor. Ama bende Apple Watch se var ve benim de iCloud’um dolu ama bende böyle bir sorun olmadı. Bunun bir çözümü var mı yardımcı...
  3. Y

Yardım Bilgisayarda bu değerler normal mi

Öncelikle merhaba HP victus 16 kullanıyorum ve yakın zamanda çoğu kişinin başına gelen hall sensör arızası benim de başıma geldi. Cihazı servise gönderdim bugün geldi ancak şöyle bir şüphem var o sensörü iptal etmiş olabilirler mi diye? O sensörün iptal edilmesi sıcaklık değerlerini de baya...
  4. Y

Yardım HP victus 16 hall sensör sorunu

Öncelikle merhaba Bundan yaklaşık 1 sene önce HP victus 16 aldım. Ne yazık ki çoğu kişinin başına gelen hall sensör arızası benim de başıma geldi. İnternetten araştırdığıma göre kesin bir çözümü yok. Ben bilgisayarımı garantiye gönderme kararı aldım. Servisin çözümleri uzun vadeli değil ve...
  5. Y

Bu tablete root atmak mantıklı mı

Öncelikle merhabalar cihazım 8 senelik oldu. Yani baya eskidi öğrenciyim işimi görüyor ama biraz kasıyor. Root atmayı düşünüyorum bu cihaz için sıkıntı olur mu bazıları bilmiyorsan girme diyorlar bu işlere meraklıyım ama doğrusu çok bir bildiğim yok ilk defa böyle bir işe gireceğim. Bu cihaza...
  6. Y

Öneri Fp Anc li kafa üstü kulaklık

Bütçem çok sınırlı 1000tl yü geçmez ise çok iyi olur anc olursa daha iyi olur benim için önerebileceğiniz bir model var mı https://www.hepsiburada.com/qcy-h3-hybrid-anc-hi-res-bluetooth-54-kafaustu-kablosuz-kulaklik-cift-cihazdestegisiyah-p-HBCV00005WY0PI?url_src=ios-product-detail Ben bunu...
  7. Y

Yardım HDD Parametre hatası

Bilgisayarım açıkken birden kitlendi ve dondu yeniden başlattığımda ise geri açılmadı. Sorunun takılı HDD den olduğunu düşündüm ve söktüğümde pc bir sıkıntı olmadan açıldı. HDD yi geri takdığımda ise görseldeki hatayı aldım. Veriler benim için çok önemli babamın işi söz konusu. Yardım ederseniz...
  8. Y

5500 saat öneri arıyorum

Samsung galaxy Watch 5 almayı düşünüyorum bataryası kötü diyorlar ama içindeki uygulama çeşitliliği fazla diye düşündüm bütçem maks 5500
  9. Y

Yardım Minecraftta çok düşük fps

Öncelikle selamınaleyküm belki konuyu yanlış yerde yazdım kusuruma bakmayın ilk defa kullanıyorum bu siteyi. Yeni laptop aldım HP Victus 16 RTX 4050 li olanını yüklediğim oyunlarda fps de bir sorun yokken minecraft da çok düşük fps alıyorum max. 30 oluyor. chank da 30 niye bu kadar düşük birden...
Geri